FESTIVALUL AMBASADELOR, organizat ÎN PREMIERĂ în Sectorul 4Primăria Sectorului 4 organiazeză în premieră "Festivalul Ambasadelor", în perioada 1-5 septembrie.

FESTIVALUL AMBASADELOR, organizat IN PREMIERA in Sectorul 4
FESTIVALUL AMBASADELOR, organizat ÎN PREMIERĂ în Sectorul 4

Parcurile Lumea şi Orăşelul Copiilor vor găzdui prima ediţie a FESTIVALULUI AMBASADELOR, eveniment organizat de Primăria Sectorului 4, sub înaltul patronaj al Preşedinţiei României, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Ministerului Sănătăţii, al Institutului Cultural Român, Uniunii Cineaştilor şi al Societăţii Române de Televiziune.

Prin intermediul FESTIVALULUI AMBASADELOR se doreşte promovarea multiculturalismului şi a dialogului intercultural, creşterea gradului de toleranţă şi educaţie, stimularea voluntariatului şi promovarea valorilor româneşti, anunță Primăria Sectorului 4.

„Ne onorează faptul că parcurile Sectorului 4 au fost alese drept locaţie pentru organizarea unui eveniment de o asemenea anvergură. Mulţumim partenerilor noştri pentru încrederea acordată şi pentru aprecierile referitoare la modul în care sunt amenajate cele două parcuri. Îi invităm pe locuitorii Sectorului 4, cât şi pe toţi bucureştenii, să ni se alăture, pentru a lua contact cu elemente din cultura şi tradiţia statelor participante, cât, în special, pentru a promova cu mândrie valorile naţionale", a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu–Piedone.

Cele 50 de ambasade participante vor prezenta elemente specifice ale culturii statelor pe care le reprezintă, prin organizarea de programe artistice – cântec şi dans tradiţional, prezentare de costume populare, expoziţii de artă şi fotografii, artizanat.

De asemenea, va mai fi organizat un Festival de Film în aer liber, cât şi în sălile Palatului Copiilor, dar şi un Târg de Specialităţi Culinare.

Etichete: 1-5 septembrie, FESTIVALULUI AMBASADELOR, orăşelul copiilor, Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h