Festivalul Berii, în acest weekend, în parcul IORÎncepând de astăzi și până duminică, în Parcul IOR din Capitală are loc Festivalul Berii. 200 de halbe din sticlă, aduse direct de la Munchen, vor fi umplute cu bere bavareză şi oferite mai apoi participanţilor la festival. Nici oferta gastronomică nu este de neglijat. De la eveniment nu vor lipsă mâncarea tradițională germană, dar nici cea românească. 

Festivalul Berii, in acest weekend, in parcul IOR
Festivalul Berii, în acest weekend, în parcul IOR

În Parcul IOR a început, vineri, Festivalul Berii. 200 de halbe din sticlă, aduse direct de la Munchen, vor fi umplute cu bere bavareză şi oferite mai apoi participanţilor la festival. Comercianţii îi vor întâmpina pe participanți cu zeci de sortimente de bere bavareză şi cehească, dar şi autohtonă.

De la eveniment, nu va lipsi mâncarea germană - turinger, bratwurst, coaste de porc, ciolan, salată de cartofi, ștrudel bavarez, pretzels, dar nici cea românească - mici, frigărui boierești, pastramă de berbecuț, prepelițe sau ceafă aromată.

În exterior, va fi preparat şi un berbec la proţap, de peste 50 de kilograme, care va putea fi degustat începând cu orele amiezii.

Pe secna amplasată în parc, vor urca mai multe orchestre şi formaţii, dar şi cei care vor participa la concursurile organizate în cadrul  evenimentelor desfăşurate zilele acestea. Premiile vor consta în bere, halbe de bere şi cârnaţi bavarezi.

Festivalul a început astăzi la ora 12:00 şi se va încheia duminică la ora 22:00.

Etichete: Festivalul berii, Parcul IOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h