Festivalul Copilăriei, la Roaba de Cultură, de Ziua Copilului - 31 mai-1 iunie 2014In weekendul 31 mai - 1 iunie, Roaba de cultura pregateste Festivalul Copilariei, o sarbatoare a celei mai mai frumoase perioade din viata fiecaruia - copilaria. Cei mici vor intalni pe pajistea Roabei de cultura personaje de poveste, vor avea parte de multe surprize, vor invata sa aiba grija de natura si se vor distra, intr-o lume
de joc si poveste, in care ei au rolurile principale.

Festivalul Copilariei. Ziua Copilului, 1 iunie, in Herastrau
Festivalul Copilăriei. Ziua Copilului, 1 iunie, în Herăstrău

Ziua Copilului: Ca in fiecare an, de 1 iunie, "Roaba de cultura" pregateste Festivalul Copilariei, o sarbatoare a celei mai mai frumoase perioade din viata fiecaruia – copilaria. Cei mici vor intalni pe pajistea Roabei de cultura personaje de poveste, vor avea parte de multe surprize, vor invata sa aiba grija de natura si se vor distra, intr-o lume de joc si poveste, in care ei au rolurile principale.

Timp de doua zile, "Roaba de cultura", proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution, va invita, in intervalul 09:00 – 20:30, la Festivalul Copilariei pentru a reconstrui lumea copilariei si pentru a va bucura din nou de micile placeri. Intrarea este libera.

 "1 Iunie este Ziua Copilului pe tot globul si reprezinta o zi a distractiei si a jocurilor. Prin Festivalul Copilariei ne dorim sa-i distram pe cei mici, sa le oferim programe de calitate, sa inspiram comunitatea si familia, si de ce nu, sa-i pregatim pentru un viitor sanatos, in care sa respecte mediul si oamenii", a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

In weekend-ul 31 mai – 1 iunie, programul «Festivalul Copilariei» cuprinde:
SAMBATA  31 mai
/10:00-10:45 Demonstratie de dans pentru copii, sustinuta de Rall's Band www.creativearts.ro/dans/
/17.00- 18.30 Institutul Polonez sarbatoreste 1 iunie. Actorul Marian Ralea citeste povesti poloneze copiilor din Bucuresti.
/18:00 - 20:00 Colaje cu de toate de la Creative Arts (www.creativearts.ro)
/ 21.00- 23.00 Film- Argo (2012)
DUMINICA 1 iunie
/09.30-10.30 Workshop de gandire creativa pentru copii cu Clever Children
/10.30-11.30 TeO Magic Show – "Spectacol de ziua ta"
/11:00 – 13:00 Kidolino – The Story - Atelier: Reciclare Creativa – animalute din hartie (broscute, iepuri, barcute)
/13.00- 14.30 Atelier de teatru pentru copii (sustinut de Teatrul Poratbil).
/14:00 – 16:00 Kidolino – Activitati cu impact asupra mediului - Atelier: Reciclare Creativa – obiecte practice Origami
/16:30 – 18:00 Surpriza Kidolino – Concurs cu surprize - Reciclare Creativa – Tips&Tricks
/16.00- 18.00 Jocurile copilariei: Baba oarba, Ratele si vanatorii, Sacul , Intrecerea roabelor, Funia

/17.30- 19.30 Prietenii informatiei - Scoala cu drag! cu Infospeed Creative Intelligence
/18.00- 19.00 Concurs de desen: Vacanta de vara pe varful creionului tau colorat, organizat de MGT Educational & Wacom * Premiu pentru cea mai creativa si colorata plansa va fi o tableta grafica Wacom

19.00- 20.30 Fun and Dance pentru copilul din tine cu SALSA GALAXY DANCE COMPANY

Proiectul "Roaba de cultura" este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada 17 mai – 30 septembrie. Accesul in zona ,,Roabei de cultura" este liber sapte zile pe saptamana.
Incepand cu 2011, proiectul Roaba de cultura a reusit sa atraga publicul bucurestean catre o alternativa de petrecere a timpului liber. Spatiul verde din Herastrau a devenit un nod cultural pentru trecatori, publicul cunoscator si publicul larg, iar in luna dedicata copiilor, peste 6000 de copii s-au bucurat de activitati diverse.
Despre Green Revolution
Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. GreenRevolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

Etichete: 1 iunie, Parcul Herăstrău, roaba de cultura, ziua copilului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h