Festivalul fructelor de mare, în week-end, în CapitalăBucureştenii sunt aşteptaţi, în acest week-end, la un festin cu fructe de mare şi peşte proaspăt, organizat în cadrul Târgului Boieresc.

Festivalul fructelor de mare, in week-end, in Capitala
Festivalul fructelor de mare, în week-end, în Capitală
Foto: libertatea.ro

"Bucureștenii care nu au plecat la mare, să știe că vine marea la ei. Îi așteptăm la un FESTIN CU FRUCTE DE MARE ȘI PEȘTE PROASPĂT. Pregătim sute de kilograme de midii, stridii, dar și rapane (melci). Vedeta târgului va fi PAELIA (preparat spaniol bazat pe orez și fructe de mare). Pe grătar vom prepara somon cu legume, iar pentru cei care vor să guste ceva și mai rafinat avem DORADA. Din meniu nu lipsește nici păstrăvul, pe care-l vom prepara în fel și chip.

Așa cum v-am obișnuit, la Târgul Boieresc din Centrul Bucureștilor avem bunătăți de toate felurile pe grătar: mici la metru, cârnați picanți, frigărui din piept de curcan, frigărui de porc și multe altele.

Pe cei care vor să mânânce tradițional îi așteptăm cu SARMALE OLTENEȘTI, FĂCUTE DUPĂ O REȚETĂ SPECIALĂ, varză călită și tocăniță de legume cu piept de pui.

La târg avem și meniu pentru vegetarieni: facem CARTOFI ÎNVÂRTIȚI și avem și salată de ardei copți.

La târg vom vinde, printre altele, și multe BORCANE cu MIERE de salcâm, brad, răpiță, polifloră și tei, toate culese anul acesta", anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Bucureştenii sunt aşteptaţi începând de mâine, 25 iulie, de la orele 11.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza- fost IOR (zona Bisericii Maramureşene) .

Târgul va fi deschis şi duminică, între orele 10.00- 21.00.

Etichete: târg, targ boieresc, târg Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE