Festivalul Internațional de Circ de la București, în perioada 16 - 19 februarie. VEZI PROGRAMULFestivalul Internațional de Circ de la București, care va avea loc în perioada 16 - 19 februarie, va reuni peste 100 de artiști de circ din țară și străinătate și peste 50 de animale, informează site-ul Circului Globus.

Circul Globus
Circul Globus

Publicul bucureștean va avea posibilitatea să vadă dresuri de animale, acrobații, magicieni, jonglerii, numere spectaculoase de zbor și dans — "ingredientele" aduse în competiție de cei care se vor lupta pentru un trofeu în cadrul festivalului.

"Evenimentul, susținut de Primăria Municipiului București și de Consiliul General al Municipiului București, va oferi șansa iubitorilor artei circului să vadă pentru ultima oară animalele-artiste evoluând într-un spectacol la Circ & Variete Globus. Printre atracțiile Festivalului se vor număra, cu siguranță, dresurile de elefanți, foci, cai, cămile, ponei, tigri, căței și papagali", precizează sursa citată.

Reprezentațiile vor avea loc în sala de spectacol a Circ & Variete Globus pe 16 și 17 februarie, de la ora 10,00 și de la ora 19,00, iar pe 18 februarie de la ora 11,00 și de la ora 19,00. Pe 19 februarie, de la ora 18,00, un juriu de specialitate va anunța marii câștigători ai festivalului, în cadrul unui grandios spectacol de gală.

În primul spectacol vor putea fi văzuți Vincent Vignaud (iluzionism) — Franța, Viktor Krachinov (jonglerie) — Rusia, Bolo, Armando și Johny (comedie) — România, Leonid Belyakov (dresură căței) — Rusia, Endless Love (aerian frânghie) — România, Herasymenko (comedie) — Ucraina, Robert Stan Jr. (echilibristică pe role) — România, Adrian Radu (dresură mixtă) — România, Duo Badea (scară liberă) — România, Merry Lu și Jozsef (pas de deux — cai) — Ungaria, Mioara Igna (dresură tigri) — România, Crazy Flight (and voltij) — Ucraina, Juan Gutierrez (dresură papagali) — Spania, Costin Bellu (plasă elastică) — Elveția, Vita și Leo (perj) — România, Herasymenko (comedie) — Ucraina, Evgeny Vasilenko (sârmă moale) — Rusia, Show Horses (djighit — cai) — România, Trio Angelis (bară rusă) — România, dresură elefanți — Germania. Primul spectacol va fi prezentat pe 16 februarie de la ora 19,00 și pe 18 februarie de la ora 11,00.

Din cel de-al doilea spectacol vor face parte Leonid Belyakov (dresură căței) — Rusia, Vincent Vignaud (iluzionism) — Franța, Duo Gheorghe (aerian trapez) — România, Ionuț Gheorghe (dresură cai) — România, Amraa (contorsionism) — Mongolia, Herasymenko (comedie) — Ucraina, Trupa Alexandros (basculă) — România, dresură de foci — Danemarca, Trupa Richter (dresură cai) — Ungaria, Duo Badea (mâini în mâini) — România, Bolo, Armando și Johny (comedie) — România, Michael Fererri (jonglerie) — Spania, Georgiana și Filimon (înaltă școală — dresură cai) — România, Trupa Almas (catarge) — România, dresură elefanți — Germania. Cel de-al doilea spectacol va putea fi văzut pe 17 și 18 februarie, de la ora 19,00.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 25 de lei și 60 de lei, pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Circului Globus, de miercuri până duminică în intervalul orar 10,00 — 18,00. Cei care își doresc să rezerve bilete o pot face online pe site-ul www.circulglobus.ro.

Etichete: circ bucuresti, FESTIVAL DE CIRC, Festivalul Internațional de Circ de la București

0/27 COMENTARII
Dobson
11 Mar 23:24
+0
VOTURI
-0
Looking at financial assistance of any kind? We are a private credit company
that provides all kinds of loans / funds such as
large loan projects, investment company /
debt consolidation debt, domestic, personal loans, medical loans,
savings, educational / student loans, loans
refinance your loans within the existing credit, credit cards, loans
for all who want financial assistance. If you are interested in our
Feedback with the loan amount required, the purpose of the loan and the
repayment / timeframe you will need a loan. Apply now via dobsonquickloan@gmail.com
Interested Applicants Should Contact Us Via Email: dobsonquickloan@gmail.com,
We look forward to hear from you
Lucy Smith
07 Mar 17:19
+0
VOTURI
-0
​Are you thinking of getting financial assistance, whether you are in serious need of urgent loans, whether you are thinking of starting your own business, you are in debt, this is your chance to achieve your desires because we provide personal loans, business loans, and corporate loans, and all kinds of loan at an interest rate of 2%. HURRAY !!! It's almost getting to the end of this year and we were in Lucy Loan Firm, we guarantee all our valuable clients that they will get all the individual loans with a smile on their face.
For more information please contact us now via email:(lucysmithloanfirm@gmail.com)

Borrower Information:

Full name: _______________
Country: __________________
Sex: ______________________
Age: ______________________
Loan Amount Needed: _______
Loan Duration: ____________
Interest Loans: _____________
Cell Phone Number: ________

Lucysmithloanfirm
(lucysmithloanfirm@gmail.com)
Mr Abdullah
06 Feb 08:53
+0
VOTURI
-0
Quick financial cash offer Apply now no collateral required just 2% interest rate, both long and short term cash of

all amounts and currencies I'll advise you can contact us via email at
abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp +917738214856
Mr Abdullah
OLIVIA DANIEL
25 Oct 22:51
+0
VOTURI
-0
Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață
Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta
Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2%
Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com)

Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile?
Căutați bani pentru a plăti facturile?
Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă?
Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare?
Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare
care te va profita? Și nu știi ce să faci.
Oferim următoarele împrumuturi mai jos,
Credite personale [sigure și nesecurizate]
Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate]
Împrumuturi combinate
Credite pentru studenți
Îmbunătățirea acasă
Inventor Loans
Credite auto
Împrumuturi de consolidare, etc ...

De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
Siti Aminah
25 Oct 22:51
+0
VOTURI
-0
Buna,
numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și la rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.
Grace Williams
05 Oct 01:43
+0
VOTURI
-0
Salut, numele meu este Grace Williams, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 10.000 € pentru că aveam nevoie de un capital mare de 60.000 €, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2017 am întâlnit un prieten care ma introdus într-o mamă bună, doamna Alicia Radu, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi, și Dumnezeu poate continua să vă binecuvânteze. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a-mi sfătui pe ceilalți romoani, că există multe escrocheri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (gracewilliams451@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.
harry carlos loans
09 Sep 04:55
+0
VOTURI
-0
Noi oferim împrumuturi pentru tot felul de scopuri. Oferim de la o sumă minimă de 5.000.00 dolari la 10 milioane de dolari Și la o rată scăzută a dobânzii de 2% Durata împrumutului: maximum 25 de ani, în funcție de suma creditului de care aveți nevoie. clienții trebuie să aibă vârsta mai mare de 18 ani Această tranzacție de împrumut este o garanție de 100% pentru clienții serioși Pentru mai multe informații despre împrumut, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: harryloanfirm56@gmail.com
Christian Carlos
24 Aug 08:21
+0
VOTURI
-0
Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice fel de finantare de afaceri. Aplicati acum la? ( Christianfinance11@gmail.com ) De asemenea, ofer credite persoanelor fizice, Firmelor si corporatiilor La rata dobânzii de 3%. Îți dau împrumut unor persoane serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați să contactezi acest e-mail: Christianfinance11@gmail.com
Fastloans
20 Aug 22:48
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut de la compania cea mai de încredere și mai sigură din lume? Dacă da, atunci contactați-ne acum pentru că oferim împrumut tuturor categoriilor de solicitanți, fie că este vorba de companii sau de personal. Oferim împrumut la dobândă de 3%, contactați-ne prin e-mail: Fastloans70@gmail.com sau whatsapp: +1 (267)725-7570
Garcia Sacramento
15 Aug 19:59
+0
VOTURI
-0
Suntem o organiza?ie cre?tina creata pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor, cum ar fi asisten?a financiara. Deci, daca va confrunta?i cu dificulta?i financiare sau ave?i probleme financiare ?i ave?i nevoie de bani pentru a va începe propria afacere sau ave?i nevoie de un împrumut pentru a plati datoria sau pentru a plati din contul dvs. la începutul unei în?elegeri bune sau daca va lupta?i Ob?ine?i împrumuturi de la bancile na?ionale, contacta?i-ne astazi, e-mail: garciajsacramento@gmail.com pentru Biblie spune: „Luca 11:10 oricine cere, prime?te, cel care cauta, gase?te ?i celui care bate, u?a se va deschide. Nu pierde?i aceasta ocazie, pentru ca Isus este acela?i ieri astazi ?i pentru totdeauna mai mult. Te rog, pentru Dumnezeu serios ?i de teama de oameni
LUIS CARLOS
25 Jun 08:21
+0
VOTURI
-0
VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: (larryellisonfinance@gmail.com) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, companii, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: larryellisonfinance@gmail.com
Cristina Nicolae
18 Jun 13:08
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Cristina Nicolae, din România, un singur părinte, înainte ca soțul meu să moară să ne lase cu atâtea datorii, eram atât de confuz și frustrat de cum
Să plătească datoria imensă. Într-o zi trecând prin Internet am dat peste o mărturie a lui (Andrew Dumitru) despre cum GINA MORGAN la ajutat cu un împrumut. Așadar, am solicitat un împrumut de 62.000 Euro, cu o durată de 5 ani de la Companie prin poștă (ginamorganloancompany@gmail.com)
Când am aplicat pentru împrumut, am făcut un jurământ lui DUMNEZEU că dacă primesc împrumutul. Voi lăsa lumea să știe ce a făcut pentru mine, spre marea mea surpriză, în
Mai puțin de 48 de ore, împrumutul meu a fost acordat cu o rată a dobânzii de 2%. Acum am stabilit datoria soțului meu și am început o nouă viață și o afacere a mea
proprie. Tocmai mi-am îndeplinit jurămintele.
Deci, dacă doriți orice tip de împrumut de până la 2%, vă rugăm să contactați GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD pe e-mailul ei ginamorganloancompany@gmail.com
michael william
17 Jun 22:44
+0
VOTURI
-0
Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru clienții care au probleme financiare și au nevoie de soluții pentru aceasta. Problema creditelor și a garanțiilor este ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar ... am făcut această diferență în industria de creditare. Putem aranja un împrumut de la 10.500 $. La 9500.000.000 dolari la 3% interesați Răspundeți imediat la acest e-mail: micheaelwilliamfilm@gmail.com


Serviciile noastre includ următoarele:
Consolidarea datoriilor
A doua ipotecă
Împrumuturi de afaceri
Imprumuturi personale
Împrumuturi internaționale
Împrumut de orice fel
Împrumut familial
E.T.C

Nu există asigurări sociale și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti exact ceea ce vrei si cu siguranta ne vom face visul sa devina realitate. (LAND UP LOAN COMPANY). Spune DA când băncile tale spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii despre achiziționarea unui împrumut, contactați-ne. Răspundeți imediat la acest e-mail: micheaelwilliamfilm@gmail.com
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite Translator
Andy James
28 May 03:29
+0
VOTURI
-0
Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Ai nevoie de un împrumut pentru
Consolidarea datoriilor, construcții, împrumuturi imobiliare, refinanțare, personal
Scop comercial sau bani de urgență? Sunteți un om de afaceri sau Femeile care intenționează să-și extindă afacerea, oferim împrumut de tot felul. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin: andyjameslending@outlook.com pentru mai multe informații.
SITI AMINAH
25 May 22:56
+0
VOTURI
-0
Salut, numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de împrumuturi pe internet, dar aceștia sunt încă cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

Aproape am renunțat până am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial de împrumut și o companie foarte fiabilă, care este mama Alicia Radu, care mi-a luat împrumutul de 800 milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- Rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma împrumutului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărți vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut ușor fără presiune Mama Alicia Radu

Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta Altele după ce ați primit împrumutul.
Linda Wattles
24 May 17:57
+0
VOTURI
-0
Ob?ine un împrumut rapid ?i legit la 2% rata scazuta, Va oferim toate tipurile de împrumuturi,

Serviciile noastre includ urmatoarele:

* Credite personale
* credite de consolidare a datoriei
* Credite pentru afaceri
* Credite Educa?ie
* ipoteci

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la: wattlesfinance@gmail.com
Fonduri de solu?ii Acasa
WhatsApp +919740683456
MD Linda wattles
!!!!!!
Linda Wattles
24 May 17:56
+0
VOTURI
-0
Ob?ine un împrumut rapid ?i legit la 2% rata scazuta, Va oferim toate tipurile de împrumuturi,

Serviciile noastre includ urmatoarele:

* Credite personale
* credite de consolidare a datoriei
* Credite pentru afaceri
* Credite Educa?ie
* ipoteci

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la: wattlesfinance@gmail.com
Fonduri de solu?ii Acasa
WhatsApp +919740683456
MD Linda wattles
Divin
23 May 10:46
+0
VOTURI
-0
Salutare tuturor,

Sunt creditor privat în împrumut, creditor fiabil și de încredere; Îi împrumut companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Dacă vi s-a refuzat o bancă sau o instituție financiară pentru un alt motiv pentru împrumut. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de acasă, împrumut de mașină, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriei, împrumuturi negarantate și capital de risc? Sunteți locul potrivit pentru soluțiile de împrumut Dacă sunteți interesat de o ofertă de împrumut, vă rugăm să ne contactați prin e-mail (divineloanfirm622@gmail.com)
Salutari,

Divin.
olivia marrice
28 Apr 01:30
+0
VOTURI
-0
Aveți în vedere pentru a obține un împrumut? Ești serios un împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii, aceasta este sansa ta de a îndeplini solicitarea, oferim credite personale, credite de afaceri, obligațiuni corporative și toate tipurile de împrumuturi cu dobândă de 2%. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pineheartloanfirm@gmail.com
Grăbește-te și de a lua împrumut de astazi
pineheartloanfirm@gmail.com
george lucy
21 Apr 22:40
+0
VOTURI
-0
> ZIUA ZIUA!
>
> Aveți nevoie de personal și de afaceri sau de finanțare
> Investiții, fără stres și aprobare rapidă? Daca da,
> Contactați-ne astăzi pentru că vă oferim
> Împrumut la o rată a dobânzii care se ridică la 2%.
> Finanțele noastre sunt garantate și sigure. Client fericire
> Suntem puterea noastră. Un împrumut de 5.000 $ - 1.000.000.000 $, USD Euro și Pounds, disponibil acum
> Aceasta este o afacere, Personal, Casa, Călătorii și
   Împrumuturile studenților etc.
> Părțile interesate trebuie să mă contacteze prin e-mail pentru mai multe informații:
> E-mail: georgelucy007@gmail.com
>
> Completați formularul de cerere de mai jos:
> DETALII DE APLICARE
> Numele solicitantului: _________
> Sex: _________
> Adresă de contact: ________
> Țară: _______
> Suma necesară ca împrumut: _________
> Durata împrumutului: ________
> Scopul împrumutului: _________
> Telefonul mobil: ______
> Numele: ______
> Ocupația: ______
> E-mail de contact: __________
> Nu ați solicitat niciodată un împrumut? _______
> ============================
> Așteptăm imediat răspunsul dvs. urgent.
> Salutări
Andy James
12 Apr 19:48
+0
VOTURI
-0
buna
Ofer un împrumut de 2.000 € până la 5.000.000 € și orice persoană care poate rambursa cu dobândă la o rată de 2%. Fac împrumuturi locale și împrumuturi internaționale pentru oameni din întreaga lume. Dacă sunteți într-adevăr nevoie, vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: andyjameslending@outlook.com
thomas
26 Mar 00:00
+0
VOTURI
-0
Ai nevoie de un împrumut? ați fost în căutarea pentru modul de a avea acces la un creditor privat? Dacă da, aici este o șansă de a obține un împrumut ieftin. Noi oferim împrumut la o rată scăzută de 2%, în cazul în care contactul interesat; E-mail: thomasloanservice11@gmail.com
morris leo
27 Feb 22:15
+0
VOTURI
-0
Buna,

Căutați un împrumut de consolidare a datoriei, negarantate împrumut, împrumut de afaceri, împrumut acasă, credit auto, student de împrumut, credit de nevoi personale, de capital de risc, etc! Sunt un creditor privat, am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rată scăzută și rata dobânzii la prețuri accesibile de 2%. e-mail la: morrisloanfrom@gmail.com
Anderson Morris
20 Feb 09:53
+0
VOTURI
-0
Te gândești de a obține un împrumut? Aveți nevoie serios de împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a realiza dorintele, noi oferim credite personale, împrumuturi de afaceri și împrumuturi corporative și toate tipurile de credite cu rata dobânzii de 2% informații formore vă rugăm să ne contactați viaemail (andmoris38@gmail.com)
Wahyuni Elvin
15 Feb 09:16
+0
VOTURI
-0
Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com
^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail wahyunielvin@gmail.com
 Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu s
HENRIETTA FERNANDO
13 Feb 14:45
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt dna HENRIETTA FERNANDO un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea? V-ați fost refuzat de către bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? Nu căutați mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare în trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a informa că noi oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să vă ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la: (fernandohenrietta@gmail.com)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h