Festivalul Internațional de Circ de la București, în perioada 16 - 19 februarie. VEZI PROGRAMULFestivalul Internațional de Circ de la București, care va avea loc în perioada 16 - 19 februarie, va reuni peste 100 de artiști de circ din țară și străinătate și peste 50 de animale, informează site-ul Circului Globus.

Circul Globus
Circul Globus

Publicul bucureștean va avea posibilitatea să vadă dresuri de animale, acrobații, magicieni, jonglerii, numere spectaculoase de zbor și dans — "ingredientele" aduse în competiție de cei care se vor lupta pentru un trofeu în cadrul festivalului.

"Evenimentul, susținut de Primăria Municipiului București și de Consiliul General al Municipiului București, va oferi șansa iubitorilor artei circului să vadă pentru ultima oară animalele-artiste evoluând într-un spectacol la Circ & Variete Globus. Printre atracțiile Festivalului se vor număra, cu siguranță, dresurile de elefanți, foci, cai, cămile, ponei, tigri, căței și papagali", precizează sursa citată.

Reprezentațiile vor avea loc în sala de spectacol a Circ & Variete Globus pe 16 și 17 februarie, de la ora 10,00 și de la ora 19,00, iar pe 18 februarie de la ora 11,00 și de la ora 19,00. Pe 19 februarie, de la ora 18,00, un juriu de specialitate va anunța marii câștigători ai festivalului, în cadrul unui grandios spectacol de gală.

În primul spectacol vor putea fi văzuți Vincent Vignaud (iluzionism) — Franța, Viktor Krachinov (jonglerie) — Rusia, Bolo, Armando și Johny (comedie) — România, Leonid Belyakov (dresură căței) — Rusia, Endless Love (aerian frânghie) — România, Herasymenko (comedie) — Ucraina, Robert Stan Jr. (echilibristică pe role) — România, Adrian Radu (dresură mixtă) — România, Duo Badea (scară liberă) — România, Merry Lu și Jozsef (pas de deux — cai) — Ungaria, Mioara Igna (dresură tigri) — România, Crazy Flight (and voltij) — Ucraina, Juan Gutierrez (dresură papagali) — Spania, Costin Bellu (plasă elastică) — Elveția, Vita și Leo (perj) — România, Herasymenko (comedie) — Ucraina, Evgeny Vasilenko (sârmă moale) — Rusia, Show Horses (djighit — cai) — România, Trio Angelis (bară rusă) — România, dresură elefanți — Germania. Primul spectacol va fi prezentat pe 16 februarie de la ora 19,00 și pe 18 februarie de la ora 11,00.

Din cel de-al doilea spectacol vor face parte Leonid Belyakov (dresură căței) — Rusia, Vincent Vignaud (iluzionism) — Franța, Duo Gheorghe (aerian trapez) — România, Ionuț Gheorghe (dresură cai) — România, Amraa (contorsionism) — Mongolia, Herasymenko (comedie) — Ucraina, Trupa Alexandros (basculă) — România, dresură de foci — Danemarca, Trupa Richter (dresură cai) — Ungaria, Duo Badea (mâini în mâini) — România, Bolo, Armando și Johny (comedie) — România, Michael Fererri (jonglerie) — Spania, Georgiana și Filimon (înaltă școală — dresură cai) — România, Trupa Almas (catarge) — România, dresură elefanți — Germania. Cel de-al doilea spectacol va putea fi văzut pe 17 și 18 februarie, de la ora 19,00.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 25 de lei și 60 de lei, pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Circului Globus, de miercuri până duminică în intervalul orar 10,00 — 18,00. Cei care își doresc să rezerve bilete o pot face online pe site-ul www.circulglobus.ro.

Etichete: circ bucuresti, FESTIVAL DE CIRC, Festivalul Internațional de Circ de la București

0/8 COMENTARII
olivia marrice
28 Apr 01:30
+0
VOTURI
-0
Aveți în vedere pentru a obține un împrumut? Ești serios un împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii, aceasta este sansa ta de a îndeplini solicitarea, oferim credite personale, credite de afaceri, obligațiuni corporative și toate tipurile de împrumuturi cu dobândă de 2%. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pineheartloanfirm@gmail.com
Grăbește-te și de a lua împrumut de astazi
pineheartloanfirm@gmail.com
george lucy
21 Apr 22:40
+0
VOTURI
-0
> ZIUA ZIUA!
>
> Aveți nevoie de personal și de afaceri sau de finanțare
> Investiții, fără stres și aprobare rapidă? Daca da,
> Contactați-ne astăzi pentru că vă oferim
> Împrumut la o rată a dobânzii care se ridică la 2%.
> Finanțele noastre sunt garantate și sigure. Client fericire
> Suntem puterea noastră. Un împrumut de 5.000 $ - 1.000.000.000 $, USD Euro și Pounds, disponibil acum
> Aceasta este o afacere, Personal, Casa, Călătorii și
   Împrumuturile studenților etc.
> Părțile interesate trebuie să mă contacteze prin e-mail pentru mai multe informații:
> E-mail: georgelucy007@gmail.com
>
> Completați formularul de cerere de mai jos:
> DETALII DE APLICARE
> Numele solicitantului: _________
> Sex: _________
> Adresă de contact: ________
> Țară: _______
> Suma necesară ca împrumut: _________
> Durata împrumutului: ________
> Scopul împrumutului: _________
> Telefonul mobil: ______
> Numele: ______
> Ocupația: ______
> E-mail de contact: __________
> Nu ați solicitat niciodată un împrumut? _______
> ============================
> Așteptăm imediat răspunsul dvs. urgent.
> Salutări
Andy James
12 Apr 19:48
+0
VOTURI
-0
buna
Ofer un împrumut de 2.000 € până la 5.000.000 € și orice persoană care poate rambursa cu dobândă la o rată de 2%. Fac împrumuturi locale și împrumuturi internaționale pentru oameni din întreaga lume. Dacă sunteți într-adevăr nevoie, vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: andyjameslending@outlook.com
thomas
26 Mar 00:00
+0
VOTURI
-0
Ai nevoie de un împrumut? ați fost în căutarea pentru modul de a avea acces la un creditor privat? Dacă da, aici este o șansă de a obține un împrumut ieftin. Noi oferim împrumut la o rată scăzută de 2%, în cazul în care contactul interesat; E-mail: thomasloanservice11@gmail.com
morris leo
27 Feb 22:15
+0
VOTURI
-0
Buna,

Căutați un împrumut de consolidare a datoriei, negarantate împrumut, împrumut de afaceri, împrumut acasă, credit auto, student de împrumut, credit de nevoi personale, de capital de risc, etc! Sunt un creditor privat, am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rată scăzută și rata dobânzii la prețuri accesibile de 2%. e-mail la: morrisloanfrom@gmail.com
Anderson Morris
20 Feb 09:53
+0
VOTURI
-0
Te gândești de a obține un împrumut? Aveți nevoie serios de împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a realiza dorintele, noi oferim credite personale, împrumuturi de afaceri și împrumuturi corporative și toate tipurile de credite cu rata dobânzii de 2% informații formore vă rugăm să ne contactați viaemail (andmoris38@gmail.com)
Wahyuni Elvin
15 Feb 09:16
+0
VOTURI
-0
Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com
^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail wahyunielvin@gmail.com
 Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu s
HENRIETTA FERNANDO
13 Feb 14:45
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt dna HENRIETTA FERNANDO un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea? V-ați fost refuzat de către bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? Nu căutați mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare în trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a informa că noi oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să vă ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la: (fernandohenrietta@gmail.com)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE