FESTIVALUL LUMINII. Cercetașii vor aprinde peste 10.000 de lumânări azi, sâmbătă, în Parcul CarolFESTIVALUL LUMINII, PARCUL CAROL. În Parcul Carol din Capitală vor fi aprinse peste 10.000 de lumânări în cadrul Festivalului Luminii, eveniment care se va desfăşura pe toată durata lunii mai în peste 25 de oraşe din România. Seara se va încheia cu un concert surpriză şi un spectacol de lumini şi foc.

FESTIVALUL LUMINII. Cercetasii vor aprinde peste 10.000 de lumanari azi, sambata, in Parcul Carol
FESTIVALUL LUMINII. Cercetașii vor aprinde peste 10.000 de lumânări azi, sâmbătă, în Parcul Carol
Foto: hotnews.ro

FESTIVALUL LUMINII, PARCUL CAROL. Cercetaşi de toate vârstele vor aprinde azi, sâmbătă, 16 mai, de la ora 20.30, peste 10.000 de lumânări în Parcul Carol din Capitală, scrie romanialibera.ro.

Cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Luminii în Parcul Carol este organizată de Organizaţia Naţională "Cercetaşii României" şi va începe de la ora 20.30, când vor fi aprinse peste 10.000 de lumânări, care vor fi aşezate în gulguţe confecţionate manual de cercetaşi de toate vârstele.

FESTIVALUL LUMINII, PARCUL CAROL. "Pe parcursul zilei, vom desfăşura activităţi interactive pentru toate vârstele: copiii vor fi pictaţi în personajele lor preferate, vor învăţa să confecţioneze propria cutiuţă cu vise în cadrul atelierului de gulguţe, se vor bucura cu entuziasm în cadrul labirintului de gulguţe şi a atelierului de baloane de săpun", anunță organizatorii.

În cadrul evenimentului se va face şi un schimb liber cu cărţi, intenţia fiind de a încuraja lectura ca mod de a redescoperi frumuseţea lucrurilor mărunte.

FESTIVALUL LUMINII, PARCUL CAROL. "Tot ce aveţi de făcut este să împachetaţi o carte pe care aţi citit-o, să scrieţi un mesaj pentru viitorul cititor pe un post-it sau chiar pe ambalaj şi să o aduceţi la festival, iar noi ne asigurăm că nu rămâne fără stăpân şi nici voi fără un loc gol în bibliotecă. Primiţi la schimb, o nouă poveste!", mai informează cercetaşii.

Etichete: cercetași, festivalul luminii, lumânări, MAI 2015, Parcul Carol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE