Festivalul Recoltei, în parcarea supermarketului Billa din nordul CapitaleiParcarea complexului comercial Billa din Bd Barbu Vacarescu va gazdui, in acest weekend, Festivalul Recoltei.

Festivalul Recoltei, in parcarea supermarketului Billa din nordul Capitalei
Festivalul Recoltei, în parcarea supermarketului Billa din nordul Capitalei
Foto: organizatorii

Vizitatorii sunt aşteptati să se aprovizioneze cu cele mai proaspete conserve, dulceţuri şi murături, despre care organizatorii spun că sunt 100% naturale, legume si fructe numai bune de pus la borcane pentru sezonul rece aduse direct din gradinile agricultorilor.

Sute de borcane cu zacusca, muraturi, muraturi asortate si salate felurite va asteapta de vineri 30 octombrie dimineata si pana duminica, 1 noiembrie seara.

"Si pentru ca este sezonul recoltei va asteptam cu pastrama pe gratar la'' metrul cub'' cu tone de must proaspat stors in fata clientilor, berbecut la protap, cu mici boieresti uriasi, fripturi zemoase, sarmalute cu mamaliguta, poale-n brau, udate din belsug cu cu bere si vin proaspat.

Pe langa gratarele cunoscute ne putem desfata simturile cu preparatele din peste ale renumitului bucatar Don Mariano cu cherhanaua " Victorita Pescarita".

In premiera la un festival de profil vom pregati sambata o tarta gigantica de 15 kg umpluta cu ciocolata din belsug.

Vizitatorii mai pot gasi la festival mezeluri, branzeturi traditionale, dulciuri de casa, paine de casa, miere, siropuri, kurtos kalacs, placinte de casa, gogosi, artizanat, articole din piele, produse hand made, articole din blana si multe altele.

Şi, pentru că vremea ţine cu noi în acest sfârşit de săptămână, vizitatorii se pot relaxa ascultand muzica populara pusa in scena de Dj Laur", anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa remis B365.ro.

Etichete: Billa, festival, magazin Billa, zilele recoltei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE