Festivalul Superkombat pe 16-17 septembrie la Bucureşti: maraton de lupte şi adrenalină la RomexpoCea mai cunoscută promoție din Europa, Superkombat, revine la București, pe 16-17 septembrie, la centrul expozițional Romexpo, acolo unde va avea loc Festivalul Superkombat prezentat de Holsten și care va include două gale pe reguli K1, dar și demonstrații de powerlifting, skanderberg și seminarii de arte marțiale.

Gala Superkombat Bucuresti
Gala Superkombat Bucureşti

În ultimele șase luni, promoția condusă de Eduard Irimia a organizat gale în Spania și China, continuând planul de expansiune la nivel global anunțat în urmă cu trei ani.

"Festivalul Superkombat este o idee de-a mea pe care voiam să o pun de mai multă vreme în aplicare. Acum, datorită parteneriatelor cu Primăria Sectorului 1, Holsten și Borsec, vom avea parte de două zile pline de adrenalină. Totul va fi în aer liber, pe o suprafață de câteva zeci de mii de metri pătrați. Un altfel de Oktoberfest, dar de unde nu vor lipsii micii și berea. În cadrul celor două gale vom avea selecții pentru circuitul mondial în special pentru categoria grea. Evenimentul de pe 16 se va numi Se caută un greu pentru Superkombat", a declarat Eduard Irimia.

Pe 16 septembrie, de la ora 20:00, va avea loc prima gală de selecție între luptători români din toată țara, iar a doua zi, de la aceeași oră se va disputa gala internațională, de unde nu vor lipsi nume precum campionul mondial Cristian Spetcu, Dumitru Țopai, Cosmin Ionescu, Giuseppe de Domenico, Patrick Schmid, Aundre Groce sau Alexandru Radnev.

"În prima gală vom căuta să găsim cât mai mulți grei, înscrierile sunt încă deschise", a mai precizat promotorul. Pe lângă cele două gale de kickbox, în cadrul festivalului cei mai puternici români vor face demonstrații de forță în concursurile de powerlifting, iar de asemenea vor putea fi urmărite confruntări de skanderberg, dar va fi amenajată și o zonă de expo și una dedicată mâncării.

Etichete: Romexpo, superkombat, superkombat bucuresti

0/2 COMENTARII
RichardHaw
10 Sep 14:33
+0
VOTURI
-0
rehab for cocaine
alcohol rehab houston
abuse of oxycontin
alcohol rehab facilities
meth treatment centers
LUCRU LA DOMICILIU
07 Sep 14:32
+0
VOTURI
-0
Ultima sansa munca part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE