Tartă gigantică, pregătită în acest weekend, la Festivalul ToamneiÎncepând de vineri și până duminică, în Parcul IOR din Capitală are lor Festivalul Toamnei. Producători, meșteri, artizani și negustori se vor aduna la eveniment pentru un festin gastronomic și nu numai.

Festivalul Toamnei, in acest weekend, in parcul IOR
Festivalul Toamnei, în acest weekend, în parcul IOR

Se vor înfășura sarmale, se va găti magiun de prune, toate după rețete țărănești de demult. Nu vor lipsi pastrama și mustul, grătarele și mancare la ceaun gătite la fața locului. Bucureștenii vor putea degusta: brânzeturi, cașuri ,telemea de Sibiu ,branza de burduf in coaja de brad și cașcavele, afumături, Cozonac Domnesc și Cozonac Bujor, plăcinte întinse și poale-n brâu, ciocolată de casă și prăjituri tradiționale, turtă dulce și covrigi, dulcețuri , siropuri, miere, ceaiuri și plante aromate de grădină, legume,struguri și murături, paine secuiasca.

Alaturi de ei se vor regasi producatori de vin de Husi, palinca de Maramures,must de la Pietroasele,baclavale turcesti,cafea la nisip, terasa de peste “Victorita Pescarita “, autorulota cu fish&chips cu somon si multe altele.

Pe langa mancare, legume si dulciuri vizitatorii vor mai regasi mestesugari care vor expune obiecte din piele, lemn cioplit,ceramica, produse hand made, bijuterii din argint, caciuli și produse tricotate manual.

Festivalul este organizat in stransa colaborare cu Primaria Sectorului 3.

Pe langa acestea pe scena amplasata in parc vor canta formatii de muzica populara, plus un mic parc de distractii pentru cei mici.

Etichete: meşteşugari, Parcul IOR, producători, produse tradiţionale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h