Festivalul Turcesc, de vineri până duminică, în parcul Titan din Bucureşti



Bucureștenii pot merge în weekend la festivalul Turcesc. Acesta va avea loc, de vineri până duminică, în parcul Titan din Bucureşti, între orele 10.00 şi 22.00.

turcesc
turcesc

Din program fac parte Fanfara Otomană, alcătuită din voluntari pasionaţi, dansul celor patru dervişi rotitori, dansuri tradiţionale româneşti şi turceşti.

Renumita bucătărie turcească va fi reprezentată printr-o expoziţie care cuprinde aproximativ 100 de standuri cu preparate diverse: tantuni, şuberek, plăcinte gozleme, kebab, baclava, rahat turcesc.

Cafeaua, ceaiul, şerbetul, limonada vor fi şi ele preparate tradiţional, cu ingrediente şi metode specifice bucătăriei Anatoliei.

În premieră, vor avea loc şi workshop-uri, în cadrul cărora doritorii vor fi iniţiaţi în tainele bucătăriei turceşti sau în cele ale pregătirii ceaiului turcesc. Tot în premieră va fi amenajat un colţ dedicat vegetarienilor, unde vor fi pregătite mâncăruri cu specific turcesc.

Evenimentul va cuprinde şi o serie de ateliere de creaţie artistică specifică culturii Imperiului Otoman. Vizitatorii sunt invitaţi să înveţe secretele artelor orientale în cadrul atelierelor: de caligrafie, de ebru (renumita artă turcească care presupune pictatul pe apă, apoi marmorarea hârtiei), arta decorării cu henna.

Pentru copii, vor fi organizate activităţi ca face-painting, modelaj de baloane, ebru, spectacole şi concerte.

Festivalul Turcesc este organizat de Fundaţia Tuna, care îşi propune să promoveze cultura turcă prin ceea ce este specific ei: ospitalitate, artă veche, folclor şi gastronomie.

Etichete: festivalul turcesc, parc titan

0/1 COMENTARII
Linda
20 Jun 01:15
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE