Festivalul Vacanța de vară cu Excelsior în PARCUL BAZILESCU. PROGRAMUL din acest weekendÎn cadrul festivalului Vacanța de vară cu Excelsior, care se desfășoară în fiecare weekend în Parcul Bazilescu din București, până pe data de 4 septembrie au loc diverse evenimente (spectacole de teatru, concursuri, concerte ș.a), pentru copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 0 și +80 de ani. Intrarea este liberă.

Parcul Bazilescu din Bucuresti
Parcul Bazilescu din București

Proiecțiile de filme în aer liber reprezintă și ele, pe lângă toate celelalte evenimente ale festivalului, sarea și piperul Vacanței de vară cu Excelsior. și aceasta deoarece este vorba despre filme românești de referință, cum ar fi cele din weekendul 8 iulie — 10 iulie: 'Pistruiatul', 'Pintea' și 'Drumul Oaselor'.

Filmele sunt proiectate seara, programul general al weekendului 8 iulie-10 iulie fiind următorul:

Vineri, 8 iulie, 21.00 — 22.30: Pistruiatul — proiecție film artistic;

Sâmbătă, 9 iulie, 18.00 — 22.30: Magia Copilăriei — Teatrul EXCELSIOR, Concurs cu premii, Concert Emilia Mușală — Prințesele copilăriei, Acrobație cu Giani și Anca Ștefănescu — Duo Expression, Nică a Petrei — Annemary Ziegler, Pintea — proiecție film artistic, Prezintă: Stelian Milu;

Duminică, 10 iulie, 18.00 — 22.30: Peripețiile clovnilor — Trupa Hodoronktronk , Concurs cu premii, Magie și mister cu Ștefania Bănică — Teatrul de Magie, Best Off — Secvențe de teatru — Silvana Ionescu și Annemary Ziegler, Five o'clock — spectacol de teatru, Drumul Oaselor — proiecție film artistic, Prezintă: Oana Tofan.

În fiecare weekend, până pe 4 septembrie, în Parcul Bazilescu din Capitală, are loc festivalul Vacanța de vară cu EXCELSIOR în Parcul Bazilescu din București.

 

Etichete: excelsior, FESTIVALUL VACANTA DE VARA, Parc Bazilescu, PROIECTIE FILME, vacanţa de vară

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h