Fetiţa aruncată din taxi a fost externată. Tatăl îi va face cont pe FacebookFetiţa de un an şi jumătate aruncată dintr-un taxi în urmă cu două zile a fost externată sâmbătă dimineaţă. Micuţa a fost luată de tatăl ei, care a plecat cu ea spre Timişoara. Între timp, mama rămâne internată la Spitalul de Psihiatrie din Capitală.

Femeia care si-a aruncat fetita din taxi spune ca a facut asta pentru ca fetita era in pericol
Femeia care și-a aruncat fetița din taxi spune că a făcut asta pentru că fetița era în pericol
Foto: RTV.net

Fetiţa aruncată din taxi de mama sa, joi, pe Podul Grant, din Capitală, a fost externată sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9, şi a plecat spre Timişoara, împreună cu tatăl ei.

Bărbatul spune mama fetiţei sale va fi decăzută din drepturi şi că fetiţa va rămâne la el. În plus, el a adăugat că toată familia aşteaptă copilul şi este nerăbdătoare să o vadă, potrivit RTV.

Fetiţa se simte acum bine, iar tatăl a declarat că "ea mai plânge doar seara, când îşi aduce aminte de mama ei, care i-a făcut rău". Înainte de plecarea spre Timişoara, acesta a mai spus că fetiţa va avea o bonă, iar el îşi va căuta un loc de muncă. "O să-i deschid un cont pe Facebook, cine vrea să vorbească cu ea, e binevenit", a adăugat el.

Vineri, tatăl fetiţei, Radu Ovidiu Bugariu a fost audiat timp de trei ore la sediul Poliţiei Capitalei, unde a dat mai multe informaţii despre Aniţa Bar, femeia cu care, spune el, a avut o relaţie de două luni şi jumătate. La ieşirea de la audieri, el a declarat că a cunoscut-o pe fosta grefieră pe internet şi că în timpul celor două luni şi jumătate s-a întâlnit cu aceasta de patru sau cinci ori, timp în care femeia nu i-a spus niciodată numele ei adevărat.

Bărbatul a spus că deşi cunoştea faptul că în anul 2010 femeia a fost internată de două ori la un spital de boli psihice, nu i s-a părut niciodată că ea ar avea probleme. Bugariu a mai spus că atunci când Aniţa Bar s-a despărţit de el, nu ştia că este însărcinată, iar ulterior i-a comunicat despre naşterea fetiţei printr-un email, moment în care a mers la starea civilă şi a recunoscut copilul.

Etichete: accident, anchetă, bebeluş, Gara de Nord, Podul Grant, procurori, taxi, taximetrist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE