Fifor despre prezidenţiabilul PSD: "Firea este măsurată în sondaje ca primar general al Capitalei"Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, miercuri seară, că pe 23 iulie se va întruni Comitetul Executiv Naţional al partidului în cadrul căruia ar trebui decis candidatul pentru alegerile prezidenţiale din partea PSD. Fifor a spus că nu exclude niciun fel de alianţă cu alte partide şi că nu îşi doreşte ca ALDE să iasă de la guvernare.

Fifor despre prezidentiabilul PSD: "Firea este masurata in sondaje ca primar general al Capitalei"
Fifor despre prezidenţiabilul PSD: "Firea este măsurată în sondaje ca primar general al Capitalei"

"Pe 23 vom avea Comitetul Executiv Naţional, marţea viitoare, în care ar trebui să avem deja o decizie. (...) Aştept Comitetul Executiv de marţi şi acolo o să luăm o decizie împreună cu colegii noştri. Vă asigur că nu sunt tulburări în partid, partidul este chiar aşezat în momentul de faţă şi funcţionează la parametrii normali în momentul de faţă", a afirmat secretarul general al PSD miercuri seară, la TVR.

Întrebat dacă se aşteaptă ca ALDE să iasă de la guvernare, Mihai Fifor a spus: "Sincer să fiu, îmi doresc să nu se întâmple lucrul acesta pentru că, în opinia mea, mai avem încă foarte mult de construit împreună. Dincolo de prezidenţiale, ne aşteaptă localele, ne aşteaptă parlamentarele de anul viitor, alegerile trebuie văzute într-o succesiune firească şi într-o conexiune".

Secretarul general al PSD a adăugat că partidul va începe din 10 august să strângă semnăturile pentru candidatul la alegerile prezidenţiale.

Referindu-se la alianţele dintre PSD şi alte formaţiuni politice, Mihai Fifor a spus că nu exclude astfel de alianţe.

"Nu excludem niciun fel de alianţă. Tratăm alianţele acestea nu doar pentru prezidenţiale, ci şi pentru consolidarea unei majorităţi parlamentare", a precizat el.

Secretarul general al PSD a mai spus că obiectivul PSD este intrarea în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi câştigarea acestora.

"Sunt mai multe elemente: în primul rând reconstruirea partidului cred că e cea mai importantă şi reaşezarea partidului pe nişte fundamente solide ca să putem aborda cele trei valuri de alegeri şi desigur obiectivul nostru este intrarea în turul al doilea şi câştigarea prezidenţialelor şi vă spun că ni-l asumăm fără niciun fel de problemă", a afirmat Mihai Fifor.

Întrebat despre o eventuală candidatură a Gabrielei Firea din partea PSD, Fifor a explicat că la momentul la care PSD a anunţat că cine doreşte să se înscrie în cursa internă din PSD pentru a deveni prezidenţiabil trebuie să se însrie, aceasta nu şi-a exprimat dorinţa în acest sens, precizând că Gabriela Firea este măsurată în sondaje ca primar general al Capitalei, aşa cum Viorica Dăncilă este măsurată în cercetările sociologice ca preşedinte al PSD.

Etichete: alegeri prezidenţiale, candidat alegeri prezidentiale PSD, Gabriela Firea, Mihai Fifor, prezidentiabil PSD, psd

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 iul 22:42
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE