Fiica de 24 de ani a lui Bruce Willis cu Demi Moore, în campania Free the NippleScout Willis s-a adăugat vedetelor ce fac parte din campania Free the Nipple, apărând cu o bluză complet transparentă și fără sutien. 

SCout Willis, in campania Free the Nipple
SCout Willis, în campania Free the Nipple

Scout Willis, în vârstă de 24 de ani, fiica celebrilor Bruce Willis și Demi Moore, se alătură Rihannei și altor vedete care au pozat cu sfârcurile la vedere, în cadrul campaniei Free the Nipple. 

Campania "Free The Nipple" a fost pornită de un grup de feministe din Irlanda și, în scurt timp, a devenit virală în întreaga lume. Prin această campania, femeile vor să atragă atenția asupra faptului că, spre deosebire de bărbați, sunt privite drept indecente sau vulgare dacă poartă rochii prea transparente sau dacă în public au sânii/sfârcurile la vedere. Campania s-a extins rapid în mai multe țări, iar în România este susținută din martie de urbology.ro, care a lansat campania ”Free The Nipple Romania”. Mai multe românce s-au pozat cu sânii la vedere, printre ele aflându-se și una dintre fostele participante la Masterchef. 

Etichete: free the nipple

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE