Filme de Corneliu Porumboiu și Radu Muntean, prezentate la Festivalul de la CannesUn film regizat de Corneliu Porumboiu şi unul regizat de Radu Muntean vor fi prezentate în premieră mondială în secțiunea "Un Certain Regard" a Festivalului de Film de la Cannes.

Filme de Corneliu Porumboiu si Radu Muntean, prezentate la Festivalul de la Cannes
Filme de Corneliu Porumboiu și Radu Muntean, prezentate la Festivalul de la Cannes
Foto: gcprive.com

"Comoara" de Corneliu Porumboiu și "Un etaj mai jos" de Radu Muntean vor fi prezentate în premieră mondială în secțiunea "Un Certain Regard" a Festivalului de Film de la Cannes (13-24 mai), au anunțat joi organizatorii, conform agerpres.ro.

Comoara" de Corneliu Porumboiu spune povestea a doi bărbați care trec printr-o mulțime de întâmplări surprinzătoare în încercarea lor de a descoperi o comoară. Din distribuție fac parte Toma Cuzin, Adrian Purcărescu și Corneliu Cozmei.

Filmul "Un etaj mai jos" este regizat de Radu Muntean după un scenariu pe care cineastul l-a scris alături de Alex Baciu și Răzvan Rădulescu. În distribuția filmului se regăsește actorul Teodor Corban.

"Un Certain Regard" este o secțiune a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, paralelă competiției oficiale, care prezintă filme ce redau o viziune specială a cineaștilor din lumea întreagă. Juriul secțiunii Un Certain Regard este prezidat anul acesta de actrița Isabella Rossellini.

Etichete: cannes 2015, Corneliu Porumboiu, filme cannes 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE