Filmul „Dincolo de calea ferată", proiectat joi, în premieră, în Gara de NordCFR anunţă că găzduieşte joi, 21 aprilie 2016, în sala de spectacole a Gării de Nord, filmul DINCOLO DE CALEA FERATĂ, regizat de Cătălin Mitulescu.

Filmul „Dincolo de calea ferata", proiectat joi, in premiera, in Gara de Nord
Filmul „Dincolo de calea ferată", proiectat joi, în premieră, în Gara de Nord
Foto: obiectivbr.ro

"CFR SA a răspuns pozitiv propunerii înaintate de realizatorii filmului şi a acceptat cu plăcere ideea neconvenţională de transformare a Gării de Nord într-un spațiu de promovare culturală. Dincolo de calea ferată (2016) este o comedie romantică cu nuanțe nostalgice, încărcată de muzică levantină, suspans și umor. La eveniment vor fi prezenți regizorul Cătălin Mitulescu, actorii din rolurile principale, Ada Condeescu, Alexandru Potocean și producătorii filmului.", anunţă compania.

Iniţativa se înscrie în calendarul evenimentelor derulate în această perioadă în Gara de Nord şi care sunt dedicate elevilor, publicului călător şi chiar lucrătorilor feroviari, care pe 23 Aprilie sărbătoresc „Ziua Feroviarului".

"Prin promovarea unor astfel de evenimente în mediul feroviar ne arătăm susţinerea pentru iniţiativele culturale româneşti şi realizăm totodată o punere în valoare a spaţiilor publice, representative pentru identitatea şi istoria noastra urbană" a declarat Marius CHIPER, director general al CFR SA.

Cariera de regizor a lui Cătălin Mitulescu a debutat cu selecția la Cannes a primelor două scurtmetraje, iar cel de-al treilea, „Trafic", a fost laureat cu Palme d'Or în 2004. Debutul în lungmetraj, în 2006, a fost de asemenea un succes. Filmul „Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii" a avut premiera în secțiunea Un certain regard la Cannes, la fel și următorul său film, „Loverboy".

Etichete: CFR, film gara de nord, Gara de Nord

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE