FINAL de campanie "Dăruim din suflet de Crăciun":1.000 de bucureşteni au dăruit cadouri pentru copiiAproape 1.000 de bucureşteni au dăruit cadouri pentru copiii din familiile defavorizate din Sectorul 6, în cadrul campaniei "Dăruim din suflet de Crăciun", organizată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu. Astfel, peste numai o zi, 150 de copii vor primi daruri de la Moş Crăciun constând în dulciuri, jucării şi multe articole de îmbrăcăminte. Totodată, vor fi ajutaţi şi zeci de vârstnici să aibă ce să pună pe masa de Crăciun. La final, 150 de voluntari ai fundaţiei vor fi şi ei răsplătiţi pentru munca depusă în timpul anului. 

"Ne apropiem de finalul campaniei Dăruim din Suflet de Crăciun şi sunt mândru de ceea ce am realizat. 1.000 de oameni s-au alăturat demersului nostru până acum şi au donat ce au putut: jucării, dulciuri şi hăinuţe pentru copii. Am fost plăcut impresionat să văd că spiritul de solidaritate al oamenilor este foarte puternic în continuare şi că cetăţenii Sectorului 6 au înţeles că doar împreună putem schimba lucrurile în bine", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", iniţiatorul campaniei "Dăruim din suflet de Crăciun". 

Conform sursei citate, de donaţiile făcute de bucureşteni, plus cele oferite de fundaţie, se vor bucura 100 de copii din familiile fără venituri din Sectorul 6, la care se adaugă 50 de copii orfani din acelaşi sector. La toţi aceştia, Moş Crăciun va sosi miercuri, la ora 13, la restaurantul "Casa Florescu" cu jucării, dulciuri şi îmbrăcăminte, pachetele pentru cei mici fiind în pregătire pe ultima sută de metri. 

În preajma sărbătorilor de iarnă, nu au fost uitaţi nici vârstnicii din Sectorul 6, aproape 80 de persoane nevoiaşe urmând să fie ajutate pentru a pune pe masa de Crăciun alimente şi preparate tradiţionale. 

De asemenea, tot miercuri, începând cu ora 18, vor fi răsplătiţi pentru activitatea din timpul anului şi cei aproape 150 de voluntari ai Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", pentru aceştia fiind pregătite cadouri şi o cină festivă de Crăciun la restaurant. 

"Principalii beneficiari ai campaniei Dăruim din Suflet de Crăciun sunt locuitorii din blocurile din Valea Cascadelor şi Preciziei, acolo unde autoritatea locală i-a uitat complet pe aceşti oameni şi nu a investit deloc pentru dezvoltarea zonei", a menţionat Ştefan Florescu. 

Campania "Dăruim din Suflet de Crăciun" a fost demarată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet" condusă de Ştefan Florescu la începutul lunii decembrie cu scopul de a-i ajuta pe copiii care provin din familii defavorizate din Sectorul 6, şi care nu au bani pentru a-şi cumpăra jucării de Crăciun, să poată avea o surpriză de sărbători. 

CITEŞTE ŞI Creşă, grădiniţă şi şcoală noi în cartierul ANL "Brâncuşi". A început campania "UNIŢI RIDICĂM ŞCOALA"

Campanie de strângere de rechizite, la început de an şcolar

Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet" a mai iniţiat o campanie similară şi în toamna acestui an, la începutul anului şcolar, campanie de strângere de rechizite pentru copiii din familii cu venituri reduse. În cadrul campaniei "Dăruim din suflet pentru suflet", 250 de copii din Sectorul 6 au primit rechizite şcolare de la Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet". 

Etichete: campania daruim din suflet de Craciun, copii nevoiasi, familii defavorizate, final campanie, fundatia din suflet pentru suflet, Sectorul 6, Ștefan Florescu

0/5 COMENTARII
Ion
22 dec 22:42
+0
VOTURI
-0
Un adevarat Mos Craciun, Bravo Florescu, un adevarat om,se vad faptele tale pentru orice om nevoias.
Diana
22 dec 19:28
+0
VOTURI
-0
Asta inseamna sa iti pese de comunitate , un aspect important asta inseamna sa fi un parinte care iti pasa si asta s-a vazut mereu .
ana maria
22 dec 19:27
+0
VOTURI
-0
Multa sanatate si sarbatori fericite!!!!
costinas
22 dec 19:21
+0
VOTURI
-0
Respect Stefan Florescu !! Mult succes in continuare!!!
ana maria
22 dec 19:20
+0
VOTURI
-0
Felicitari Stefan Florescu,cat si voluntarilor Fundatiei Din suflet pentru Suflet !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h