FINAL de campanie de plantări arbori, în Sectorul 6.Circa 600 de stejari roşii, sădiţi lângă blocuriCampania de plantări de arbori în Sectorul 6, demarată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu, a ajuns la final. Astfel, în mai puţin de o lună, aproximativ 600 de puieţi de stejari roşii au fost sădiţi în jurul blocurilor de locuinţe şi nu numai, la solicitarea asociaţiilor de proprietari unde spaţiul verde este deficitar. 

Campania de plantări de arbori iniţiată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu, a demarat în Sectorul 6 la sfârşitul lunii octombrie 2015, în plan fiind inclusă iniţial sădirea unui număr de 300 de stejari roşii ornamentali.

În numai o săptămână de la debutul campaniei, stocul de pomi a fost epuizat, Ştefan Florescu anunţând atunci suplimentarea cu un număr de alţi 300 de stejari roşii ornamentali.

"Au fost epuizaţi şi aceşti 300 de arbori din cea de-a doua etapă de plantări efectuată în Sectroul 6. Am avut foarte multe solicitări din partea asociaţiilor de proprietari şi am răspuns pozitiv la cele mai multe dintre acestea, voluntarii Fundaţiei intervenind îndeosebi în zonele deficitare din punct de vedere al spaţiului verde", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet". 

În paralel cu campania de "înverzire" a Sectorului 6, voluntarii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" derulează o amplă campanie de curăţenie pe străzile sectorului, campanie care va continua şi în zilele următoare în perimetrul ansamblurilor de locuinţe. "Împreună cu voluntarii Fundaţiei salubrizăm, igienizăm locurile de joacă pentru copii, aleile şi spaţiile verzi dintre blocuri şi intervenim peste tot unde autoritatea locală şi ADPDU Sector 6 nu îşi fac treaba", a completat Florescu. 

De asemenea, tot prin intermediul Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" şi a societăţii de profil DDD, continuă lucrările de deratizare şi dezinsecţie a subsolurilor, ghenelor şi scărilor de bloc din Sectorul 6, plângerile de la locatari fiind destul de numeroase pe această temă, după cum susţine preşedintele organizaţiei neguvernamentale. 

"Continuăm să răspundem prompt solicitărilor asociaţiilor de proprietari care se confruntă cu această problemă devenită acută la nivelul Sectorului 6. Acţionăm la cerere, acolo unde suntem solicitaţi", a explicat Florescu. 

Campanie de plantări de flori, iniţiată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", în primăvară

O altă campanie de "înverzire" a Sectorului 6 a fost demarată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet" în această primăvară. 

Astfel, cu ocazia zilei de 1 mai, voluntarii Fundaţiei au plantat sute de flori ornamentale în zona Parcului Drumul Taberei, zonă văduvită în privinţa spaţiului verde din cauza lucrărilor la metrou şi nu numai. 

Etichete: fundatia din suflet pentru suflet, plantari arbori, plantari pomi, Sectorul 6, Ștefan Florescu, stejari rosii ornamentali

0/4 COMENTARII
Copil
25 nov 03:47
+0
VOTURI
-0
Ce mizerie. Reclama mincinoasa pentru ceafa groasa Stefan Florescu, mizerabilul nasos si corupt care vrea sa fie primar in sectorul 6. Blocul meu este fix langa teava galbena din Drumul Taberei unde e facuta poza si pot sa va spun cu siguranta ca nu s-a plantat niciun copac. Sa va fie rusine b365.ro, sa va vi se usuce mana cu car luati banii de la Stefan Florescu.
mihaela
24 nov 14:20
+0
VOTURI
-0
O initiativa foarte buna ! Peste cativa ani se vor vedea roadele acestei activitati!
ana maria
24 nov 14:15
+0
VOTURI
-0
O actiune admirabila! Datorita dumneavoastra si voluntarilor Fundatiei Din suflet pentru suflet , vom respira un aer mai curat!!
Gabi
24 nov 13:49
+0
VOTURI
-0
O campanie pentru eliminarea tuturor refugiilor de tramvai din București înguste lipsite de garduri de protecție când face primăria capitalei?Când scăpăm definitiv de ele?Când vor deveni istorie?20 sunt pe linia 1.Iar la linia comună 24 42 45 46 deși s-a lucrat la căile de rulare refugiul de pe Bulevardul
Ion Mihalache de la intersecția cu Șoseaua Nicolae Titulescu a rămas același refugiu îngust lipsit de gard de protecție.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE