FINALA Champions League 2016: Ce posturi TV transmit meciul Real Madrid-Atletico Madrid



Real Madrid-Atletico Madrid, Finala Champions League 2016: Echipele Real Madrid și Atletico Madrid se înfruntă, sâmbătă, în finala Champions League. Meciul începe la 21.45 și este transmis LIVE LA TV de PRO TV și Dolce Sport.

FINALA Champions League 2016: Ce posturi TV transmit meciul Real Madrid-Atletico Madrid
FINALA Champions League 2016: Ce posturi TV transmit meciul Real Madrid-Atletico Madrid
Foto: gadget.ro

Real Madrid-Atletico Madrid, Finala Champions League 2016:

ECHIPELE PROBABILE:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kross - Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane.

Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Savic, Godin, Filipe Luis - Saul, Gabi, Augusto, Koke - Griezmann, F. Torres. Antrenor: Diego Simeone.

Finala Real Madrid - Atletico Madrid este o reeditare a celei din urmă cu doi ani. Atletico Madrid a condus pe toată durata partidei, fiind egalată chiar la ultima fază, atunci când Sergio Ramos a marcat cu o lovitură de cap. Real Madrid s-a impus în cele din urmă cu 4-1, reușind să mai puncteze de trei ori în prelungiri, amintește rtv.net.

Real Madrid-Atletico Madrid, Finala Champions League 2016:

Real Madrid - Atletico Madrid, finala Champions League 2016. În drumul spre ultimul act, Atletico Madrid a eliminat deţinătoarea trofeului, FC Barcelona, şi pe Bayern Munchen, considerate marile favorite la câştigarea competiţiei în timp ce Real Madrid a trecut de echipe ca Manchester City, Wolfsburg sau AS Roma.

Real Madrid - Atletico Madrid, finala Champions League 2016. Diego Simeone poate deveni al treilea argentinian care câștigă UEFA Champions League. Doar doi compatrioți ai lui, Luis Carniglia (1958 și 1959, cu Real Madrid), respectiv Helenio Herrera (1964 și 1965, cu Inter) au mai reușit să câștige acest trofeu.

Real Madrid - Atletico Madrid, finala Champions League 2016. Zinedine Zidane în schimb, poate deveni primul antrenor francez care câștigă cel mai prestigios trofeu din fotbalul european de club. Francezul poate câștiga UEFA Champions League și ca antrenor, după ce a reușit această performanță din postura de jucător, în 2002, atunci când Real a învins-o pe Bayer Leverkusen, scor 2-1.

 

Etichete: atletico madrid, champions league, finala Champions League, Real Madrid

0/1 COMENTARII
Cris
29 May 17:06
+0
VOTURI
-0
Stire scrisa azi si antedatata, despre un eveniment care a avut loc ieri. Am citit si ieri tabloidul si nu era stirea. SEO jegos, de tabloid infect. Sa nu va sara randul la indexarea Google.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE