FINALA MASTERCHEF, LUNI 14 DECEMBRIE 2015. Claudia a părăsit finala masterchef, după prima probăIn Marea Finala MasterChef a sezonului cu numarul 5, cei trei finalisti - Andrei, Claudia si Liviu - au parte de probe incendiare, punctate de Chefi cu note de la 1 la 10.

FINALA MASTERCHEF, LUNI 14 DECEMBRIE 2015. Claudia a parasit finala masterchef, dupa prima proba (Foto click.ro)
FINALA MASTERCHEF, LUNI 14 DECEMBRIE 2015. Claudia a părăsit finala masterchef, după prima probă (Foto click.ro)

Claudia, Andrei si Liviu au reusit sa supravietuiasca unui numar impresionant de probe, iar acum au intrat in batalia finala pentru titlul de MasterChef 2015. Cei trei concurenti sunt dispusi sa dea tot cea au mai bun pentru a ii impresiona pe Chef Hadean, Chef Foa si Chef Patrizia.

Declaraţie surprinzătoare a câştigătorului MASTERCHEF de luni, 14 decembrie 2015

CÂŞTIGĂTOR FINALA MASTERCHEF, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. Andrei Voica este unu din cei trei concurenţi care a ajuns în finala MASTERCHEF de luni, 14 decembrie 2015. Într-o postare pe facebook, acesta spune că va ajunge "un mare bucătar al României".

Urmariti cu interes de fostii concurenti si sustinuti de public, finalistii sunt pusi in fata a trei probe de foc, in care vor fi provocati sa realizeze preparate impresionante - un aperitiv, un fel principal si un desert.


FINALA MASTERCHEF, LUNI 14 DECEMBRIE 2015. Andrei Voica este câştigătorul finalei MASTERCHEF

FINALA MASTERCHEF, LUNI 14 DECEMBRIE 2015. ANDREI VOICA ESTE CÂŞTIGĂTORUL MASTERCHEF. Din cei 24 de concurenti ai bucatariei MasterChef, doar 3 au ajuns in finala, parcurgand cu brio zecile de probe spectaculoase!

PROBA 1:

Dupa prima proba, Chefii s-au declarat incantati de toate cele trei preparate realizate de concurenti si le-au puncatat in functie de preferinte. Astfel, Claudia a primit 23 de puncte (8 - Chef Hadean, 8 - Chef Foa, 7 - Chef Patrizia), Andrei a adunat 27 de puncte (9 - Chef Patrizia, 9 - Chef Foa, 9 - Chef Hadean), iar Liviu a marcat prima nota 10 din Finala acestui sezon si a acumulat 26 de puncte (8 - Chef Foa, 10 - Chef Hadean, 8 - Chef Patrizia).

Dupa o prima proba de foc, Claudia a parasit finala MasterChef. Cu un punctaj de 23 de puncte, concurenta a renuntat la sortul MasterChef si le-a multumit Chefilor pentru toata sustinerea lor. Inainte de a pleca din bucuraria MasterChef, Claudia a primit de la Chefi o tunica inscriptionata cu numele sau si sigla MasterChef, scrie masterchef.protv.ro. 

Etichete: claudia, FINALA MASTERCHEF LUNI 14 DECEMBRIE 2015, parasire competitie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE