FINALA ROMÂNII AU TALENT 2016, AZI, 2 IUNIE: Cine sunt cei 16 concurenţi din finalăFINALA ROMÂNII AU TALENT 2016, AZI, 2 IUNIE:  FINALA ediţiei 2016 a emisiunii ROMÂNII AU TALENT este transmisă astăzi, de la 20:30, la Pro TV. 16 concurenţi au rămas în cursa pentru 120.000 de euro.

FINALA ROMANII AU TALENT 2016, AZI, 2 IUNIE: Cine sunt cei 16 concurenti din finala
FINALA ROMÂNII AU TALENT 2016, AZI, 2 IUNIE: Cine sunt cei 16 concurenţi din finală
Foto: romaniiautalent.protv.ro

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2016, AZI, 2 IUNIE: 

Cei 16 finalisti ai acestui sezon Romanii au talent, Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian, anunta site-ul emisiunii.

Marele premiu este de 120.000 de euro.

Pentru premiul de originalitate de 10.000 de euro, concurentii pot fi votati pana astazi, la ora 20:30, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numarul 1200.

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2016, AZI, 2 IUNIE: 

In emisiunea de vineri, Loredana va urca pe scena impreuna cu trupa Zdob si Zdub si Skizzo Skillz pentru a canta melodia La carciuma de la drum.

"Vineri voi canta cu baietii de la Zdob si Zdub si Skizzo Skillz o piesa care a demonstrat si demonstreaza in continuare ca Romanii au talent: La carciuma de la drum. Mi-am dorit de mult timp sa colaborez cu ei, iar pentru vineri am pregatit o reinterpretare live plina de surprize si voie buna! Vom umple scena cu energie si veselie si imi doresc din tot sufletul sa ajungem la inimile tuturor romanilor!", a spus Loredana.

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2016, AZI, 2 IUNIE: 

Si membrii trupei de improvizatie ImPro, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Neamtu, Natanticu, Micutu si Costel, vor aduce in marea finala un moment comic.

"O sa fie o mostra din cel mai tare spectacol de improvizatie de la noi, din Romania. Suntem trupa ImPro, suntem impreuna din 2004 si avem la activ peste 500 de reprezentatii. Maine seara veti vedea joculetul care se cheama Telecomanda, in care improvizatorii vor face o excursie, impreuna cu telespectatorii finalei Romanii au talent, prin cam toate genurile de film care exista. Eu, si daca n-as fi invitat special la finala, m-as uita!", a spus Mihai Bobonete.

Etichete: finala romanii, pro tv, romanii au talent 2016, romanii au talent finalisti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE