FINALA ROMÂNII AU TALENT, AZI, VINERI, 12 IUNIE 2015. Complimente pentru ANDRA și MIHAELA RĂDULESCUFINALA ROMÂNII AU TALENT, AZI, VINERI, 12 IUNIE 2015: Andra și Mihaela Rădulescu au primit complimente pentru ținutele alese la FINALA ROMÂNII AU TALENT.

FINALA ROMANII AU TALENT, AZI, VINERI, 12 IUNIE 2015. Complimente pentru ANDRA si MIHAELA RADULESCU
FINALA ROMÂNII AU TALENT, AZI, VINERI, 12 IUNIE 2015. Complimente pentru ANDRA și MIHAELA RĂDULESCU
Foto: realitatea.net

FINALA ROMÂNII AU TALENT, AZI, VINERI, 12 IUNIE 2015: 

Cele două femei din juriul show-ului Romanii au talent au fost apreciate de publicul emisiunii şi de prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş pentru frumuseţea lor şi pentru ţinutele elegante prezentate la finală, informează Realitatea.net.

Mihaela Rădulescu a preferat o rochiţă cu un decolteu generos, în timp de Andra, însărcinată, a ales o rochiţă lungă, simplă, dar elegantă.

FINALA ROMÂNII AU TALENT, AZI, VINERI, 12 IUNIE 2015: 

Cei şapte băieţi de la Brio Sonores, câştigătorii sezonului al patrulea "Românii au talent", vor urca pe scenă pentru a interpreta o piesă în premieră şi a fi alături de finaliştii acestui sezon. Trupa Holograf va întregi seara cu un moment spectaculos şi va cânta cea mai recentă melodie a lui, "De câte ori să te iubesc".

Vineri seară, reprezentaţii de muzică clasică, pop, rock, folclor, breakdance, tribal fusion, dans contemporan, dans contemporan experimental, un număr de magie plin de mister, dresaj canin şi rezolvarea cubului rubik în timp record vor crea un show memorabil, anunță Pro Tv.

Etichete: finala, românii au talent, românii au talent 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h