FINALA VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 18 DECEMBRIE: Astăzi se anunță câștigătorul VOCEA ROMÂNIEIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 18 DECEMBRIE 2015:  Astăzi are loc FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Echipa Smiley va fi reprezentată în marea finală de doi concurenți, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye, echipa Tudor o aduce în lupta finală pentru marele trofeu pe Cristina Bălan, iar echipa Moga îl aduce pe scenă pe Tomi Weissbuch.

FINALA VOCEA ROMANIEI, AZI, VINERI, 18 DECEMBRIE: Astazi se anunta castigatorul VOCEA ROMANIEI
FINALA VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 18 DECEMBRIE: Astăzi se anunță câștigătorul VOCEA ROMÂNIEI

FINALA VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 18 DECEMBRIE 2015: Astăzi, de la 20:30, Cristina Balan din echipa Tudor, Michel Kotcha si Tobi Ibitoye din echipa Smiley si Tomi Weissbuch din echipa Moga vor urca pentru ultima data in acest sezon pe scena vocilor si se vor lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro! Saptamana aceasta ei au repetat alaturi de antrenorii lor si sunt gata sa cucereasca publicul cu momente de exceptie si cu vocile lor senzationale.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 18 DECEMBRIE 2015:  Cei patru finalisti vor interpreta maine seara cate trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor si inca una cu artisti cunoscuti, alaturi de care vor crea momente de exceptie. Telespectatorii vor avea parte maine si de doua surprize, aduse pe scena celei mai bune competitii a vocilor de fostul castigator Vocea Romaniei, Tiberiu Albu si colegii lui din formatia Fameless, dar si de celebra trupa rock Vita de vie. Chiar daca Loredana nu va avea un concurent in finala, echipa antrenoarei va fi reprezentata maine de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care vor canta impreuna cu ea.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 18 DECEMBRIE 2015:  Melodii precum Jealous sau The show must go on vor fi interpretate de finalistii Vocea Romaniei, care le vor aduce romanilor momente pline de bucurie, energie, emotie si sensibilitate.

Sursa: vocearomaniei.protv.ro.

Etichete: 18 DECEMBRIE, finala, Loredana, Marius Moga, smiley, tudor chirila, vineri, vocea romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h