Finalele turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, AMÂNATE din cauza ploiiFinalele turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, programate duminică, au fost amânate din cauza ploii.

Finalele turneului BRD Nastase Țiriac Trophy, AMANATE din cauza ploii
Finalele turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, AMÂNATE din cauza ploii
Foto: recentnews.ro

UPDATE 18.00 finalele de la BRD Nastase Tiriac Trophy au fost reprogramate, urmand sa se dispute luni, incepand cu ora 09:30 (continuarea meciului dintre Florin Mergea/Horia Tecau vs Chris Guccione/Andre Sa, intrerupt la 7-5 pentru dublul roman). Ultimul act al turneului de simplu nu va incepe inainte de ora 10:00.

UPDATE Finala de dublu a turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy se va disputa, duminică, de la ora 13,45, la Arenele BNR din București, au anunțat organizatorii. Finala de simplu va urma după finala de dublu, dacă timpul va permite.

Finala de dublu, care opunea tenismenii români Florin Mergea și Horia Tecău cuplului format din Chris Guccione (Australia) și Andre Sa (Brazilia) era programată de la ora 11,30 pe Terenul Central, dar a fost amânată, organizatorii urmând să comunice noi informații.

Finala de simplu, dintre francezul Lucas Pouille și spaniolul Fernando Verdasco, fusese anunțată inițial pentru ora 13,30, transmite agerpres.ro.

Etichete: BRD Năstase Ţiriac Trophy, finala brd nastase tiriac trophy

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE