FINALIZAREA Centurii de Sud a CAPITALEI şi a PASAJULUI DOMNEŞTI, AMÂNATE pentru după 2020Centura de Sud a CAPITALEI şi PASAJUL DOMNEŞTI. Guvernul alocă prin proiectul de buget doar 10% din banii necesari finalizării Centurii de sud a Capitalei, iar mai bine de jumătate din bani vor veni abia după 2020.

Lucrari pe Centura Capitalei
Lucrări pe Centura Capitalei

Centura de Sud a CAPITALEI şi PASAJUL DOMNEŞTI. Modenizarea Centurii de sud a Capitalei şi extinderea la două benzi pe sens, între Autostrada A2 şi A1, va costa, po­tri­vit estimărilor Ministerului Transporturilor, 965 de milioane de lei. Din această sumă, până acum ministerul a plătit 60 mil. lei pâ­nă la finalul lui 2015 şi 133.000 de lei anul trecut.

În ceea ce priveşte planul unei autostrăzi prin partea de sud a Capitalei, care să lege A1 de A2, proiectul este „trimis" guver­nului care se va afla la Palatul Victoria după anul 2021, pâ­nă atunci actualul cabinet neavând intenţia de a continua proiectul.

Centura de Sud a CAPITALEI şi PASAJUL DOMNEŞTI. De asemenea şi banii necesari finalizării pasajului de la Domneşti vor veni tot după anul 2020, astfel încât drumul de 47 km dintre cele două autostrăzi va fi modernizat abia peste patru ani, guvernul abandonând astfel centura aglomeraţiei, prafului şi poluării, informează Ziarul Financiar.

Etichete: Bucureşti, centura Bucureşti, centura Capitalei, centura de sud, pasajul domnesti

0/5 COMENTARII
cititor
30 Jan 17:23
+0
VOTURI
-0
Toti dorim sa se rezolve problema . Totusi, sa fim realisti si corecti. Oricat s=ar dori intr-un an nu se poate rezolva problema . Prin urmare , orice planificator financiar esaloneaza banii pe proiecte anuale. Asa ca ..problema este in discutie. Daca se aloca banii si nu se cheltuie...teoretic sunt pierduti, se vaduvesc alte sectoare.
Nicio problema!
27 Jan 17:06
+0
VOTURI
-0
Daca statul nu are chef sa cheltuie banii colectati in scopul indeplinirii indatoririlor pe care le are fata de cetateni, propun sa mai platim taxe si impozite incepand cu 2021, cand anunta ca poate ii va veni si cheful.
Cris
27 Jan 08:34
+0
VOTURI
-0
Pe cei de la PSD ii preocupa mai mult sa dea de mancare la popor, decat autostrazile, se stie... O sa avem centura la Pastele Cailor cu astia la putere.
Mihai
27 Jan 07:40
+0
VOTURI
-0
Asta e PSD. A promist marea cu sarea pt a ajunge la putere si a scapa penalii de puscarie. Mai nou ne scot din NATO si din UE si il lasa pe Putin sa distruga Romania
andrei
26 Jan 23:47
+0
VOTURI
-0
la fel ca metroul Drumul Taberei cand a venit ponta la putere, la fel acum

pentru toti taranii din Bragadiru care au votat pensii de la PSD, fara numar

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE