Primăria Capitalei a realizat un traseu pentru BANDA UNICĂ destinată autobuzelorPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, vineri, ca a fost realizat un traseu pentru banda unica destinata transportului in comun si ambulantelor.

Autobuze RATB
Autobuze RATB

"In acest moment, suntem 96-97% grad de finalizare a caietului de sarcini pentru licitatia care se va demara la Primaria Capitalei in vederea achizitionarii a 500 de autobuze noi, autobuze euro 6 (...). Impreuna cu Politia Capitalei si cu Brigada Rutiera am avut discutii avansate si avem un traseu realizat de specialisti in mobilitate pentru a impune banda unica pentru transportul in comun, ambulante", a explicat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Ea a precizat ca aceasta va functiona din primavara. "In momentul in care avem si autobuzele noi, adica in primavara, pentru ca vrem sa avem un plan integrat de masuri pentru fluidizarea traficului si de asemenea toate intersectiile sa faca parte din proiectul de semaforizare inteligenta, sa poata sa fie urmarite in centrul de comanda pentru a observa orice defectiune si blocaj", a spus edilul.

Referitor la introducerea gratuitatii transportului in comun, ea a mentionat ca, pe anumite intervale de timp, va fi introdusa numai dupa ce vor fi suficiente autobuze in trafic si la standarde ridicate.

Etichete: banda unica bucuresti, banda unica transport, firea, Gabriela Firea, transport în comun

0/4 COMENTARII
Ing.
14 Nov 09:51
+0
VOTURI
-0
@Liviu: primăvara e un termen rezonabil... pentru că nu spune şi în ce an, poate fi şi primăvara lui 2050.
zzz
12 Nov 19:30
+0
VOTURI
-0
Semafoarele de pe maniu nu sunt sincronizate intre ele. Pleci din Lujerului evident pe verde si opresti aproape la fiecare semafor pana la Pacii. Nu e foarte complicat sa le sincronizezi intre ele ... de ce nu o fac ?
Zaharia
12 Nov 11:27
+0
VOTURI
-0
"In momentul in care", pe nu mai mult de 700 de metri faci, cu autobuzul, peste 30 de minute, despre ce mai vorbim?
Ma refer aici la santierul perpetuu de la Piata Sudului si la neputinta Politiei de a aplica legile pe care e platita sa le aplice.
Depasirea coloanei la semafor. Contraventie prevazuta in regulamentele de circulatie, si fapta pe care politistii ar trebui s-o amendeze. Cei care trec prin zona cunosc deja ca nu se intampla asa ceva.
E un politist in intersectie, care are grija doar sa dubleze semaforul. Nu e nevoie de asa ceva. Ala ar trebui doar sa stea si sa observe. Cel care forteaza culoarea galbena, amenda. Dupa trei zile de amenzi, nici dracul n-ar mai forta galbenul.
Stimabilii agenti ar trebui sa mearga pe Vacaresti, spre Pridvorului, si sa-i opreasca pe grabiti sa intre in fata coloanei. Pe langa faptul ca e contraventie, acei soferi sunt pur si simplu nesimtiti fata de ceilalti participanti la trafic. Un fel de "voi stati acolo, eu trebuie sa trec pentru ca eu ma grabesc".

Politia sa-si faca datoria si sa dea amenzi. Daca nu, sa fie desfiintati. Nu vad de ce sa fie unii platiti din banii publici ca sa stea la umbra in masini si sa doarma.
Vor bani? Sa iasa pe strazi si sa si-i castige! Nici n-ar trebui sa se chinuie prea mult...
Liviu
12 Nov 00:24
+0
VOTURI
-0
"In momentul in care avem si autobuzele noi, adica in primavara..."

Nu este finalizat caietul de sarcini si se vorbeste de primavara.. e usor sa fii habarnist si sa vorbesti prostii...mai e licitatia eventuale contestatii...in primavara in cel mai bun caz primul autobuz de scoala pentru soferi, restul pana la 500 probabil pana la sfarsitul lui 2018...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE