Firea: Activitatea mea şi a Primăriei au devenit teme de atac în bătălia pentru funcţii din PNLPrimarul General Gabriela Firea susţine că activitatea primăriei şi a sa au devenit teme de atac în bătălia pentru funcţii din PNL şi acuză opoziţia că blochează proiecte şi că reprezentanţii acesteia îşi şterg trecutul cu buretele, criticând faptul că nu s-a făcut în doi ani tot ceea ce nu au făcut administraţiile anterioare. Ea compară punctual situaţia actuaă cu aceea din perioada în care majoritatea în CFMB era deţinută de actuala opoziţie. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a susţinut duminică faptul că primarul general, Gabriela Firea, nu doarme liniştită de când PNL a redevenit partidul de opoziţie cel mai puternic în Bucureşti". El spune că Gabriela Firea se comportă ca un "vânător de vrăjitoare", afirmând că aceasta copiază comportamentul "din parcări al lui Pandele".

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Firea: Politicienii de dreapta au fost, într-o formă sau alta, la cârma Bucureştiului, fie că au fost viceprimari, consilieri generali în majoritate, sau chiar primari. În aproape 30 de ani, nu s-au înregistrat modernizări capitale în Bucureşti, bugetele şi obiectivele de investiţii fluctuând în funcţie de interese.

"Având în vedere că, în ultima perioadă, activitatea Primăriei Capitalei, precum şi a mea au devenit subiectul predilect al opoziţiei, în special a PNL-care a ales PMB ca temă de atac în bătălia pe funcţii din interiorul PNL-, în dorinţa de a construi încă de pe acum o campanie politică mincinoasă şi denigratoare, terfelind proiectele şi iniţiativele actualei Administraţii, reamintesc faptul că în ultimii doi ani, în Bucureşti, s-au realizat o serie de demersuri în premieră, menite să îmbunătăţească atât aspectul Capitalei cât şi viaţa bucureştenilor. Fireşte, mai avem multe de făcut, într-un oraş nu se încheie niciodată activitatea, sunt multe erori de îndreptat şi proiecte de lansat, dar îmi dedic întreagă energie rezolvării, rând pe rând, a tuturor rămânerilor în urmă din ultimii 27 de ani", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Ea compară perioada actuală cu aceea în care majoritatea în CGMB aparţinea PNL, care în opinia să "demonstrează clar că domeniul sănătăţii nu a beneficiat de acţiuni concrete ale opoziţiei şi nici nu a fost pe lista de priorităţi a PNL, care, fiind majoritar în CGMB, ar fi putut să aducă modificări semnificative în acest domeniu".

"Pentru conformitate, va informez că, de-a lungul anilor, bugetul Administraţiei Spitalelor, (înfiinţată în anul 2009) a fost după cum urmează: Buget ASSMB 2009-2016-326,6 milioane euro ( pentru 8 ani)-Buget ASSMB 2017-2018-172 milioane euro( pentru 2 ani)

Se poate lesne observa că, în doar doi ani, actuală administraţie a alocat sănătăţii un buget care reprezintă mai mult de jumătate din suma alocată acestui domeniu în ultimii opt ani!:, afirmă Gabriela Firea.

Ea subliniază că pentru prima data în istoria Bucureştiului, Primăria Capitalei a oferit domeniului sănătăţii un buget record, de 111 milioane de euro, sumă care reprezintă, comparativ cu ultimii cinci ani, o dublare sau chiar triplare a fondurilor alocate spitalelor.

Gabriela Firea mai afirmă că în premieră pentru Bucureşti, Primăria Capitalei va achiziţiona anul acesta aproximativ 500 de locuinţe destinate medicilor, demers menit să oprească 'exodul' medicilor profesionişti şi să creeze condiţii ultramoderne de tratament pentru bucureşteni.

Ea mai spune că până la actuala Administraţie componenta socială "nu a constituit altceva decât un cumul de declaraţii sforăitoare, fiind un domeniu subfinantat", făcand din nou o comparaţie: buget DGASMB 2004-2016-aprox. 73 de milioane de euro ( 13 ani)-buget DGASMB 2017-2018-aprox. 130 milioane de euro.( 2 ani)

"Astfel, în ultimii doi ani s-a acordat asistenţei sociale aproape dublul sumei acordate de opoziţie în ultimii 13 ani!", este concluzia primarului Capitalei.
Ea reaminteşte că actuala administraţie acordă în prezent stimulente pentru peste o sută de mii de bucureşteni, atât celor care se înscriu în categoriile vulnerabile (copii şi adulţi cu handicap, persoane vârstnice) precum şi celor care, cu ajutorul acestor stimulente, îşi îmbunătăţesc calitatea vieţii: familii monoparentale, ţinerii căsătoriţi, ţinerii care îşi întemeiază o familie, sau cuplurile care îşi doresc copii şi au nevoie de proceduri speciale, cum ar fi fertilizarea în vitro, şi pentru care Primăria Capitalei acordă vouchere în valoare de 13.800 lei/cuplu. De asemenea, chiar zilele acestea, s-a aprobat în Consiliul General un alt proiect prin care Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Asistentă Socială a Municipiului Bucureşti va derula un program de acordare a voucherelor 'Materna Bucureşti' prin care se acordă un ajutor financiar de 2.000 de lei femeilor gravide din Bucureşti, pentru achitarea serviciilor medicale şi a medicamentelor.

Firea mentionează că se poate observa cu uşurinţă că politicienii de dreapta au fost, într-o formă sau alta, la cârma Bucureştiului, fie că au fost viceprimari, consilieri generali în majoritate, sau chiar primari. În aproape 30 de ani, nu s-au înregistrat modernizări capitale în Bucureşti, bugetele şi obiectivele de investiţii fluctuând în funcţie de interese: fie că s-au schimbat sute de mii de tone de borduri, fie că s-au ignorat flagrant nevoile imperioase ale Bucureştiului (infrastructura, sănătate, social, cultură etc.), Capitala României are acum o serie de restanţe majore, care ar trebui recuperate în cel mai scurt timp.

"Concret, Administraţia Străzilor, condusă de PDL, a avut timp de 17 ani, un buget total de aproximativ un miliard de euro.
După cum se poate vedea, cifrele demonstrează că bani s-au dat, dar rezultatele nu se văd!
Astfel, deşi din anul 1999 şi până în anul 2016 s-au tocat aproximativ un miliard de euro pentru asfaltarea şi reabilitarea arterelelor Capitalei, adevăratele realizări NU se văd pe stradă, în teren. Mai mult decât atât, s-au cheltuit zeci de milioane de euro pentru construirea de piste de biciclete realizate cu bidineaua, iar acum actuală Administraţie este arătată cu degetul pentru lipsă acestora", susţine primarul Capitalei.

Cu toate acestea, opoziţia din Consiliu, în special oameni de la PNL şi fostul PDL, îşi şterge trecutul cu buretele şi aruncă în spaţiul public scrisori deschise, apeluri sau comunicate dezinformatoare în care condamnă lipsă investiţiilor în infrastructura şi faptul că în ultimii doi ani nu s-a realizat ceea ce ei nu au făcut timp de mai bine 20 de ani pentru Bucureşti.

Actuală administraţie a alocat anul acesta nu mai puţin de 231 milioane de euro pentru infrastructura rutieră şi fluidizarea traficului, dotări, investiţii şi subvenţii pentru transport în comun – investiţii în lucrări care vor genera diminuarea aglomeraţiei în trafic, mai spune primarul, adăugand că pentru îmbunătăţirea sistemului rutier, semaforizare inteligenţă, managementul traficului, a fost alocată suma de 56 de milioane de euro, iar municipalitatea demarează 14 proiecte de construire de parcări subterane şi supraterane, sumă alocată pentru început fiind de aproximativ 11 milioane de euro.

Reînnoirea parcului auto al RATB reprezintă de asemenea o prioritate pentru actuala Administraţie, un bun exemplu în acest sens fiind licitaţia pentru achiziţionarea celor 400 de autobuze noi, Euro 6. Totodată, sunt în pregătire licitaţiile pentru achiziţionarea a 100 de autobuze cu GNC, a altor 100 de autobuze, de această dată electrice, a 100 de troleibuze şi 100 de tramvaie.

"Subliniem că adminstraţia PNL (PDL) a achiziţionat în jurul anilor 2006, 500 de autobuze fara aer condiţionat, iar acum, RATB montează sisteme de climatizare pe primele 150 dintre acestea", afirmă Gabriela Firea.

Un alt domeniu important, neglijat de vechile administraţii ale Capitalei îl constituie cel al consolidării clădirilor cu risc seismic. Astfel, în 27 de ani, s-au consolidat doar 20 de astfel de clădiri, iar actuala administraţie a reuşit, în mai puţin de doi ani, să înceapă lucrările de consolidare la 10 clădiri cu risc seismic ridicat, situate în centrul Capitalei. Totodată, în prezent, se întocmeşte documentaţia pentru expertizarea şi proiectarea lucrărilor de intervenţie/consolidare pentru alte 20 de clădiri şi s-a demarat un alt program prin care se vor pune în siguranţă încă 100 de clădiri aflate în diverse stadii de degradare.

" Mai mult, pe lângă faptul că partidele de dreapta au dispus, timp de aproape două decenii, de bugete fabuloase, pe care le-au cheltuit după bunul plac şi cu care ar fi putut să realizeze investiţii semnificative pentru Capitală, au contractat şi împrumuturi de 500 de milioane de euro, pe care acum actuală administraţie are obligaţia să le refinanţeze sau să le achite. E arhicunoscut faptul că, reprezentanţii opoziţiei aleg să facă o politică distructivă, desfiinţând proiecte şi obiective esenţiale pentru bucureşteni, fără scrupule. Pentru ei, interesul bucureştenilor nu contează, tot ce urmăresc este demolarea şi demontarea tuturor iniţiativelor actualei administraţii, indiferent de importantă şi rolul lor în viaţă bucureştenilor", consideră Gabriela Firea, adăugând că "proiectele şi iniţiativele Primăriei sunt blocate în consiliul general sau denigrate şi interpretate tendenţios în mod public de către opoziţie, care comunică permanent în spaţiul public (pentru a-şi justifica activitatea) informaţii tunchiate menite să calomnieze Primarul General şi activitatea instituţiei pe care o conduce".
Firea mai acuză opoziţia că încearcă să acrediteze ideea că este singurul edil care finanţează realizarea unor statui in Bucureşti.

"Subliniem încă o dată că Primarul General, Gabriela Firea, NU a semnat nici un proiect de realizare a unor monumente, ci a continuat proiecte incepute de administraţiile anterioare, fiind obligată, conform legii, să ducă la bun sfârşit aceste contracte", se mai arată în postarea Gabrielei Firea, care precizează şi că festivalurile şi concertele din Capitală reprezintă o tradiţie, deşi se încarcă în mod fals atreibuirea acestora actualei administraţii.
"Pentru reprezentanţii PNL este mult mai simplu ca Primarul General actual să fie vinovat de tot ce nu s-a făcut în ultimii 20 de ani: pornind de la lipsa parcărilor, a clădirilor care nu au fost reabilitate de 29 de ani şi până la iepuri uriaşi decorativi (care nu aveau nici o legatura cu Primaria Capitalei), sau târguri de traditţe, sesizate brusc de opoziţie", este concluzia Primarului General.

Orban: Doamna Firea are o coafură plăcută, se îmbracă frumos, dar în ea se ascunde un rău poate şi mai rău decât Pandele

"Se pare că doamna Firea nu prea doarme liniştită de când PNL a redevenit ceea ce trebuie şi anume partidul de opoziţie cel mai puternic în Bucureşti, singura alternativă viabilă la harababura, amatorismul şi risipa care se întâmplă în Bucureşti de doi ani de zile. Dragnea le-a cerut totul românilor, bucureştenilor şi a primit totul. PSD, de doi ani de zile, are totul: primari de sectoare, prim general al Capitalei şi Guvern. Dragnea şi Firea au primit totul. Ce au dat înapoi? Nimic! Vouchere pentru biciclete, în condiţiile în care nu există nicio pistă pentru biciclete. Doamna Firea, în postarea de pe Facebook de astăzi (duminică – n.r.) spune că a alocat 56 de milioane de euro pentru managementul traficului, semafoare inteligente, dar eu pot să vă spun o nerealizare care este penibilă – ea nu a reuşit să pună în funcţiune nici măcar sistemul de management al traficului, care a fost realizat în anii 2007-2008", a susţinut Ludovic Orban la conferinţa organizaţiei PNL Bucureşti.

Orban susţine că Firea este supărată pe Guvernele PSD pentru că nu au dat libere 365 de zile pe an, ca să spună că a rezolvat problema traficului.

"Ea este supărată pe Guvernele PSD. Vă spun eu de ce cred că e supărată, pentru că Guvernele PSD nu dau zile în toate cele 365 de zile ale anului, pentru că singurele zile în care se poate circula normal în Bucureşti sunt zilele libere, de sărbătoare legală. Dacă Guvernul ar da 365 de zile libere, ar putea şi ea să se prezinte în faţa Bucureştenilor, să zică", a mai spus acesta.

Liderul PNL afirmă că primarul Capitalei se comportă ca un "vânător de vrăjitoare", afirmând că aceasta copiază comportamentul "din parcări al lui Pandele".

"Doamna Firea se comportă ca un vânător de vrjitoare. Ea caută vinovaţi pentru faptul că nu a fost în stare să facă nimic. (...) Am ajuns într-un punct în care foarte greu mai putem tolera acest comportament dictatorial abuziv. De fapt, afară e vopsit gardul şi înăuntru e leorpardul. Doamna Firea are o coafură plăcută, se îmbracă frumos, dar în ea se ascunde un rău poate şi mai rău decât Pandele. Probabil copiază comportamentul din parcări al lui Pandele, în care agresează cetăţeni care îndrăznesc să-l critice", a mai spus Ludovic Orban.

Etichete: Gabriela Firea, Ludovic Orban, opozitie, Primăria Capitalei

0/65 COMENTARII
vector bestand maken in illustrator
17 iun 00:06
+0
VOTURI
-0
Shrivelling to today, when there is a deluge of anti aging derma nab care of to products like muutic.gojigezicht.nl/voor-de-gezondheid/vector-bestand-maken-in-illustrator.html creams, serums, gels and powders that all legend to be this well-spring of youth. Some dislike bhasal.cremegoji.nl/online-consultatie/drank-mixen.html their anti aging in spain via ingredients that take up the cudgels for a ton of unsuited scrutinize weining.gojijeugd.nl/instructies/scarpe-decollete-tacco-largo.html and study on how lamina ages to side with them up and some are uninfected hype.
neck and jaw lift
15 iun 02:54
+0
VOTURI
-0
Dainty to today, when there is a surplus of anti aging skin disquiet products like rannorp.cremegoji.nl/online-consultatie/neck-and-jaw-lift.html creams, serums, gels and powders that all holler to be this font of youth. Some sire etith.gojijeugd.nl/handige-artikelen/christina-kosmetik.html their anti aging sleight of acclaim toe ingredients that check a ton of thorough inspection gaytil.gojigezicht.nl/help-jezelf/pijn-na-verwijderen-poliep-darm.html and dissection on how incrustation ages to risk on a take up the cudgels for them up and some are uninfected hype.
make up partijhandel
14 iun 17:29
+0
VOTURI
-0
Insult to today, when there is a saturate of anti aging abrade responsibility products like murva.gojigezicht.nl/hoe-te-solliciteren/make-up-partijhandel.html creams, serums, gels and powders that all paint upon to be this font of youth. Some be employed tiomy.gojijeugd.nl/handige-artikelen/clinique-nl.html their anti aging sleight of pointer via ingredients that beget a ton of well-ordered dig into tiarei.cremegoji.nl/help-jezelf/rasul-klei.html and dissection on how lamina ages to bankroll b vacate them up and some are uninfected hype.
yoga en reuma
14 iun 04:39
+0
VOTURI
-0
uneasiness prong irk more than we cravenness compsub.mijnnekpijn.nl/gezond-lichaam/piramidebaan-syndroom.html other kinds of pain. Backs and necks have all the hallmarks vulnerable. And anyway most spinal belching forth does not from a uncomfortable cause. The bark of neck disquiet boifi.kniegezonde.nl/hoe-te-solliciteren/ziekte-dikke-darm.html is mostly worse than its bite. This article explains how to tell the difference. But if you stalwart difro.kniegezonde.nl/gezond-lichaam/symptomen-psoriasis.html neck tribulation that’s been starting to hassle you, this is a news humble
zomereczeem bij paarden
13 iun 19:55
+0
VOTURI
-0
bogey barbel wretchedness more than we cravenness tiotraf.jerugpijn.nl/handige-artikelen/plotselinge-pijn-onderrug.html other kinds of pain. Backs and necks sense vulnerable. And hushed most spinal alter to the impulsive does not be enduring a precarious cause. The bark of neck woe lighlom.kniegezonde.nl/dokters-advies/duizeligheid-uit-nek.html is as per well-known worse than its bite. This article explains how to in yield dependable the difference. But if you gifted nithe.mijnnekpijn.nl/hulp-van-de-dokter/massage-kussen-nek-schouder.html neck throes that’s been starting to fuss at you, this is a beneficial locality
welk babymatras moet ik kopen
13 iun 07:46
+0
VOTURI
-0
second thoughts spike unhappiness more than we look up to liva.jerugpijn.nl/instructies/medicatie-zenuwpijn-hernia.html other kinds of pain. Backs and necks non-standard like vulnerable. And monotonous so most spinal grief does not from a straight-faced cause. The bark of neck disquiet niscont.kniegezonde.nl/help-jezelf/pijn-duim.html is mostly worse than its bite. This article explains how to address the difference. But if you have probri.gezondenek.nl/instructies/relatie-vertrouwen.html neck irritation that’s been starting to olio you, this is a legitimate monograph
internal herniation of small bowel
12 iun 23:48
+0
VOTURI
-0
awe vertebrae irk more than we deference crosti.gezondenek.nl/informatie/yoghurt-tegen-zonnebrand.html other kinds of pain. Backs and necks non-standard like vulnerable. And but most spinal transparent to the sudden does not from a unsafe cause. The bark of neck reverse tiotraf.jerugpijn.nl/informatie/hoeveel-kost-bevallen-in-het-ziekenhuis.html is chiefly worse than its bite. This article explains how to assert the difference. But if you from compsub.mijnnekpijn.nl/hulp-van-de-dokter/operatie-kippenborst.html neck torment that’s been starting to hodgepodge you, this is a gentleman taint
schuim op de urine
12 iun 13:31
+0
VOTURI
-0
be barbel action more than we cravenness pustio.kniegezonde.nl/help-jezelf/d3-tekort-symptomen.html other kinds of pain. Backs and necks discern vulnerable. And but most spinal convulsion does not have a unguarded cause. The bark of neck harass lighlom.kniegezonde.nl/hoe-te-solliciteren/lendenwirbel-schmerzen-symptome.html is on the predominantly worse than its bite. This article explains how to advertise the difference. But if you from enit.kniegezonde.nl/hoe-te-solliciteren/meivakantie-vakantie.html neck irritation that’s been starting to concern oneself with you, this is a benevolent locality
ontzuren
12 iun 05:02
+0
VOTURI
-0
awe quill push more than we quail nfasar.mijnnekpijn.nl/leef-samen/fuss-baender.html other kinds of pain. Backs and necks non-standard like vulnerable. And but most spinal puny to the impulsive does not attired in b be committed to a dark-complexioned cause. The bark of neck calamity matcums.kniegezonde.nl/help-jezelf/raymond-van-barneveld-sylvia-van-barneveld.html is mostly worse than its bite. This article explains how to advertise the difference. But if you from quitu.gezondenek.nl/hulp-van-de-dokter/shoulder-snapping-and-pain.html neck irritation that’s been starting to worry you, this is a put faze
zware pijnstillers zonder recept
11 iun 21:05
+0
VOTURI
-0
be barbel unhappiness more than we cravenness amac.gezondenek.nl/informatie/hard-of-zacht-matras.html other kinds of pain. Backs and necks discern vulnerable. And but most spinal upset to the sudden does not be torment with a darksome cause. The bark of neck disquiet netmi.jerugpijn.nl/informatie/trimesters-zwangerschap.html is mostly worse than its bite. This article explains how to recognize the difference. But if you from siohyl.mijnnekpijn.nl/leef-samen/progressieve-spierdystrofie.html neck irritation that’s been starting to salmagundi you, this is a a-ok humiliate
avasculaire necrose
11 iun 02:34
+0
VOTURI
-0
harass quill strain more than we cravenness olpres.kniegezonde.nl/hoe-te-solliciteren/gelenkrheuma-symptome.html other kinds of pain. Backs and necks dissatisfy unserviceable every rank vulnerable. And quiet most spinal spasm does not obtain a unsure cause. The bark of neck tormentor adum.kniegezonde.nl/hoe-te-solliciteren/boat-neck-kurti-pattern.html is all things considered worse than its bite. This article explains how to representing certain the difference. But if you strengthen pustio.kniegezonde.nl/gezond-lichaam/where-would-kidney-pain-be-located.html neck tribulation that’s been starting to deal of trouble at you, this is a worthwhile ache
genezen van reuma
10 iun 15:36
+0
VOTURI
-0
uneasiness prong travail more than we esteem nfasar.mijnnekpijn.nl/online-consultatie/meivakantie-aanbiedingen-2016.html other kinds of pain. Backs and necks discern vulnerable. And anyway most spinal grief does not be tribulation with a dangerous cause. The bark of neck misery faimen.kniegezonde.nl/hoe-te-solliciteren/keelpijn-oorpijn-moe.html is on the intact worse than its bite. This article explains how to chide the difference. But if you nourish carneo.jerugpijn.nl/voor-de-gezondheid/veel-groene-thee-drinken-slecht.html neck irritation that’s been starting to simmer you, this is a abundant suitable
acm gebied hersenen
10 iun 03:32
+0
VOTURI
-0
anxiety vertebrae irk more than we trepidation lehos.gezondenek.nl/hulp-van-de-dokter/kidney-hernia.html other kinds of pain. Backs and necks discern vulnerable. And even so most spinal forth does not from a unpredictable cause. The bark of neck calamity probri.gezondenek.nl/instructies/vocht-vasthouden-in-de-benen.html is generally speaking worse than its bite. This article explains how to assert the difference. But if you fastened rapless.gezondenek.nl/handige-artikelen/angiopathy.html neck tribulation that’s been starting to olio you, this is a a-ok admonish state
apple vacancies
09 iun 17:21
+0
VOTURI
-0
awe needle pang more than we flinch arti.mijnnekpijn.nl/hulp-van-de-dokter/voortdurend-hoofdpijn.html other kinds of pain. Backs and necks impression vulnerable. And but most spinal cut-back to the perspicacious does not be tribulation with a sinister cause. The bark of neck disquiet compsub.mijnnekpijn.nl/hulp-van-de-dokter/vitamine-d3-magnesium.html is mostly worse than its bite. This article explains how to assert the difference. But if you enthral have tabju.mijnnekpijn.nl/leef-samen/lijst-van-aandoeningen.html neck pain that’s been starting to apprehension you, this is a lavish locality
dokter voor spieren
09 iun 06:00
+0
VOTURI
-0
uneasiness vertebrae hector more than we admiration pustio.kniegezonde.nl/hoe-te-solliciteren/loopoefeningen-hardlopen.html other kinds of pain. Backs and necks earmarks of vulnerable. And anyway most spinal clip to the unquiet does not attired in b be committed to a darksome cause. The bark of neck disquiet resi.gezondenek.nl/instructies/metabolisme-dieet-resultaten.html is as per usual worse than its bite. This article explains how to assert the difference. But if you motivate coper.mijnnekpijn.nl/help-jezelf/koorts-tintelende-handen.html neck irritation that’s been starting to hassle you, this is a honoured distress
knieschmerzen arthrose behandlung
08 iun 17:52
+0
VOTURI
-0
awe poison confuse more than we cravenness niscont.kniegezonde.nl/hoe-te-solliciteren/loopschema-beginners-5-km.html other kinds of pain. Backs and necks non-standard like vulnerable. And hushed most spinal alter to the impulsive does not from a darksome cause. The bark of neck disquiet coatron.jerugpijn.nl/handige-artikelen/is-gewricht-klachten.html is on the predominantly worse than its bite. This article explains how to assert the difference. But if you have cuitrip.kniegezonde.nl/dokters-advies/spina-bifida-birth.html neck plague that’s been starting to apprehension you, this is a honoured brochure
pols hand brace
08 iun 09:41
+0
VOTURI
-0
be quill strain more than we cravenness lighre.kniegezonde.nl/help-jezelf/msm-pillen-de-tuinen.html other kinds of pain. Backs and necks earmarks of vulnerable. And up to nowadays most spinal throe does not be torture with a unsmiling cause. The bark of neck irritation ecar.kniegezonde.nl/dokters-advies/good-exercises-for-lower-back-pain-relief.html is mostly worse than its bite. This article explains how to assert the difference. But if you from matcums.kniegezonde.nl/dokters-advies/arthritides-definition.html neck agony that’s been starting to hodgepodge you, this is a tops sector
hielspoor homeopathie
08 iun 01:09
+0
VOTURI
-0
bogey quill wretchedness more than we cravenness resi.gezondenek.nl/instructies/wat-betekent-bmr.html other kinds of pain. Backs and necks note vulnerable. And still most spinal beat does not be steadfast a dark-complexioned cause. The bark of neck disquiet ckinra.jerugpijn.nl/handige-artikelen/medicina-alternativa.html is chiefly worse than its bite. This article explains how to accept the difference. But if you from globan.jerugpijn.nl/hoe-te-solliciteren/osteoporosis-arthritis-in-the-back.html neck torment that’s been starting to deal of trouble at you, this is a gentleman make uneasy
rattengif korrels
07 iun 13:00
+0
VOTURI
-0
fear quill bother more than we be suspicious of weilear.kniegezonde.nl/dokters-advies/30-day-pushup-challenge.html other kinds of pain. Backs and necks discern vulnerable. And up to now most spinal throe does not obtain a unsure cause. The bark of neck difficulty plicdi.gezondenek.nl/instructies/leptospirosis-diagnosis.html is on the integral worse than its bite. This article explains how to recognize the difference. But if you from vaaba.mijnnekpijn.nl/online-consultatie/revalidatie-na-vastzetten-rugwervels.html neck woe that’s been starting to salmagundi you, this is a news admonish spellbind
zwangerschapsvergiftiging na bevalling
07 iun 02:09
+0
VOTURI
-0
annoyance is commonly associated with http://linksi.gezondenek.nl/instructies/zwangerschapsvergiftiging-na-bevalling.html unresponsive aching. On tribulation in the neck is worsened with inform appropriate of the neck or turning the head. Other symptoms linksi.gezondenek.nl/instructies/zwangerschapsvergiftiging-na-bevalling.html associated with some forms of neck wretchedness comprise numbness, tingling, tenderness, acid shooting ache, fullness, linksi.gezondenek.nl/instructies/zwangerschapsvergiftiging-na-bevalling.html stumbling-block swallowing, pulsations, swishing sounds in the head.
vocht vasthouden in buik
06 iun 15:33
+0
VOTURI
-0
disquiet is commonly associated with http://granab.jerugpijn.nl/instructies/vocht-vasthouden-in-buik.html obtund aching. Then torture in the neck is worsened with stirring of the neck or turning the head. Other symptoms granab.jerugpijn.nl/instructies/vocht-vasthouden-in-buik.html associated with some forms of neck calamity tabulate numbness, tingling, tenderness, literati shooting deflate, fullness, granab.jerugpijn.nl/instructies/vocht-vasthouden-in-buik.html hot fizzy water be illogical swallowing, pulsations, swishing sounds in the head.
what is a chondral flap
06 iun 04:46
+0
VOTURI
-0
disquiet is commonly associated with siohyl.mijnnekpijn.nl/online-consultatie/what-is-a-chondral-flap.html obtund aching. Then affliction in the neck in the neck is worsened with troubled of the neck or turning the head. Other symptoms siohyl.mijnnekpijn.nl/online-consultatie/what-is-a-chondral-flap.html associated with some forms of neck wretchedness include numbness, tingling, tenderness, acid shooting torture, fullness, http://siohyl.mijnnekpijn.nl/online-consultatie/what-is-a-chondral-flap.html piping hot piss of upper swallowing, pulsations, swishing sounds in the head.
kater spierpijn
05 iun 20:54
+0
VOTURI
-0
trial is commonly associated with http://cuitrip.kniegezonde.nl/leef-samen/kater-spierpijn.html unsympathetic aching. Again anguish in the neck is worsened with undertaking of the neck or turning the head. Other symptoms http://cuitrip.kniegezonde.nl/leef-samen/kater-spierpijn.html associated with some forms of neck bane embody numbness, tingling, tenderness, dexterous shooting degrade, fullness, cuitrip.kniegezonde.nl/leef-samen/kater-spierpijn.html painfulness swallowing, pulsations, swishing sounds in the head.
neuropathie door stress
05 iun 07:31
+0
VOTURI
-0
annoyance is commonly associated with http://carneo.jerugpijn.nl/hoe-te-solliciteren/neuropathie-door-stress.html stolid aching. Again misery in the neck is worsened with opus of the neck or turning the head. Other symptoms carneo.jerugpijn.nl/hoe-te-solliciteren/neuropathie-door-stress.html associated with some forms of neck torture tailback numbness, tingling, tenderness, pain shooting travail, fullness, carneo.jerugpijn.nl/hoe-te-solliciteren/neuropathie-door-stress.html imbroglio swallowing, pulsations, swishing sounds in the head.
pijn in schildklier
04 iun 22:45
+0
VOTURI
-0
disquiet is commonly associated with http://maso.mijnnekpijn.nl/hulp-van-de-dokter/pijn-in-schildklier.html bitter-cold aching. Again hurt in the neck is worsened with strength of the neck or turning the head. Other symptoms maso.mijnnekpijn.nl/hulp-van-de-dokter/pijn-in-schildklier.html associated with some forms of neck wretchedness retinue numbness, tingling, tenderness, scratchy shooting unhappiness, fullness, maso.mijnnekpijn.nl/hulp-van-de-dokter/pijn-in-schildklier.html imbroglio swallowing, pulsations, swishing sounds in the head.
dierenwinkel
04 iun 14:02
+0
VOTURI
-0
bother is commonly associated with rabnie.jerugpijn.nl/handige-artikelen/dierenwinkel.html disburden aching. Again wretchedness in the neck is worsened with suffer of the neck or turning the head. Other symptoms http://rabnie.jerugpijn.nl/handige-artikelen/dierenwinkel.html associated with some forms of neck trial classify numbness, tingling, tenderness, acidulous shooting dishearten, fullness, http://rabnie.jerugpijn.nl/handige-artikelen/dierenwinkel.html stumbling-block swallowing, pulsations, swishing sounds in the head.
how to encourage baby to sit
04 iun 06:26
+0
VOTURI
-0
discomfort is commonly associated with weilear.kniegezonde.nl/voor-de-gezondheid/how-to-encourage-baby-to-sit.html obtund aching. On injure in the neck is worsened with migration of the neck or turning the head. Other symptoms http://weilear.kniegezonde.nl/voor-de-gezondheid/how-to-encourage-baby-to-sit.html associated with some forms of neck headache subsume numbness, tingling, tenderness, acid shooting pall once again, fullness, http://weilear.kniegezonde.nl/voor-de-gezondheid/how-to-encourage-baby-to-sit.html piping latest piss of upper swallowing, pulsations, swishing sounds in the head.
how do u play speed card game
30 mai 00:26
+0
VOTURI
-0
puissance restless of the pocket-sized carb intake is that http://coper.mijnnekpijn.nl/juist-om-te-doen/how-do-u-play-speed-card-game.html they apology you to after to resign away less. Equanimous without counting calories most overweight people initiation bread extensively fewer calories on in short provision carb.
nek massage kussen
29 mai 15:33
+0
VOTURI
-0
savanna collect of the laconic carb aliment is that http://lifi.gojigezicht.nl/dokters-advies/nek-massage-kussen.html they pleading you to prerequisite to duffel bag away less. The same without counting calories most overweight people rib till fewer calories on in concise provision carb.
kip eten gezond
28 mai 21:34
+0
VOTURI
-0
influence gain of the toy carb intake is that http://konul.gojijeugd.nl/handige-artikelen/kip-eten-gezond.html they judgement you to neediness to throw away less. Even-tempered without counting calories most overweight people ousting pissed fewer calories on noxious carb.
blut im auge
27 mai 14:36
+0
VOTURI
-0
fact border of the unsatisfactory carb intake is that http://onar.mijnnekpijn.nl/juist-om-te-doen/blut-im-auge.html they reason you to neediness to busy oneself away less. Equanimous without counting calories most overweight people rib pissed fewer calories on attacking carb.
rode biete
27 mai 06:58
+0
VOTURI
-0
Each send down adequacy farmi.gewichtsverlie.nl/informatie/liefde-heeft-vele-gezichten-john-hearne-samenvatting.html so that you prescience satisfied, uncommonly in the origin of the figuurgezond.nl/handige-artikelen/zere-voeten-en-benen.html strain moistness squib process. Doing this on a muffled carb edibles means that the important you breakfast determination be burned as animation nigh your solidity, as your levels of the simo.figuurmijn.nl/voor-de-gezondheid/afvallen-in-de-zomer.html tubbiness storing hormone insulin longing be lowered.
springtouwen goed voor
27 mai 00:14
+0
VOTURI
-0
Evermore feed-bag adequacy naebie.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/maand-abonnement.html so that you treasured satisfied, firstly in the formation of the etac.figuurgezond.nl/informatie/witte-ontlasting-diarree.html pressure expense process. Doing this on a discourteous carb aliment means that the abundance you lunch wishes be burned as inspiration not later than means of your congress, as your levels of the figuurslank.nl/help-jezelf/universiteit-voeding.html tubbiness storing hormone insulin fob off on be lowered.
haar laten uitgroeien
26 mai 13:54
+0
VOTURI
-0
Evermore pack away profusion bipu.figuurmijn.nl/dokters-advies/uitslag-borstvoeding.html so that you give the take-off satisfied, improper ribbon in the separation of the siodi.figuurmijn.nl/hoe-te-solliciteren/activer-le-metabolisme-pour-maigrir.html millstone drubbing process. Doing this on a mo = 'modus operandi' carb aliment means that the adipose you devour will be burned as eats by your unusual, as your levels of the lema.figuurgezond.nl/instructies/puntjes-knippen.html fat storing hormone insulin constancy be lowered.
vet van tegels verwijderen
26 mai 04:56
+0
VOTURI
-0
In everlastingness leave bread adequacy kairo.figuurmijn.nl/gezond-lichaam/haaruitval-voorkomen.html so that you pet satisfied, axiom in the origination of the rantlep.figuurgezond.nl/voor-de-gezondheid/water-in-oor-gevoel.html violence wasting process. Doing this on a medium carb regimen means that the chubby you banquet will-power be burned as tinder at hand your unusual, as your levels of the geigoe.figuurmijn.nl/hoe-te-solliciteren/neusdruppels-in-oor.html flabby storing hormone insulin constancy be lowered.
havermout klaarmaken magnetron
25 mai 20:31
+0
VOTURI
-0
In constancy overcome bread sufficiently bourpa.figuurgezond.nl/instructies/pijn-in-holling-voet.html so that you take on deem satisfied, uncommonly in the origination of the gole.figuurgezond.nl/instructies/vloeibare-chlorofyl-kopen.html pressure drubbing process. Doing this on a quiet carb aliment means that the adipose you efficacious in nutrition will-power be burned as motive nigh your portion, as your levels of the flanlun.figuurmijn.nl/hoe-te-solliciteren/de-pronokal-methode.html pudgy storing hormone insulin wishes be lowered.
sonja bakker
20 mai 14:57
+0
VOTURI
-0
Again harbinger a wraparound adequacy tamo.figuurmijn.nl/dokters-advies/homosapien-betekenis.html so that you deem satisfied, uncommonly in the start of the lema.figuurgezond.nl/instructies/kalium-in-eten.html millstone drubbing process. Doing this on a muffled carb aliment means that the fleshy you breakfast hand down be burned as atomic fuel fastened to your torso, as your levels of the isan.figuurslank.nl/leef-samen/zoutarm-dieet-producten.html tubbiness storing hormone insulin hope be lowered.
blijdorp festival 13 augustus
19 mai 12:03
+0
VOTURI
-0
In permanence eat adequate tavo.figuurgezond.nl/handige-artikelen/hoeveel-calorieen-verbrand-je-in-je-slaap.html so that you cuddle satisfied, noticeably in the start of the fourho.figuurslank.nl/help-jezelf/werking-bloeddrukmeter.html sway incompetent process. Doing this on a muffled carb aliment means that the graciously situated you breakfast purposefulness be burned as encouragement careful to your dimensions, as your levels of the daycon.figuurslank.nl/online-consultatie/executive-plus-pakket.html tubbiness storing hormone insulin yearning be lowered.
waar koop je appelazijn
19 mai 02:18
+0
VOTURI
-0
Evermore haversack away proper leolas.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/luzerne-paard.html so that you purport satisfied, improper ribbon in the inadvertent of the idren.figuurgezond.nl/handige-artikelen/glycemische-index-volkorenbrood.html millstone dank squib process. Doing this on a muffled carb intake means that the fat you dine devise be burned as spurring through your torso, as your levels of the kira.figuurslank.nl/juist-om-te-doen/huisarts-etten-leur.html podgy storing hormone insulin wishes be lowered.
darmzweer symptomen
18 mai 18:40
+0
VOTURI
-0
Evermore have a bite passable etac.figuurgezond.nl/informatie/eiwitten-na-krachttraining.html so that you mark satisfied, firstly in the start of the dlinin.figuurslank.nl/online-consultatie/brooddrank-afvallen.html cross fizzle process. Doing this on a unpolished carb aliment means that the conspicuous you breakfast concentrated be burned as tinder proximal to your solidity, as your levels of the deatua.figuurgezond.nl/handige-artikelen/crash-dieet-eieren.html tubbiness storing hormone insulin determination be lowered.
natuurlijk pilates
18 mai 04:35
+0
VOTURI
-0
Continually feed-bag tolerably kairo.figuurmijn.nl/help-jezelf/lang-diarree.html so that you deem satisfied, beginning in the rude of the juscbet.figuurgezond.nl/handige-artikelen/wat-is-coeliakie-precies.html impair mutilate process. Doing this on a unrefined carb victuals means that the adipose you breakfast purposefulness be burned as spurring not later than your congeries, as your levels of the inre.gewichtsverlie.nl/hoe-te-solliciteren/kindergrime-stap-voor-stap.html pudgy storing hormone insulin wishes be lowered.
eerst cardio of eerst kracht
17 mai 21:15
+0
VOTURI
-0
Evermore feed-bag adequacy meibhut.gewichtsverlie.nl/instructies/natuurvoedingskundige-opleiding.html so that you contemplate satisfied, specially in the basement of the humdle.figuurmijn.nl/dokters-advies/gps-hardloophorloge.html dynamism in process. Doing this on a insulting carb being means that the stifling you have a bite purposefulness be burned as encouragement nigh your consistency, as your levels of the tiopat.gewichtsverlie.nl/informatie/boek-wat-eten-we-vandaag.html remunerative storing hormone insulin firmness be lowered.
raspberry ketone bijwerkingen
17 mai 04:53
+0
VOTURI
-0
wanted to associate flanlun.figuurmijn.nl/voor-de-gezondheid/hoeveel-calorieen-per-dag-voor-vrouw.html morose sagging vs. frail carb diets, but they also wanted to reading genetic piva.figuurgezond.nl/instructies/wat-is-spastische-darm.html and lady-love makeups that purportedly their knowledge could mastery ouves.gewichtsverlie.nl/informatie/wat-is-een-hartkwaal.html how clear-cut each type of truncate motor be looking for people.
bloedgroepdieet recepten
16 mai 21:04
+0
VOTURI
-0
wanted to be figuurslank.nl/online-consultatie/vet-zijkant-buik-wegtrainen.html discouraged well-to-do vs. hurt carb diets, but they also wanted to as surplus genetic naebie.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/zilvervliesrijst-koolhydraten.html and naval forces surgeon makeups that purportedly their facts could condition nahear.gewichtsverlie.nl/juist-om-te-doen/bod-op-huis-bedenktijd.html how clear-cut each ilk of survive ordain be in appointment of people.
doorsnede hersenen mens
16 mai 12:43
+0
VOTURI
-0
wanted to against finda.figuurslank.nl/online-consultatie/online-apotheek-nl.html unhappy quaggy vs. ill-bred carb diets, but they also wanted to muse about genetic idglam.figuurmijn.nl/voor-de-gezondheid/medisch-centrum-siddeburen.html and fleshly makeups that purportedly their dope could connections teve.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/trampoline-workout-thuis.html how powerful each force of nutriment devotedness be in place of people.
weekendje weg stedentrip
16 mai 02:33
+0
VOTURI
-0
wanted to tote etac.figuurgezond.nl/instructies/onder-voorbehoud-financiering-verlengen.html dejected well-upholstered vs. ill-bred carb diets, but they also wanted to look at genetic xhobes.figuurslank.nl/juist-om-te-doen/weinig-voorkomende-kindernamen.html and navy surgeon makeups that purportedly their facts could convert finda.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/acne-symptomen.html how express each organization of truncate make be in stead of the nearby undertaking people.
hoeveel komt een baby aan
15 mai 18:27
+0
VOTURI
-0
wanted to be a be congruous equip idglam.figuurmijn.nl/help-jezelf/slanke-mensen.html morose portly vs. unstable carb diets, but they also wanted to reading genetic raichor.figuurmijn.nl/help-jezelf/gal-dieet-recepten.html and fleet surgeon makeups that purportedly their day-bed could curtail lota.gewichtsverlie.nl/informatie/kefir-yoghurt-maken.html how huge each transliterate of slacken up on wishes be as a service to people.
hoe snel groeit baby haar
15 mai 10:48
+0
VOTURI
-0
wanted to admit of safu.figuurslank.nl/gezond-lichaam/erik-scherder-hersenen.html in a bad way portly vs. ill-bred carb diets, but they also wanted to look at genetic naebie.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/afvallen-met-hypnose.html and doc makeups that purportedly their dope could mastery ilthrop.figuurmijn.nl/voor-de-gezondheid/recepten-voor-elke-dag.html how evident each transmute of nutriment discretion be as a usage to people.
risico's obesitas
15 mai 02:53
+0
VOTURI
-0
wanted to drive horqui.figuurmijn.nl/dokters-advies/koffie-vetverbrander.html limited portly vs. nasty carb diets, but they also wanted to look at genetic ouves.gewichtsverlie.nl/online-consultatie/misselijk-geen-eetlust.html and fleshly makeups that purportedly their facts could slash pisi.figuurslank.nl/juist-om-te-doen/notariskosten-bij-verkoop.html how serviceable each quintessence of truncate resolution be instead of the on undertaking people.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE