Firea: Activitatea mea şi a Primăriei au devenit teme de atac în bătălia pentru funcţii din PNLPrimarul General Gabriela Firea susţine că activitatea primăriei şi a sa au devenit teme de atac în bătălia pentru funcţii din PNL şi acuză opoziţia că blochează proiecte şi că reprezentanţii acesteia îşi şterg trecutul cu buretele, criticând faptul că nu s-a făcut în doi ani tot ceea ce nu au făcut administraţiile anterioare. Ea compară punctual situaţia actuaă cu aceea din perioada în care majoritatea în CFMB era deţinută de actuala opoziţie. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a susţinut duminică faptul că primarul general, Gabriela Firea, nu doarme liniştită de când PNL a redevenit partidul de opoziţie cel mai puternic în Bucureşti". El spune că Gabriela Firea se comportă ca un "vânător de vrăjitoare", afirmând că aceasta copiază comportamentul "din parcări al lui Pandele".

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Firea: Politicienii de dreapta au fost, într-o formă sau alta, la cârma Bucureştiului, fie că au fost viceprimari, consilieri generali în majoritate, sau chiar primari. În aproape 30 de ani, nu s-au înregistrat modernizări capitale în Bucureşti, bugetele şi obiectivele de investiţii fluctuând în funcţie de interese.

"Având în vedere că, în ultima perioadă, activitatea Primăriei Capitalei, precum şi a mea au devenit subiectul predilect al opoziţiei, în special a PNL-care a ales PMB ca temă de atac în bătălia pe funcţii din interiorul PNL-, în dorinţa de a construi încă de pe acum o campanie politică mincinoasă şi denigratoare, terfelind proiectele şi iniţiativele actualei Administraţii, reamintesc faptul că în ultimii doi ani, în Bucureşti, s-au realizat o serie de demersuri în premieră, menite să îmbunătăţească atât aspectul Capitalei cât şi viaţa bucureştenilor. Fireşte, mai avem multe de făcut, într-un oraş nu se încheie niciodată activitatea, sunt multe erori de îndreptat şi proiecte de lansat, dar îmi dedic întreagă energie rezolvării, rând pe rând, a tuturor rămânerilor în urmă din ultimii 27 de ani", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Ea compară perioada actuală cu aceea în care majoritatea în CGMB aparţinea PNL, care în opinia să "demonstrează clar că domeniul sănătăţii nu a beneficiat de acţiuni concrete ale opoziţiei şi nici nu a fost pe lista de priorităţi a PNL, care, fiind majoritar în CGMB, ar fi putut să aducă modificări semnificative în acest domeniu".

"Pentru conformitate, va informez că, de-a lungul anilor, bugetul Administraţiei Spitalelor, (înfiinţată în anul 2009) a fost după cum urmează: Buget ASSMB 2009-2016-326,6 milioane euro ( pentru 8 ani)-Buget ASSMB 2017-2018-172 milioane euro( pentru 2 ani)

Se poate lesne observa că, în doar doi ani, actuală administraţie a alocat sănătăţii un buget care reprezintă mai mult de jumătate din suma alocată acestui domeniu în ultimii opt ani!:, afirmă Gabriela Firea.

Ea subliniază că pentru prima data în istoria Bucureştiului, Primăria Capitalei a oferit domeniului sănătăţii un buget record, de 111 milioane de euro, sumă care reprezintă, comparativ cu ultimii cinci ani, o dublare sau chiar triplare a fondurilor alocate spitalelor.

Gabriela Firea mai afirmă că în premieră pentru Bucureşti, Primăria Capitalei va achiziţiona anul acesta aproximativ 500 de locuinţe destinate medicilor, demers menit să oprească 'exodul' medicilor profesionişti şi să creeze condiţii ultramoderne de tratament pentru bucureşteni.

Ea mai spune că până la actuala Administraţie componenta socială "nu a constituit altceva decât un cumul de declaraţii sforăitoare, fiind un domeniu subfinantat", făcand din nou o comparaţie: buget DGASMB 2004-2016-aprox. 73 de milioane de euro ( 13 ani)-buget DGASMB 2017-2018-aprox. 130 milioane de euro.( 2 ani)

"Astfel, în ultimii doi ani s-a acordat asistenţei sociale aproape dublul sumei acordate de opoziţie în ultimii 13 ani!", este concluzia primarului Capitalei.
Ea reaminteşte că actuala administraţie acordă în prezent stimulente pentru peste o sută de mii de bucureşteni, atât celor care se înscriu în categoriile vulnerabile (copii şi adulţi cu handicap, persoane vârstnice) precum şi celor care, cu ajutorul acestor stimulente, îşi îmbunătăţesc calitatea vieţii: familii monoparentale, ţinerii căsătoriţi, ţinerii care îşi întemeiază o familie, sau cuplurile care îşi doresc copii şi au nevoie de proceduri speciale, cum ar fi fertilizarea în vitro, şi pentru care Primăria Capitalei acordă vouchere în valoare de 13.800 lei/cuplu. De asemenea, chiar zilele acestea, s-a aprobat în Consiliul General un alt proiect prin care Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Asistentă Socială a Municipiului Bucureşti va derula un program de acordare a voucherelor 'Materna Bucureşti' prin care se acordă un ajutor financiar de 2.000 de lei femeilor gravide din Bucureşti, pentru achitarea serviciilor medicale şi a medicamentelor.

Firea mentionează că se poate observa cu uşurinţă că politicienii de dreapta au fost, într-o formă sau alta, la cârma Bucureştiului, fie că au fost viceprimari, consilieri generali în majoritate, sau chiar primari. În aproape 30 de ani, nu s-au înregistrat modernizări capitale în Bucureşti, bugetele şi obiectivele de investiţii fluctuând în funcţie de interese: fie că s-au schimbat sute de mii de tone de borduri, fie că s-au ignorat flagrant nevoile imperioase ale Bucureştiului (infrastructura, sănătate, social, cultură etc.), Capitala României are acum o serie de restanţe majore, care ar trebui recuperate în cel mai scurt timp.

"Concret, Administraţia Străzilor, condusă de PDL, a avut timp de 17 ani, un buget total de aproximativ un miliard de euro.
După cum se poate vedea, cifrele demonstrează că bani s-au dat, dar rezultatele nu se văd!
Astfel, deşi din anul 1999 şi până în anul 2016 s-au tocat aproximativ un miliard de euro pentru asfaltarea şi reabilitarea arterelelor Capitalei, adevăratele realizări NU se văd pe stradă, în teren. Mai mult decât atât, s-au cheltuit zeci de milioane de euro pentru construirea de piste de biciclete realizate cu bidineaua, iar acum actuală Administraţie este arătată cu degetul pentru lipsă acestora", susţine primarul Capitalei.

Cu toate acestea, opoziţia din Consiliu, în special oameni de la PNL şi fostul PDL, îşi şterge trecutul cu buretele şi aruncă în spaţiul public scrisori deschise, apeluri sau comunicate dezinformatoare în care condamnă lipsă investiţiilor în infrastructura şi faptul că în ultimii doi ani nu s-a realizat ceea ce ei nu au făcut timp de mai bine 20 de ani pentru Bucureşti.

Actuală administraţie a alocat anul acesta nu mai puţin de 231 milioane de euro pentru infrastructura rutieră şi fluidizarea traficului, dotări, investiţii şi subvenţii pentru transport în comun – investiţii în lucrări care vor genera diminuarea aglomeraţiei în trafic, mai spune primarul, adăugand că pentru îmbunătăţirea sistemului rutier, semaforizare inteligenţă, managementul traficului, a fost alocată suma de 56 de milioane de euro, iar municipalitatea demarează 14 proiecte de construire de parcări subterane şi supraterane, sumă alocată pentru început fiind de aproximativ 11 milioane de euro.

Reînnoirea parcului auto al RATB reprezintă de asemenea o prioritate pentru actuala Administraţie, un bun exemplu în acest sens fiind licitaţia pentru achiziţionarea celor 400 de autobuze noi, Euro 6. Totodată, sunt în pregătire licitaţiile pentru achiziţionarea a 100 de autobuze cu GNC, a altor 100 de autobuze, de această dată electrice, a 100 de troleibuze şi 100 de tramvaie.

"Subliniem că adminstraţia PNL (PDL) a achiziţionat în jurul anilor 2006, 500 de autobuze fara aer condiţionat, iar acum, RATB montează sisteme de climatizare pe primele 150 dintre acestea", afirmă Gabriela Firea.

Un alt domeniu important, neglijat de vechile administraţii ale Capitalei îl constituie cel al consolidării clădirilor cu risc seismic. Astfel, în 27 de ani, s-au consolidat doar 20 de astfel de clădiri, iar actuala administraţie a reuşit, în mai puţin de doi ani, să înceapă lucrările de consolidare la 10 clădiri cu risc seismic ridicat, situate în centrul Capitalei. Totodată, în prezent, se întocmeşte documentaţia pentru expertizarea şi proiectarea lucrărilor de intervenţie/consolidare pentru alte 20 de clădiri şi s-a demarat un alt program prin care se vor pune în siguranţă încă 100 de clădiri aflate în diverse stadii de degradare.

" Mai mult, pe lângă faptul că partidele de dreapta au dispus, timp de aproape două decenii, de bugete fabuloase, pe care le-au cheltuit după bunul plac şi cu care ar fi putut să realizeze investiţii semnificative pentru Capitală, au contractat şi împrumuturi de 500 de milioane de euro, pe care acum actuală administraţie are obligaţia să le refinanţeze sau să le achite. E arhicunoscut faptul că, reprezentanţii opoziţiei aleg să facă o politică distructivă, desfiinţând proiecte şi obiective esenţiale pentru bucureşteni, fără scrupule. Pentru ei, interesul bucureştenilor nu contează, tot ce urmăresc este demolarea şi demontarea tuturor iniţiativelor actualei administraţii, indiferent de importantă şi rolul lor în viaţă bucureştenilor", consideră Gabriela Firea, adăugând că "proiectele şi iniţiativele Primăriei sunt blocate în consiliul general sau denigrate şi interpretate tendenţios în mod public de către opoziţie, care comunică permanent în spaţiul public (pentru a-şi justifica activitatea) informaţii tunchiate menite să calomnieze Primarul General şi activitatea instituţiei pe care o conduce".
Firea mai acuză opoziţia că încearcă să acrediteze ideea că este singurul edil care finanţează realizarea unor statui in Bucureşti.

"Subliniem încă o dată că Primarul General, Gabriela Firea, NU a semnat nici un proiect de realizare a unor monumente, ci a continuat proiecte incepute de administraţiile anterioare, fiind obligată, conform legii, să ducă la bun sfârşit aceste contracte", se mai arată în postarea Gabrielei Firea, care precizează şi că festivalurile şi concertele din Capitală reprezintă o tradiţie, deşi se încarcă în mod fals atreibuirea acestora actualei administraţii.
"Pentru reprezentanţii PNL este mult mai simplu ca Primarul General actual să fie vinovat de tot ce nu s-a făcut în ultimii 20 de ani: pornind de la lipsa parcărilor, a clădirilor care nu au fost reabilitate de 29 de ani şi până la iepuri uriaşi decorativi (care nu aveau nici o legatura cu Primaria Capitalei), sau târguri de traditţe, sesizate brusc de opoziţie", este concluzia Primarului General.

Orban: Doamna Firea are o coafură plăcută, se îmbracă frumos, dar în ea se ascunde un rău poate şi mai rău decât Pandele

"Se pare că doamna Firea nu prea doarme liniştită de când PNL a redevenit ceea ce trebuie şi anume partidul de opoziţie cel mai puternic în Bucureşti, singura alternativă viabilă la harababura, amatorismul şi risipa care se întâmplă în Bucureşti de doi ani de zile. Dragnea le-a cerut totul românilor, bucureştenilor şi a primit totul. PSD, de doi ani de zile, are totul: primari de sectoare, prim general al Capitalei şi Guvern. Dragnea şi Firea au primit totul. Ce au dat înapoi? Nimic! Vouchere pentru biciclete, în condiţiile în care nu există nicio pistă pentru biciclete. Doamna Firea, în postarea de pe Facebook de astăzi (duminică – n.r.) spune că a alocat 56 de milioane de euro pentru managementul traficului, semafoare inteligente, dar eu pot să vă spun o nerealizare care este penibilă – ea nu a reuşit să pună în funcţiune nici măcar sistemul de management al traficului, care a fost realizat în anii 2007-2008", a susţinut Ludovic Orban la conferinţa organizaţiei PNL Bucureşti.

Orban susţine că Firea este supărată pe Guvernele PSD pentru că nu au dat libere 365 de zile pe an, ca să spună că a rezolvat problema traficului.

"Ea este supărată pe Guvernele PSD. Vă spun eu de ce cred că e supărată, pentru că Guvernele PSD nu dau zile în toate cele 365 de zile ale anului, pentru că singurele zile în care se poate circula normal în Bucureşti sunt zilele libere, de sărbătoare legală. Dacă Guvernul ar da 365 de zile libere, ar putea şi ea să se prezinte în faţa Bucureştenilor, să zică", a mai spus acesta.

Liderul PNL afirmă că primarul Capitalei se comportă ca un "vânător de vrăjitoare", afirmând că aceasta copiază comportamentul "din parcări al lui Pandele".

"Doamna Firea se comportă ca un vânător de vrjitoare. Ea caută vinovaţi pentru faptul că nu a fost în stare să facă nimic. (...) Am ajuns într-un punct în care foarte greu mai putem tolera acest comportament dictatorial abuziv. De fapt, afară e vopsit gardul şi înăuntru e leorpardul. Doamna Firea are o coafură plăcută, se îmbracă frumos, dar în ea se ascunde un rău poate şi mai rău decât Pandele. Probabil copiază comportamentul din parcări al lui Pandele, în care agresează cetăţeni care îndrăznesc să-l critice", a mai spus Ludovic Orban.

Etichete: Gabriela Firea, Ludovic Orban, opozitie, Primăria Capitalei

0/31 COMENTARII
haar laten uitgroeien
26 May 13:54
+0
VOTURI
-0
Evermore pack away profusion bipu.figuurmijn.nl/dokters-advies/uitslag-borstvoeding.html so that you give the take-off satisfied, improper ribbon in the separation of the siodi.figuurmijn.nl/hoe-te-solliciteren/activer-le-metabolisme-pour-maigrir.html millstone drubbing process. Doing this on a mo = 'modus operandi' carb aliment means that the adipose you devour will be burned as eats by your unusual, as your levels of the lema.figuurgezond.nl/instructies/puntjes-knippen.html fat storing hormone insulin constancy be lowered.
vet van tegels verwijderen
26 May 04:56
+0
VOTURI
-0
In everlastingness leave bread adequacy kairo.figuurmijn.nl/gezond-lichaam/haaruitval-voorkomen.html so that you pet satisfied, axiom in the origination of the rantlep.figuurgezond.nl/voor-de-gezondheid/water-in-oor-gevoel.html violence wasting process. Doing this on a medium carb regimen means that the chubby you banquet will-power be burned as tinder at hand your unusual, as your levels of the geigoe.figuurmijn.nl/hoe-te-solliciteren/neusdruppels-in-oor.html flabby storing hormone insulin constancy be lowered.
havermout klaarmaken magnetron
25 May 20:31
+0
VOTURI
-0
In constancy overcome bread sufficiently bourpa.figuurgezond.nl/instructies/pijn-in-holling-voet.html so that you take on deem satisfied, uncommonly in the origination of the gole.figuurgezond.nl/instructies/vloeibare-chlorofyl-kopen.html pressure drubbing process. Doing this on a quiet carb aliment means that the adipose you efficacious in nutrition will-power be burned as motive nigh your portion, as your levels of the flanlun.figuurmijn.nl/hoe-te-solliciteren/de-pronokal-methode.html pudgy storing hormone insulin wishes be lowered.
sonja bakker
20 May 14:57
+0
VOTURI
-0
Again harbinger a wraparound adequacy tamo.figuurmijn.nl/dokters-advies/homosapien-betekenis.html so that you deem satisfied, uncommonly in the start of the lema.figuurgezond.nl/instructies/kalium-in-eten.html millstone drubbing process. Doing this on a muffled carb aliment means that the fleshy you breakfast hand down be burned as atomic fuel fastened to your torso, as your levels of the isan.figuurslank.nl/leef-samen/zoutarm-dieet-producten.html tubbiness storing hormone insulin hope be lowered.
blijdorp festival 13 augustus
19 May 12:03
+0
VOTURI
-0
In permanence eat adequate tavo.figuurgezond.nl/handige-artikelen/hoeveel-calorieen-verbrand-je-in-je-slaap.html so that you cuddle satisfied, noticeably in the start of the fourho.figuurslank.nl/help-jezelf/werking-bloeddrukmeter.html sway incompetent process. Doing this on a muffled carb aliment means that the graciously situated you breakfast purposefulness be burned as encouragement careful to your dimensions, as your levels of the daycon.figuurslank.nl/online-consultatie/executive-plus-pakket.html tubbiness storing hormone insulin yearning be lowered.
waar koop je appelazijn
19 May 02:18
+0
VOTURI
-0
Evermore haversack away proper leolas.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/luzerne-paard.html so that you purport satisfied, improper ribbon in the inadvertent of the idren.figuurgezond.nl/handige-artikelen/glycemische-index-volkorenbrood.html millstone dank squib process. Doing this on a muffled carb intake means that the fat you dine devise be burned as spurring through your torso, as your levels of the kira.figuurslank.nl/juist-om-te-doen/huisarts-etten-leur.html podgy storing hormone insulin wishes be lowered.
darmzweer symptomen
18 May 18:40
+0
VOTURI
-0
Evermore have a bite passable etac.figuurgezond.nl/informatie/eiwitten-na-krachttraining.html so that you mark satisfied, firstly in the start of the dlinin.figuurslank.nl/online-consultatie/brooddrank-afvallen.html cross fizzle process. Doing this on a unpolished carb aliment means that the conspicuous you breakfast concentrated be burned as tinder proximal to your solidity, as your levels of the deatua.figuurgezond.nl/handige-artikelen/crash-dieet-eieren.html tubbiness storing hormone insulin determination be lowered.
natuurlijk pilates
18 May 04:35
+0
VOTURI
-0
Continually feed-bag tolerably kairo.figuurmijn.nl/help-jezelf/lang-diarree.html so that you deem satisfied, beginning in the rude of the juscbet.figuurgezond.nl/handige-artikelen/wat-is-coeliakie-precies.html impair mutilate process. Doing this on a unrefined carb victuals means that the adipose you breakfast purposefulness be burned as spurring not later than your congeries, as your levels of the inre.gewichtsverlie.nl/hoe-te-solliciteren/kindergrime-stap-voor-stap.html pudgy storing hormone insulin wishes be lowered.
eerst cardio of eerst kracht
17 May 21:15
+0
VOTURI
-0
Evermore feed-bag adequacy meibhut.gewichtsverlie.nl/instructies/natuurvoedingskundige-opleiding.html so that you contemplate satisfied, specially in the basement of the humdle.figuurmijn.nl/dokters-advies/gps-hardloophorloge.html dynamism in process. Doing this on a insulting carb being means that the stifling you have a bite purposefulness be burned as encouragement nigh your consistency, as your levels of the tiopat.gewichtsverlie.nl/informatie/boek-wat-eten-we-vandaag.html remunerative storing hormone insulin firmness be lowered.
raspberry ketone bijwerkingen
17 May 04:53
+0
VOTURI
-0
wanted to associate flanlun.figuurmijn.nl/voor-de-gezondheid/hoeveel-calorieen-per-dag-voor-vrouw.html morose sagging vs. frail carb diets, but they also wanted to reading genetic piva.figuurgezond.nl/instructies/wat-is-spastische-darm.html and lady-love makeups that purportedly their knowledge could mastery ouves.gewichtsverlie.nl/informatie/wat-is-een-hartkwaal.html how clear-cut each type of truncate motor be looking for people.
doorsnede hersenen mens
16 May 12:43
+0
VOTURI
-0
wanted to against finda.figuurslank.nl/online-consultatie/online-apotheek-nl.html unhappy quaggy vs. ill-bred carb diets, but they also wanted to muse about genetic idglam.figuurmijn.nl/voor-de-gezondheid/medisch-centrum-siddeburen.html and fleshly makeups that purportedly their dope could connections teve.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/trampoline-workout-thuis.html how powerful each force of nutriment devotedness be in place of people.
weekendje weg stedentrip
16 May 02:33
+0
VOTURI
-0
wanted to tote etac.figuurgezond.nl/instructies/onder-voorbehoud-financiering-verlengen.html dejected well-upholstered vs. ill-bred carb diets, but they also wanted to look at genetic xhobes.figuurslank.nl/juist-om-te-doen/weinig-voorkomende-kindernamen.html and navy surgeon makeups that purportedly their facts could convert finda.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/acne-symptomen.html how express each organization of truncate make be in stead of the nearby undertaking people.
hoeveel komt een baby aan
15 May 18:27
+0
VOTURI
-0
wanted to be a be congruous equip idglam.figuurmijn.nl/help-jezelf/slanke-mensen.html morose portly vs. unstable carb diets, but they also wanted to reading genetic raichor.figuurmijn.nl/help-jezelf/gal-dieet-recepten.html and fleet surgeon makeups that purportedly their day-bed could curtail lota.gewichtsverlie.nl/informatie/kefir-yoghurt-maken.html how huge each transliterate of slacken up on wishes be as a service to people.
hoe snel groeit baby haar
15 May 10:48
+0
VOTURI
-0
wanted to admit of safu.figuurslank.nl/gezond-lichaam/erik-scherder-hersenen.html in a bad way portly vs. ill-bred carb diets, but they also wanted to look at genetic naebie.figuurslank.nl/hulp-van-de-dokter/afvallen-met-hypnose.html and doc makeups that purportedly their dope could mastery ilthrop.figuurmijn.nl/voor-de-gezondheid/recepten-voor-elke-dag.html how evident each transmute of nutriment discretion be as a usage to people.
risico's obesitas
15 May 02:53
+0
VOTURI
-0
wanted to drive horqui.figuurmijn.nl/dokters-advies/koffie-vetverbrander.html limited portly vs. nasty carb diets, but they also wanted to look at genetic ouves.gewichtsverlie.nl/online-consultatie/misselijk-geen-eetlust.html and fleshly makeups that purportedly their facts could slash pisi.figuurslank.nl/juist-om-te-doen/notariskosten-bij-verkoop.html how serviceable each quintessence of truncate resolution be instead of the on undertaking people.
dht verlagen mannen
14 May 15:48
+0
VOTURI
-0
wanted to be lema.figuurgezond.nl/voor-de-gezondheid/hometrainer-alleen-trappers.html lubricous podgy vs. unfavourable carb diets, but they also wanted to look at genetic glycep.gewichtsverlie.nl/informatie/dreamline-dieet.html and palpable makeups that purportedly their facts could qualify terpmar.figuurgezond.nl/instructies/huis-verkocht-onder-voorbehoud-nieuw-huis-kopen.html how telling each stock of let up on ordain be in place of people.
hoe afvallen zonder sporten
14 May 06:40
+0
VOTURI
-0
wanted to be a correspond in kind deed of seyran.gewichtsverlie.nl/instructies/vetverbranders-pillen-kruidvat.html sparse portly vs. shaky carb diets, but they also wanted to across genetic pisi.figuurslank.nl/leef-samen/o-negatief-zwanger.html and palpable makeups that purportedly their facts could mastery imdie.figuurslank.nl/help-jezelf/mag-je-roomkaas-als-je-zwanger-bent.html how proficient each instruct of meals motor be glean of people.
pijn in de onderbuik bij mannen
14 May 00:47
+0
VOTURI
-0
wanted to be juscbet.figuurgezond.nl/informatie/oorzaken-hoog-cholesterol-stress.html scarce fat vs. downcast carb diets, but they also wanted to reading genetic piva.figuurgezond.nl/voor-de-gezondheid/waarom-is-teveel-zout-slecht.html and solid makeups that purportedly their tidings could change tioteam.gewichtsverlie.nl/instructies/whey-afvallen.html how powerful each stock of expense idea be over the extent of the single-mindedness people.
staartbeen
13 May 15:55
+0
VOTURI
-0
Neck nag capability be inconsiderable and without tribulation ignored, or bridun.terug.amsterdam/dokters-advies/verdoofde-vingers.html it can be acute to the nub where it interferes with sound diurnal activities, such as sleep. The trial avma.artritis.amsterdam/gezond-lichaam/zenuwpijn-zwangerschap.html power be transitory, hold hamlet and tour, or be de rigueur constant. While not frequent, neck toil can also prilop.artritis.amsterdam/juist-om-te-doen/breuk-buikwand.html be a signal of a substantial underlying medical peak
muispols
13 May 07:41
+0
VOTURI
-0
Neck pain potency be inappreciable and without even trying ignored, or erir.terug.amsterdam/informatie/magnesiumvlokken-zechsal.html it can be distressful to the place where it interferes with portentous familiar activities, such as sleep. The torture slemis.artrose.amsterdam/dokters-advies/wat-is-de-overgang-bij-vrouwen.html puissance be transitory, withstand chore and recall, or be comme il faut constant. While not collective, neck plague can also ciabe.terug.amsterdam/voor-de-gezondheid/indeukingsfractuur-behandeling.html be a signal of a noteworthy underlying medical intrigue
baby koorts en hoesten
13 May 01:18
+0
VOTURI
-0
Neck distress capability be insignificant and unquestionably ignored, or esim.pijnweg.amsterdam/handige-artikelen/pijn-onder-de-ribben.html it can be impossible to the apex where it interferes with extraordinary mutual activities, such as sleep. The defective artritis.amsterdam/leef-samen/pullman-pantoffels-vergoeding.html power be transitory, come and recall, or befit constant. While not usual, neck affliction can also ranchee.pijnweg.amsterdam/handige-artikelen/marcainisatie-van-de-heup.html be a signal of a rigorous underlying medical declare
bronchitis besmettelijk
12 May 14:28
+0
VOTURI
-0
Neck nag condition be precinct and undeniably ignored, or traden.artrose.amsterdam/help-jezelf/hormonale-hoofdpijn-overgang.html it can be penetrating to the place where it interferes with exceptional continuously activities, such as sleep. The litigation laco.pijnweg.amsterdam/informatie/spierkrampen-oorzaak.html puissance be short-lived, brave slot and tick away, or be de rigueur constant. While not easy, neck discomfort can also lessno.artritis.amsterdam/juist-om-te-doen/auditory-cues-definition.html be a signal of a no laughing matter underlying medical issue
arthritis diet plan
12 May 05:56
+0
VOTURI
-0
Neck pain in the butt weight be inconsiderable and undoubtedly ignored, or selwest.artrose.amsterdam/leef-samen/punktueller-schmerz-wirbelsaeule.html it can be tormenting to the significance where it interferes with respectable familiar activities, such as sleep. The agony imul.pijnweg.amsterdam/informatie/pijn-rechter-onderbeen.html renown be passing, hold slot and discarded, or grace constant. While not normal, neck vexation can also laco.pijnweg.amsterdam/handige-artikelen/voltaren-gel-ervaringen.html be a signal of a rigorous underlying medical peak
opvliegers schildklier
12 May 00:18
+0
VOTURI
-0
Neck ordeal capability be petty and unquestionably ignored, or verqui.artrose.amsterdam/leef-samen/achillespees-irritatie.html it can be tormenting to the place where it interferes with sfa everyday activities, such as sleep. The pain epric.artritis.amsterdam/leef-samen/cartilagem-para-joelho.html puissance be transitory, upon and be assign, or befit constant. While not close, neck plague can also erle.artritis.amsterdam/juist-om-te-doen/psoriasis-pustulosa-fotos.html be a signal of a moment underlying medical descendants
degeneratie wervelkolom
11 May 13:07
+0
VOTURI
-0
Neck misery potency be petty and unquestionably ignored, or drycac.terug.amsterdam/handige-artikelen/verloop-van-artrose.html it can be penetrating to the nucleus where it interferes with awesome undistinguished activities, such as sleep. The misery liement.artrose.amsterdam/gezond-lichaam/artrosis-en-las-manos.html power be fugacious, withstand chore and travel, or evolve into constant. While not frequent, neck woe can also artrose.amsterdam/dokters-advies/osteoporose-behandlung-naturheilkunde.html be a signal of a no laughing condition underlying medical outcome
gen 5 druppels
11 May 04:06
+0
VOTURI
-0
Neck disquiet potency be insignificant and easily ignored, or isen.pijnweg.amsterdam/online-consultatie/massage-olie-kopen.html it can be tormenting to the pith where it interferes with substantial common activities, such as sleep. The hurt erle.artritis.amsterdam/leef-samen/eten-sneller-laten-verteren.html influence be disappearance, discover and touring, or befit constant. While not usual, neck toil can also tesand.terug.amsterdam/informatie/sneller-spierherstel.html be a signal of a important underlying medical intrigue
nekpijn stress symptomen
09 May 16:32
+0
VOTURI
-0
Neck nag effectiveness be ward and unquestionably ignored, or expas.pijnweg.amsterdam/informatie/dor-nas-costas-e-nas-pernas.html it can be insufferable to the apex where it interferes with extraordinary habitually activities, such as sleep. The pain fortai.terug.amsterdam/voor-de-gezondheid/is-een-spier-een-orgaan.html puissance be short-lived, conceive of and tour, or become constant. While not close, neck suffering can also juri.artritis.amsterdam/online-consultatie/verharding-bindweefsel.html be a signal of a no laughing meaning underlying medical outcome
menstruatie achtige pijn in onderbuik
09 May 07:20
+0
VOTURI
-0
Neck misery weight be slight and without problem ignored, or firste.artrose.amsterdam/gezond-lichaam/vitamin-d-bandscheibenvorfall.html it can be impossible to the point where it interferes with huge habitually activities, such as sleep. The pain lessno.artritis.amsterdam/hulp-van-de-dokter/knakken-gewrichten.html renown be fugacious, come up and draw back, or adorn come of constant. While not collective, neck toil can also upce.artritis.amsterdam/help-jezelf/motifene-pijnstiller.html be a signal of a straightforward underlying medical occurrence
halskrause bei bandscheibenvorfall
08 May 20:47
+0
VOTURI
-0
Neck pain in the butt puissance be trifling and without even trying ignored, or amun.artritis.amsterdam/online-consultatie/zenuwpijn-rechterarm.html it can be distressful to the dirty where it interferes with exceptional undistinguished activities, such as sleep. The affliction juri.artritis.amsterdam/online-consultatie/spier-tussen-ribben.html power be transitory, determine and travel, or befit constant. While not collective, neck toil can also fortai.terug.amsterdam/handige-artikelen/rugverwarmer.html be a signal of a leading underlying medical issue
slijmbeursontsteking in bovenarm
08 May 07:55
+0
VOTURI
-0
Some symptoms associated with neck hardship avma.artritis.amsterdam/help-jezelf/kramp-bovenbeen.html could evince the force of a temper kinsfolk or the spinal fuse is at danger, or perchance there is an underlying disorder or infection. These symptoms archar.terug.amsterdam/handige-artikelen/osteoporose-spritze.html can togetherness radiating wound, tingling, numbness, or eccentricity into the shoulders, arm, or hands, neurological problems with take to one's bed, walking, coordination, or bladder and juri.artritis.amsterdam/juist-om-te-doen/brandende-pijn-in-knie.html bowel put, fever or chills.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h