Firea acuză că a fost ameninţată şi hărţuită de directorul Circului GlobusPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că nu îşi retrage decizia de demitere a lui Victor Coman de la conducerea Circului Globus, deşi a fost ameninţată şi hărţuită de director şi de susţinători ai acestuia.

Firea acuza ca a fost amenintata si hartuita de directorul circului Globus
Firea acuză că a fost ameninţată şi hărţuită de directorul circului Globus

"În privinţa faptului că la Circul de stat Bucureşti am demis managerul în urma incendiului în care au murit 11 animale şi puteau să moară şi oameni, nu îmi retrag decizia, în ciuda tuturor presiunilor şi ameninţărilor primite din partea domnului director şi a susţinătorilor săi. Nu reacţionez pozitiv atunci când sunt ameninţată, hărţuită, când primesc mesaje noaptea, atât de la director, cât şi de la susţinători. Nu a fost în stare să asigure condiţii minime decente pentru îngrijitori şi animale. Ce trebuie să se mai întâmple ca acel om să înţeleagă că nu mai poate continua. Nimeni nu s-a născut şi nu a moştenit acele funcţii de la familiile lor. Mă gandesc serios să fac plângere la poliţie pe baza hărţuirii la care am fost supusă", a declarat, luni, Gabriela Firea, potrivit news.ro.

Primarul a precizat că Victor Coman "nu a făcut nimic" ca să asigure un loc potrivit pentru acele animale.

"Nu a făcut nimic (directorul Circului Globus, n.r.). I-am demonstrat că, în două zile, am găsit deja locaţii pentru o parte din animale şi astăzi mă întâlnesc cu un ONG cu reputaţie, care ne va sprijini gratis pentru a găsi locuri şi pentru celelalte animale pensionare. Acum ameninţă pe toate cărările şi mă persecută pentru a-l pune din nou director. Cred că este un caz patologic. Voi propune ca toţi managerii să dea un test psihologic pentru a ocupa aceste funcţii. Este incredibil să fii un om echilibrat psihic şi să ai astfel de reacţii", a mai spus Firea.

11 animale, între care doi tigri, au murit în urma incendiului din 12 ianuarie, de la un adăpost al Circului Globus, pompierii reuşind să salveze alte peste 20 de animale, între care tigri, cămile şi ponei.

Primarul Capitalei a anunţat, în 13 ianuarie, că l-a demis pe managerul Circului Globus, Victor Coman, pentru că el trebuia să asigure adăposturi corespunzătoare animalelor care au murit în incendiu.

"În ceea ce priveşte incidentul de ieri şi faptul că au murit acele animale într-un incendiu, nu putem sa imputăm 100 la sută unei persoane că a izbucnit un incendiu, se poate întâmpla oriunde. Dar orice manager de instituţie trebuie să înţeleagă faptul că, dincolo de activitatea de creaţie, are în subordine şi în responsabilitate şi activitatea de organizare şi de manageriere a instituţiei pe care o reprezintă. Prin urmare, domnul manager de la Circul Globus a fost demis astăzi (vineri, n.r.) din cauza faptului că ieri am avut o situaţie foarte grea în legătură cu câteva animale chiar dacă nu mai erau în spectacolul circului, erau animale pensionate. Trebuia să beneficieze de grija conducerii Circului de stat şi să aibă adăposturi corespunzătoare", a spus Gabriela Firea.

Etichete: Circul Globus, director circ globus, gabriela firea amenintata, incendiu circ globus, victor coman

0/6 COMENTARII
Oreste
18 Jan 16:41
+0
VOTURI
-0
Cris, imi dau seama din exprimarea ta ca ai fost ani de zile la circ. Sa distrezi sau sa fii distrat, asta nu-mi dau inca seama.
Au murit asasinate 11 animale pensionate? Tu te auzi ce spui? Sau esti prea tampit si indolent ca sa intelegi?
Ing.
17 Jan 14:46
+0
VOTURI
-0
Grajdiurile circului erau ale Primăriei, după ce tot Primăria le luase manejul şi-l retrocedase.

Deocamdată, Firea schimbă oamenii fostei administraţii. Când ceva nu îi iese bine, apelează la componenta emoţională (că doar se pricepe la asta, a lucrat la Antene). Acum o dă cu animalele, înainte a fost cu copiii şi Moş Crăciun, mâine-poimâine o să spună că în maşinile parcate ilegal pe care primăria REFUZĂ să le ridice au călătorit bătrâni care nu se pot deplasa.
De aici rezultă următoarele asocieri pe care Firea le impune:
- orice animal care moare în Bucureşti, moare din vina directorului Circului, singura soluţie e să fie schimbat directorul
- oricine este împotriva Gabrielei Firea nu crede în Moş Crăciun
- în curând, în orice maşină care blochează un tramvai/troleu sau o trecere de pietoni a fost un bătrân care nu se poate deplasa
Constantin
17 Jan 13:38
+0
VOTURI
-0
Firea ce mai tolerezi discuti,fa plangere ,ai dovezi.Lasa justitia sa si faca datoria.Iar D-ta fa ti datoria de Primar,nu de purtator de cuvant!
Cris
17 Jan 13:35
+0
VOTURI
-0
Uite cine si-a gasit sa faca circ si sa tina de scaun - tocmai directorul unui Circ in care au murit asasinate 11 animale, pensionate, dupa ce au distrat ani de zile un popor de tampiti si indolenti.
vlad
17 Jan 11:48
+0
VOTURI
-0
Hai sa vedem si niste dovez, dna. Firea... ca altfel aici vorbim doar de o calomnie.
Circarii
16 Jan 17:31
+0
VOTURI
-0
A mai fost unul care chipurile te-a amenintat. De fapt nu pe tine, ci s-a legat de barbac-tu. E vorba de Sticla Goala Base, pentru cine nu stie. Rezultatul: coana Cititoare de Prompter Firea a depus imediat plangere pentru amenintari. Ca si-a retras-o mai tarziu nu conteaza acum.
Ce conteaza e de ce nu depune iar plangere. Zice c-a fost amenintata? Sa urmeze aceiasi pasi ca si cu Base! E acelasi lucru! De ce acum nu depune plangere, iar atunci a depus?
Face un pic de circ? Gluma intentionata.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE