Firea: Am obţinut de la Guvern buget pentru angajarea a 230 de medici în cabinete şcolarePrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că municipalitatea a solicitat şi a obţinut de la Guvern, prin Ministerul Sănătăţii şi Ministerul de Finanţe, buget pentru angajarea unui număr de 230 de medici şi asistenţi în cabinetele medicale din unităţile şcolare.

 Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Este primul an în care Capitala a obţinut sprijin de la Guvern prin Ministerul Sănătăţii şi Ministerul de Finanţe, buget pentru 230 de medici şi asistenţi din unităţile şcolare. Am discutat cu toţi foştii miniştri şi nu am reuşit decât acum", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul Comandamentului pentru pregătirea începerii anului şcolar organizat la Primăria Capitalei.

Firea a susţinut că problema nu era lipsa de cabinete medicale, ci lipsa medicilor din şcoli.

La Comandamentul pentru pregătirea începerii anului şcolar au participat, alături de Gabriela Firea, primarii sectoarelor Capitalei şi reprezentanţi ai Inspectoratului şcolar Bucureşti, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, scrie News.ro.

Etichete: Bucureşti, cabinete scolare, firea, scoli bucuresti

0/5 COMENTARII
Adina
10 sep 20:39
+0
VOTURI
-0
Ideea este foarte buna. Intrebare pt cucoana mega-primar: de unde drak aduci tu 230 de doftori in cabinetele scolare ???
Dieu
07 sep 09:18
+0
VOTURI
-0
Ordin de Memorat si de Promovat
Si a zis Dumnezeu: "Sa fie Danacu Viorel, ca sa nu se inteleaga cu Nicu Viorel Danacu!" Si asa a fost.
Si a zis Dumnezeu: "Sa fie fecale si diarie Gigi Becali, fiul lui Atanase si Alexandrina Becali, cu fiicele sale,
Teodora, Alexandra si Cristina, domiciliat in sos./bld. pipera tunari nr. 41!" Si asa a fost.
Si Dumnezeu nu se indoieste de creatia Sa si e bine ca e asa.
Domnul Dumnezeu a facut ca Danacu Viorel sa nu se mai inteleaga cu el insusi,
cat timp o trai Danacu Viorel.
Zis-a Domnul Dumnezeu: "Sa fie excrement Gigi Becali, cat timp o trai el".
Domnul Dumnezeu a facut ca sa fie prost Gigi Becali, cat timp o trai Gigi Becali.
Iisus le-a zis tuturor apostolilor: danacu viorel si nicu viorel danacu au fost, exista si vor fi prostii
prostilor si asa vor ramane cat vor trai.
Iisus le-a zis tuturor apostolilor: gigi becali a fost, este si va fi spurcaciune cat va trai.
Dumnezeu va scoate din pomul vietii si din cetatea sfanta partea celor ce vor sterge sau modifica ceva din
cuvintele scrise si vor fi exterminati.
TACHE
06 sep 11:34
+0
VOTURI
-0
Vlad. Scuze, dar nu ai dreptate. In tarile civilizate, toate unitatile de invatamant (crese, gradinite, scoli,etc) au cabinet medicale si chiar stomatologice. Acum multi ani cand eram si eu in scoala generala, existau cabinet medical si cabinet stomatologic. In nici un caz lipsa medicilor nu poate fi pusa pe seama Primarului, chiar daca acesta momentan, este o tarancuta care se viseaza Presedinte.
vlad
06 sep 10:34
+0
VOTURI
-0
Pai si lipsa medicilor o sa dispara doar pentru ca ea face rost de bani??? Sa ma scuze, dar ce doctor viseaza sa profeseze intr-un cabinet din asta scolar unde mai pune niste rivanol si leucoplast pe genunchiul unui copil cazut in curte???

Apoi, practic sunt luati 230 de doctori din niste pozitii unde ar putea sa fie mult mai utili, in spitale, sau poate in niste orase si comune mai mici unde lipsa e si mai evidenta. Romania are o uriasa problema cu lipsa doctorilor si ea vrea sa iroseasca 230 pentru un moft??? Oricum nu o sa gaseasca doritori
LUCRU LA DOMICILIU
05 sep 20:22
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala munca part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h