Firea: Am vrut să fac un bine partidului, dar nu se poate cu forțaGabriela Firea pare să se fi resemnat cu gândul că nu va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

firea
firea

 

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat marți, la sosirea la ședința conducerii partidului în care ar trebui stabilit candidatul la prezidențiale, că ea a vrut să facă un bine partidului prin faptul că s-a oferit să candideze pentru Palatul Cotroceni, dar a subliniat că dacă partidul nbu o vrea, se va resemna cu decizia.

"Bine cu forța nu se poate face. Am vrut să fac un bine pentru partid, dacă colegii mei nu acceptă această variantă nu pot decât să accept votul de la CEx. Eu voi spune colegilor mei cum văd eu lucrurile și care sunt atuurile mele. Firește, normal ar fi fost să avem o alianță cu ALDE și pro România. Eu nu pot să impun ceva colegilor mei. Dacă ei nu cred acum în această variantă, și ei își vor asuma rezultaul votului la alegerile prezidențiale", a declarat Gabriela Firea.

Conducerea PSD se reuneşte azi pentru a decide candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, care urmează să fie validat de Congresul programat pe 3 august. Viorica Dăncilă a anunțat că va candida "dacă partidul i-o cere", în timp ce Gabriela Firea își dorește nominalizarea, în ciuda lipsei de susținere în rândul baronilor locali care compun Comitetul Executiv.

Etichete: anunt, Gabriela Firea, prezidențiale, psd

0/1 COMENTARII
Tache
24 iul 09:16
+0
VOTURI
-0
Ce partid nesimtit! vrea coana Firea sa-i faca un bine, el nu si nu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE