Firea: Anul trecut, in Bucuresti, s-au asfaltat 109 km. Anul acesta se vor asfalta 26 de străziPrimaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a executat in cursul anului 2017 lucrari de reparatii/reabilitare sistem rutier pe strazile aflate in administrare, conform HCGMB 254/2008, pe o lungime totala de 109 km.

asfaltare
asfaltare

In 2017 s-au asfaltat 85 de artere, dupa cum urmeaza:

- pe strazile cu o banda de circulatie pe sens, lucrari pe o lungime de 21 km* (str. Laminorului, str. Clabucet, str. Elena Vacarescu, str. Batistei, str. Mihai Eminescu, str. Maica Domnului, str. Tepes Voda, str. Delea veche, str. Polona, Barajul Dunarii, George Georgescu, Lanariei, C-tin Istrati, Drumul Cooperativei, Elie Radu, Anghel Saligny, Invoirii, Teius, Al.Vitzu, serg. Turturica, Spataru Preda, str. Inclinata, Uranus, Prelungirea Ghencea, Valea Oltului, Ceahlau, Constructorilor, Ghirlandei, Oboga, Titel Petrescu, Gh. Latea).

- pe strazile cu doua benzi de circulatie pe sens, lucrari pe o lungime de 65 km* (Bucurestii Noi, Chitila, Jiului, Poligrafiei, Mircea Vulcanescu, Liviu Librescu, Al.I.Cuza, Dinicu Golescu, Calea Floreasca, bd. Dacia, Sos. Fundeni, Barbu Vacarescu, Basarabia, Doamna Ghica, bd. Carol, Ceaikovski, Andronache, Energeticienilor, Mircea Voda, Industriilor, Ctin Brancusi,
Gara Catelu, Baba Novac, Lucretiu Patrascanu, Splaiul Unirii, Calea Serban Voda, Margeanului, Regina Elisabeta, Panduri, Alexandriei, Natiunile Unite, Progresului, sos. Viilor, Prelungirea Ghencea, Calea Giulesti, Calea Crangasi, Valea Cascadelor, Dezrobirii).

- pe strazile cu trei benzi de circulatie pe sens, lucrari pe o lungime de 23 km* (N. Caramfil, Calea Plevnei, Calea Grivitei, Stefan cel Mare, Bdul Unirii, Camil Ressu, Th. Pallady, Mihai Bravu, Pta 21 Decembrie, Splaiul Independentei, Calea Vacaresti, Calea Serban Voda, Dumitru Bagdasar, Tudor Vladimirescu, Calea 13 Septembrie, Iuliu Maniu).

*Se vor asfalta strazile din cartierul Henri Coanda*

De asemenea, anul acesta se vor finaliza si lucrarile de asfaltare pe un numar de 26 de strazi si intrari din cartierului Henri Coanda (Lotul I). Totodata, in cursul acestui an urmeaza sa fie demarate lucrarile de proiectare si executie pentru alte 15 strazi de pamant (Drum Aries, Strada Avionului, Drum Cavnic, Drum Costesti, Drum Cristesti, Drumul Nisipoasa, Strada Carutei, Strada Cascioarelor, Strada Floare de Varf, Intrarea Galbenelelor, Strada Rachetei, Drum Bragadiru, Drum Craitelor, Drum Sanpaul, Drum la Chiajna. Facem precizarea ca acestea sunt ultimele strazi de pamant aflate in administrarea Administratiei Strazilor Bucuresti.

"Fluidizarea traficului in Capitala reprezinta pentru actuala administratie o prioritate clara. La inceputul mandatului meu, nu se facuse nimic pentru a rezolva aceasta problema grava. Am deblocat lucrarile la carierul Henri Conda si am demarat ample actiuni de asfaltare, pentru ca, in perioada 2015 – noiembrie 2016, nu s-au executat lucrari de reparatii pe arterele administrare de Municipalitate. Astfel, avand in vedere ca trebuie sa actionam pe mai multe planuri, inca de anul trecut am demarat o serie de proiecte importante, care vor continua si in perioada urmatoare, menite sa rezolve congestiile de trafic din Capitala. Astfel, in doar un an, Municipalitatea a asfaltat 85 de artere, pe o distanta de 109 km, in cartierul Henri Coanda se vor asfalta alte 26 de strazi si intrari, vom innoi parcul auto RATB, se vor extinde masurile de protectie a liniilor de tramvai, vom dezvolta o serie de proiecte de reconfigurare urbana si sistematizarea circulatiei si vom construi parcari subterane si supraterane", a declarat Gabriela Firea.

Etichete: asfaltari, asfaltari bucuresti, Bucureşti, strazi asfaltate

0/4 COMENTARII
Mihai
03 Apr 16:34
+0
VOTURI
-0
Ce se intamapla cu asfaltarea strazii Drumul Cavnic din sectorul 1. Doamna Primar a promis public ca va rezolva aceasta problema in anul 2018. Iata ca suntem in anul 2019 si nimic nu s-a intamplat. Macar nu mai promiteti!
un altul
25 Jan 10:44
+0
VOTURI
-0
Fa nesimtito (ptr ca asa meriti sa ti se vorbeasca) nu-ti este rusine?! Tu ai iesit din hruba unde treiesti sa vezi cum arata Bucurestiul in ultime vreme? Mizerie, noroi, gropi, masini parcate peste tot, copaci taiati..NU AI facut nimic ptr orasul asta jegoaso!!!
LUCRU LA DOMICILIU!
24 Jan 10:33
+0
VOTURI
-0
Oferta originala munca acasa exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Axy
24 Jan 00:24
+0
VOTURI
-0
Pe Strada Prelungirea Ghencea nu ati astupat nici macar o groapa....Mintiti de ingheata apele.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE