Firea are concurență la Primăria Capitalei. Cine o ajunge din spateGabriela Firea are mare concurență la Primăria Capitalei. Potrivit unui sondaj comandat de Nicușor Dan, edilul are rivali pe măsură.

sondaj
sondaj

Primarul Capitalei este în top cu 29% și este urmată de Nicușor Dan cu 28%. Pe locul 3 s-ar clasa europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, cu 22%, iar pe locul 4 ar fi fostul ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, Vlad Voiculescu, care ar obține 12%.

Deputatul PMP Robert Turcescu, care este creditat cu 4% dintre opțiunile de vot, ocupă ultimul loc în clasament.

Asta arată un sondaj realizat de Psiho Global Consult la comanda lui Nicușor Dan, în perioada 23 – 29 iulie 2019 prin metoda CATI (interviuri telefonice), cu o marjă de eroare de 3,4%.

Potrivit acestuia, dacă bucureștenii ar avea de ales dintre primii trei clasați, Nicușor Dan ar obține 41%, Gabriela Firea – 31%, iar Rareș Bogdan – 28%.

Întrebați cine ar trebui să fie candidatul unic al Alianței 2020 USR PLUS la Primăria Capitalei, participanții la sondaj l-au indicat ca primă opțiune, în proporție de 30%, pe Nicușor Dan. Pe locul doi, cu 11%, se află Vlad Voiculescu.

Etichete: dan, firea, nicusor, Rareş Bogdan, sondaj, usr, vlad voiculescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE