Firea, atac la adresa lui Orban: Este un folos necuvenit! Sunt disperați!Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că premierul Ludovic Orban și miniștrii săi o atacă pentru că liberalii își doresc să recâștige Capitala, asta pentru că ar avea interese majore la anumite contracte și licitații.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Această pre-campanie pentru alegerile locale este mult mai animată decât alegerile prezidențiale. Mă întâlnesc cu foarte mulți colegi care îmi spun că acum se simt ca și cum la sfârșitul lunii

Este foarte trist ce se întâmplă că acești demnitari ai statului român, începând cu Ludovic Orban, ministrul de Finanțe sau ministrul Muncii, care au indemnizații foarte mari, folosesc toate beneficiile funcției, pentru a face campanie electorală pentru Primăria Capitalei. Eu zic că este un folos electoral necuvenit pentru toți acești oameni. De ce își doresc să recâștige capitala? Păi în ultimii ani toți directorii și șefii din anumite companii erau liberali fără carnet de partid. Există 4-5 companii care au interese majore. Ei își doresc să revină la butoane, la licitațiile trucate, că așa se făceau: venea un contract, funcționarul îl prelua și apoi, ce să vezi, câștiga cine trebuia. De aceea este disperarea atât de mare!", a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Etichete: Gabriela Firea, Ludovic Orban, pmb, Primăria Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE