Firea, către ministrul Mediului: Vrea să iasă în evidenţă în perspectiva campaniei electoraleGabriela Firea respinge acuzațiile formulate de ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, potrivit cărora edilul-șef al Capitalei ar evita un dialog pe problemele grave de mediu și poluare cu care se confruntă Bucureștiul.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Reacția emoțională și pripită a doamnei ministru nu se justifică și dă dovada personalizării unei relații interinstituționale care trebuie să fie profesionistă și in interesul cetățenilor. (...) Primarul General, Gabriela Firea, este nu doar foarte interesat de problemele de mediu ale Municipalității, ci a și întreprins acțiuni concrete. Acestea sunt menite să recupereze perioadele de timp pierdute, precum și să ofere soluții concrete și rapide problemelor de mediu presante", se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului București.

Primăria a menționat că au existat mai multe încercări de realizare a întâlnirii dintre ministrul Mediului și primarul general, care nu au avut succes din cauza programului ambelor părți.

"După cum se știe, în ultima săptămână programul primarului general a fost dedicat rezolvării situației generate de conflictul ELCEN-RADET, în ziua stabilită pentru întâlnirea cu ministrul Mediului, 13 septembrie, desfășurându-se la sediul Primăriei mai multe întâlniri pe această temă arzătoare. De aceea, încă din data de 12 septembrie, primarul general a adresat tuturor celor cu care urma să se întâlnească în ziua respectivă rugămintea de a veni la sediul Primăriei, inclusiv doamnei ministru Palmer. Rugămintea a fost refuzată categoric", a precizat PMB.

CITEŞTE ŞI Ministrul Mediului: "Capitala se confruntă cu PROBLEME GRAVE de POLUARE. Firea s-a pierdut cu firea"

Potrivit sursei citate, în comunicarea publică ulterioară, ministrul Mediului "a prezentat o informație falsă, respectiv faptul că nu a fost informată de Cabinetul Primarului General că întâlnirea nu poate avea loc la sediul Ministerului Mediului". PMB mai spune că atunci când ministrul Mediului a refuzat ca întâlnirea să aibă loc la Primărie, serviciul de protocol a adresat o nouă invitație pentru data de 20 septembrie, rămasă fără răspuns.

"În aceste condiții, toată agitația provocată în presă de declarațiile ministrului Mediului poate fi lesne interpretată ca o dorință a doamnei ministru de a ieși în evidență în perspectiva campaniei electorale și a de a atrage criticile asupra Primarului General, Gabriela Firea, care nu ar fi interesat de rezolvarea problemelor de mediu", a susținut PMB.

Etichete: cristiana pasca palmer, Gabriela Firea, ministrul mediului, pmb, poluare bucuresti

0/4 COMENTARII
Popescu Ghe
16 sep 15:22
+0
VOTURI
-0
Pai comparativ cu doaman ministru va pot spune ce a realizat madam Pandele in domeniul mediului de cand este Primar General :
1. a mutat toata gasca de lingai basinosi si poluatori ai lui Pandele de la Primaria Voluntari la PMB si ia numit in functii bine remunerate. Cel mai elocvent exemplu este al lui Vasii Stefan - seful corpului de control al primarului care pana in luna iulie era seful politie locale Voluntari si sluga credincioasa a familiei Pandele !!!
2. a dat dispoztiei sa se modifice organigramele tutror institutiilor din aparatul de specialiate al primarului pentru a ii elimina pe oamenii numiti de Oprescu sau Sava in acele posturi fiindca dauneaza grav mediului sau ambiant !!!
3. a semnat prin ALPAB un contract de 5.000.000 de euro pe an fara TVA cu firma BGS pentru paza parcurilor si protectia mediului !!!! Si atunci cum putem spune ca nu a facut nimic acesta sfanta blajina pentru mediu !!!!!
vlad
16 sep 10:08
+0
VOTURI
-0
Aha, in vederea campaniei electorale... pai sa ne lumineze primarita Firea, pentru ce partid candideaza Palmer?? Hm, niciunul?? Socant, pai atunci poate femeia chiar s-a ofticat ca si-au batut joc aia de la primarie si i-au lasat sa astepte. Daca sunt asa smecheri astia din primarie de ce nu au publicat si informarile oficiale catre minister prin care cereau amanarea???
Dumitree
15 sep 14:44
+0
VOTURI
-0
Mai sa fie! Da' ce se ia toata lumea de biata primarita! Bineinteles, pe nemeritate!
Da' reactia emotionala a unei foste angajate a unei televiziuni, care plangea in hohote in direct ca "e o lovitura la adresa libertatii de exprimare"...? Aia cum e? Sau aia e permisa, ca doar e vorba de libertatea de exprimare INTACTa?

Pana acum, primarita asta n-a rezolvat mai nimic, dar e foarte vocala in a arunca vina asupra altora! Nimic nu e din vina ei, mereu altii sunt de vina!
Inclusiv PNL in RADET, chiar daca aia au plecat de vreo doua saptamani, fiind inlocuiti cu oameni PSD!!!
Acum, mitingul din Victoriei, care nu afecteaza circulatia, intr-o zi de joi, asa cum afecta inchiderea a 300m din Kiseleff intr-o sambata...

Doamna Gabriela da cu bata-n balta la modul grav, dar cel mai grav e ca mereu arunca vina pe altii...
Andy
15 sep 13:29
+0
VOTURI
-0
Nuuuuuu, n-are cum !!! Toata lumea stie acum ca PSD=RAU, oricine altcineva=bine. Doar nu stau sa-mi ocup gandirea toata ziua cu chestii din astea nuantate!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE