Firea, condiții pentru a candida la un nou mandat de primar: Vreau să termin ceea ce am începutGabriela Firea a anunţat, duminică, la Antena 3, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei din partea Partidului Social Democrat.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Dacă sunt sănătoasă - ceea ce sunt acum şi mulţumesc bunului Dumnezeu şi medicilor de la Spitalul Cantacuzino care m-au însănătoşit şi de la Colentina şi suntem cu toţii bine -, cu siguranţă doresc să candidez, pentru că vreau să finalizez tot ceea ce am început. (...) Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea Partidului Social Democrat, iar la nivel de Birou Permanent Naţional şi Comitet Executiv se va discuta la momentul potrivit politica de alianţe la nivel local, cu cine ne vom alia pentru a intra şi mai bine pregătiţi în alegerile locale. Dar aceste lucruri se vor stabili în şedinţele care vor avea loc după Sărbătorile de iarnă. Şi nu văd de ce nu aş candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea, familia nu m-a mai văzut, decât copiii în somn, şi nici măcar în weekend, aşa cum trebuie", a afirmat Gabriela Firea.

Ea a precizat că nu se gândeşte la sacrificii, "pentru că atunci când intri într-o astfel de meserie, nu te mai gândeşti la sacrificii".

"În mod evident au fost şi sacrificii personale, dar cel mai important este că am început cu motoarele turate la maxim în modernizarea Bucureştiului, ceea ce se vede şi se simte, şi exact acest lucru îi deranjează pe PNL-işti, care ştiu să facă doar atacuri, ştiu să facă doar dosare, ştiu să trădeze România, ştiu ca duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzaţii nefondate şi să vorbească lucruri care nu au nicio bază în realitate", a mai afirmat Firea.

Primarul general a adăugat că, atunci când a venit la Primărie, toate obiectivele de investiţii erau blocate de către primari de la PNL şi de către Consiliul General, printre care: Pasajul Piaţa Sudului, Podul Ciurel, Podul Nicolae Grigorescu - Splai Dudeşti, Arcul de Triumf, Spitalul 'Gomoiu'.

"Erau, practic, obiective de investiţii îngheţate la care nu se mai lucra de doi ani de zile, aceste direcţii fiind conduse de oameni PNL, oameni care sunt şi acum în PNL. RADET-ul, de asemenea, era condus de 15-17 ani de membrii PNL, oameni care sunt şi acum în PNL. Încă o dată, ştiu că poate vi se pare dur, dar asta este realitatea. Domnul Orban nu a făcut nimic pentru bucureşteni în calitate de viceprimar şi îmi este foarte greu să cred că va face pentru români în calitate de premier. Cu băutură şi cu mandolină nu se rezolvă nimic. Atât poate omul, aşa spun toţi cei care l-au cunoscut, aşa spun toţi cei care au lucrat cu dumnealui: nu are alte preocupări, nu are nicio pregătire în niciun domeniu", a susţinut Firea.

Firea a lansat și o provocare premierului Ludovic Orban: „Îl aștept pe domnul Orban în emisiune oricând să lămurim chestiunile administrative. Dacă este în stare. Eu cred că nu este", a spus primarul general.

Gabriela Firea este la primul mandat de primar al Capitalei.

Etichete: candidatură, condiţii, firea, mandat

0/8 COMENTARII
Nume*
12 ian 02:01
+0
VOTURI
-0
Irish manchester unitedbilde av man utd 3drakt 19
kids . man utd 3drakt 19 kidsvarenr dx8938599,-kjøpbilde av man utd 4pk brikker Chelsea Fotballdrakter.
man utd 4pk Erwin
eidepas
04 ian 04:34
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Dosage jbl.wnuk.b365.ro.dmj.ye http://mewkid.net/who-is-xandra/
utugiyimuvor
04 ian 04:23
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin On Line Amoxicillin mqw.fynh.b365.ro.uhb.pr http://mewkid.net/who-is-xandra/
Nume*
23 dec 22:01
+0
VOTURI
-0
We're a group of volunteers and opening a new scheme
in our community. Your website offered us with valuable information to work on.
You've done an impressive job and our entire
community will be grateful to you.
Billige Fodboldtrøjer
Nume*
23 dec 19:07
+0
VOTURI
-0
Hello there! Do you know if they make any plugins to
protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything
I've worked hard on. Any recommendations?

Fotbollskläder
maria
15 dec 10:39
+0
VOTURI
-0
modernizare/?????vai de capul ei.
in alte orase cu bugete de 30 de ori mai mici se simte modernizarea, iar primarul anunta ca s a facut x obiectiv, proiect, duamna ne anunta ca se vor face in alte mandate/! De fapt in mandatul ei cu cel mai mare buget di istoria si din tara s au facut multe multe biserici si statui@!in majoritate!
ERIC BRUNT
10 dec 12:48
+0
VOTURI
-0
i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
or
call/whatsapp:+2349057261346
Adrian
09 dec 16:35
+0
VOTURI
-0
Asa e, se vede modernizarea:
- marcaje lipsa in tot bucurestiul
- gropi si guri de canale montate aiurea peste tot
- strazi la periferie neasfaltate
- trotuare sufocate de masini
- santiere care mai mult stau pe loc
- proiecte noi aproape nimic
- linii de tramvai aproape de colaps
- radet in faliment, frig in calorifere
- 0 km de piste de biciclete in mandatul ei
- 0 park&ride-uri, 0 strapungeri la centura (Bd Timisoara, Giulesti, Ciurel etc).

CE AI INCEPUT VACO???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h