Firea consideră că Centura, metroul şi Aeroportul Băneasa ar trebui să fie administrate de PMBPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi că Centura Capitalei, Metroul şi Aeroportul Băneasa ar trebui să fie administrate de PMB.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Consider că am o relaţie foarte bună cu prim-ministrul şi o colaborare extraordinară cu miniştrii Cabinetului, dar Primăria Generală a Capitalei şi eu, personal, suntem boicotaţi de eşaloanele doi şi trei din ministere. Pentru că aceşti funcţionari, care sunt aceiaşi de ani de zile şi, cum spun ei, 'am văzut noi mulţi miniştri, ei vin şi pleacă, noi rămânem, facem legea, ei fac ce vor', au propriile interese, propriile grupuri şi entităţi cărora le răspund la comenzi, propriul ritm', a precizat Firea.

Ea a adăugat că problema traficului rutier din Capitală nu poate fi rezolvată dacă nu are pârghiile necesare.

'Eu simt un boicot din partea eşaloanelor doi, trei, din partea ministerelor, pentru că sunt oameni care nu au înţeles că România este într-o altă eră, că avem un alt nivel de dezvoltare, să finalizăm mai repede aceste obiective de investiţii şi cel mai interesat este cel care răspunde de traficul din Capitală - Primăria Capitalei. Şi dacă răspunde Primăria Capitalei - că eu nu am văzut să fie certat vreun ministru pentru aglomeraţia din Capitală -, dă-i pârghiile Primăriei să rezolve problema traficului, să finalizeze Centura Capitalei, să poată să aibă dezvoltare la Metrou, să aibă Aeroportul Băneasa, să aibă acest tip de răspundere, pentru că altfel nu pot să-i ceri dacă nu ai pârghii', a punctat Firea.

Edilul şef a precizat că dacă nu se vor transfera la Capitală aceste servicii, va monitoriza împreună cu ministrul Transporturilor activitatea pe şantiere.

'Dacă nu se vor transfera la Primăria Capitalei, am înţeles mesajul, eu îmi văd de activitatea mea la Primăria Capitalei şi de proiectele pe care le am în derulare şi, cum am spus, cu domnul ministru vom monitoriza împreună activitatea pe şantiere şi la Metrou", a mai susţinut Firea.

Etichete: Aeroportul Băneasa, Bucureşti, centura Capitalei, firea, firea bucuresti, Gabriela Firea, metrou bucuresti, pmb

0/7 COMENTARII
Bucur
18 mai 09:27
+0
VOTURI
-0
De ce iti trebuie aeroportul, centura si metroul? sa le faci praf si pe alea cum ai facut cu orasul asta mizerabil, poluat si sufocat ? Sper sa nu mai stai mult nici la Primarie nici in Bucuresti ! Esti 0!
aaa
17 mai 19:45
+0
VOTURI
-0
am avut dreptate ca o sa plangem dupa oprescu-spagarescu :), ala macar mai facea draku un pic cv...
Gore
17 mai 18:18
+0
VOTURI
-0
Nnvx, centura a preluat-o de mult, dar tu esti prea ocupat sa tii cont de pericolele de peroane ale statiilor de tramvai.
Sa ne rugam? Roaga-te, peronarule, dar nu mai iesi la vot, ca e deja prea multa prostie in conducerea tarii asteia...
andrei
17 mai 12:45
+0
VOTURI
-0
Vor sa gestioneze si alti bani ca sa poate fura mai lejer.
Ei nu sunt in stare sa termine lucrarile incepute ,sau sa hotarasca de exemplu ce fac cu noua Sala Polivalenta ,dar vor centura,Metrou si alte nebunii.
vlad
17 mai 12:03
+0
VOTURI
-0
Fascinant, pai cel mai mare santier monitorizat de primarie, pasajul de la Piata Sudului este un dezastru. Cel mai mare proiect in pregatire? noua Polivalenta??? Sunt incapabili sa-l porneasca de 5 ani. Si aici nu zic ca Firea nu este capabila, ci institutia primariei municipale, oamenii de-acolo sunt niste incompetenti. Ca asta reclama Firea, sa se dea primariei.... de ce??? E plina de politruci care nu ar face nimic.
nnvx
17 mai 11:27
+0
VOTURI
-0
Să ne rugăm să îi reușească preluarea centurii,a metroului și a aeroportului Băneasa.
Fox
17 mai 09:21
+0
VOTURI
-0
Da, mitiitca.... ea saracuta ar face dar nu o lasa ceilalti copii rai.

Lasa Pui MIc ca mai faci 250 de SRL-uri si cate trei porti la fiecare intrare in oras, de parca omul nu isi da seama dupa gropi, trafic si haos, mai faci si doua sondaje sa ii intrebi pe bucuresteni ce isi doresc, cenzurezi in continuare pagina de FB a primariei si gata mandatu'. Ai completat cu succes propriul CV.

Important este sa fie multumit votantu' domn'e! Si chiar daca nu e .... faci o petrecere in piata inainte de alegeri, ii dai un mic si o bere si gata, i-ai spalat creierul: "Saraca, ea e fata buna dar nu au lasat-o rechinii ceilalti sa faca mai mult!" :)))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE