Firea dă de pământ cu Opoziția: Disemineaza informații falseGabriela Firea a reacționat după ce Opoziția i-a criticat dur noua taxă auto pentru București. Edilul susține că se emit informatii false cu privire la instituirea unei viniete electronice pentru circulatia rutiera pe drumurile publice din Bucuresti.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primaria precizeaza, intr-un comunicat remis joi, ca sunt necesare masuri concrete de imbunatatire a calitatii aerului, pentru ca Bucurestiul este pe locul sase in topul celor mai poluate orase din Europa.

"In ceea ce priveste informatiile false diseminate in mediul public de reprezentanti ai unor partide politice care nu inteleg sau ignora in mod deliberat beneficiile proiectului prezentat de primarul general, Gabriela Firea, prin care se propune instituirea unei viniete electronice pentru circulatia rutiera pe drumurile publice din Bucuresti, pentru categoriile de autoturisme care au un grad ridicat de poluare, Primaria Capitalei precizeaza: avand in vedere ca Bucurestiul este pe locul sase in topul celor mai poluate orase din Europa, sunt necesare masuri concrete de imbunatatire a calitatii aerului.

In Romania, Bucurestiul ocupa locul patru in topul celor mai poluate orase, dupa Iasi, Cluj-Napoca si Brasov, iar centrul Capitalei, conform masuratorilor, reprezinta 'o zona de varf' atat a congestiei rutiere, cat si a poluarii generate de autovehicule. Reamintim faptul ca unul dintre principalele motive pentru care se inregistreaza valori record de poluare este traficul rutier dens, cauzat de utilizarea pe scara larga a autovehiculelor proprii", mentioneaza PMB intr-un comunicat de presa remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, in ultimii zece ani nivelul masinilor care circula prin Bucuresti s-a dublat si din aceasta cauza valorile de poluare sunt de noua-zece ori mai mari decat limitele admise.

"Contestarea nejustificata a acestei masuri, sub pretextul ca 'si la periferie gradul de poluare este mare' nu reprezinta altceva decat un asa-zis argument politic prin care se doreste denigrarea unei masuri administrative, extrem de importanta pentru sanatatea bucurestenilor.

Cifrele vorbesc de la sine: conform rezultatelor masuratorilor la cele sase statii de masurare a calitatii aerului din Bucuresti a rezultat ca, la nivelul anului 2018, nu s-au inregistrat depasiri ale valorii limite zilnice permise pentru pulberi in suspensie PM10 la statia Lacul Morii, Titan, Berceni si Drumul Taberei, singurele depasiri inregistrate fiind la statia Mihai Bravu si Calea Victoriei. (...)

Mai mult decat atat, instituirea vinietei Oxigen-B si Oxigen-C reprezinta o masura care face parte din solutiile prevazute in Planul de Calitate a Aerului si vine in completarea actiunilor de modernizare a transportului public in comun si de fluidizare a traficului", mai spune PMB.

Primaria Capitalei aminteste ca, asa cum s-a anuntat public, proiectul se va afla in consultare publica 45 de zile, termen in care toti cetatenii interesati pot transmite propuneri de modificare/completare.

"Astfel, afirmatiile de tip 'aceasta masura nu a fost consultata cu bucurestenii, ci li se impune intr-un mod dictatorial' nu demonstreaza altceva decat necunoasterea sau ignorarea deliberata a subiectului.

In concluzie, politizarea nejustificata a unor masuri administrative destinate sa imbunatateasca semnificativ calitatea vietii bucurestenilor nu reprezinta altceva decat ignorarea intereselor cetatenilor, pentru ca un partid politic interesat cu adevarat de binele unui oras propune solutii, ofera variante sau completari constructive, colaboreaza cu specialisti, indiferent de culoarea lor politica, astfel incat rezultatul final sa fie cu adevarat benefic pentru oameni", se afirma in comunicat.

Etichete: Bucureşti, firea, taxa auto

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:04
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE