Cum va arăta Bucureştiul în timpul SĂRBĂTORILOR de IARNĂ. Ce zone amenajează PrimăriaPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, la Digi 24, că municipalitatea va amenaja patru zone pentru perioada sărbătorilor, în afara de cea tradiţional utilizată, Piaţa Universităţii: în Piaţa Constituţiei va fi amenajat un patinoar, în Centrul Vechi se vor putea vinde produse tradiţionale în faţa cafenelelor şi restaurantelor, iar în Piaţa Enescu va fi amplasat un brad decorat în roz.

Targul de Craciun din Bucuresti
Târgul de Crăciun din Bucureşti

"Avem patru zone de mare interes, nu doar una. Pe lângă Universitate, unde vom avea brad împodobit şi posibilitatea de a se achiziţiona cadouri de Crăciun, dulciuri şi spectacole, vom avea la Piaţa Constituţiei peste 120 de căsuţe unde se vor vinde dulciuri, produse tradiţionale, un patinoar în aer liber, casa lui moş Crăciun, renii lui moş Crăciun şi foarte multe zone pentru ca bucureştenii, turiştii să se simtă ca la Viena", a declarat Gabriela Firea.

Ea a spus că, în urma unei discuţii cu oamenii de afaceri care activează în Centrul Vechi, s-a convenit ca zona să fie împodobită de sărbătoare, iar patronii cafenelelor şi restaurantelor vor putea amenaja în faţa localurilor tarabe în care să vândă produse tradiţionale, scrie news.ro.

În plus, în faţa Ateneului va fi împodobit un brad în roz, în parteneriat cu o fundaţie care se ocupă de combaterea cancerului la sân. "La Ateneu, în Piaţa Enescu, vom avea încă o zonă de atracţie - un brad îmbrăcat în roz pe care, împreună cu Fundaţia Renaşterea, ne-am gândit să-l dedicăm ca simbol femeilor din România, ca un mic gest de preţuire pentru ele şi ca o atragere a atenţiei să aibă grijă de sănătatea lor. De asemenea, muzică ambientală, produse tradiţionale şi multe spectacole", a spus Firea.

Pentru Revelion, Primăria Generală va organiza un spectacol, cu foc de artificii la ora 12 noaptea, în Piaţa Enescu şi Piaţa Revoluţiei, care vor fi contopite într-un spaţiu comun în care vor putea veni circa 50.000 de oameni.

Etichete: Bucureşti, craciun bucuresti, firea, Gabriela Firea, sarbatorile de iarna, targul de craciun

0/5 COMENTARII
RALUCA
23 Nov 19:40
+0
VOTURI
-0
Tarabe de balci ,produse scumpe si proaste ,circ fara paine pentru cersetori .
mihai
23 Nov 19:37
+0
VOTURI
-0
Ce paradis pentru hotii de buzunare si pentru prost gust .Anul trecut m-am imbolnavit de la dulciurile din targ si nu am luat multe ca sunt scumpe .
artiom
23 Nov 16:03
+0
VOTURI
-0
Adica mutam tzigania in 4 locuri acum. In plus cum masinile din centrul vechi ce vor face? acolo este o mare parcare nu un centru istoric al uni oras european..
Vienaaaa
23 Nov 11:07
+0
VOTURI
-0
‚Cum va arăta Bucureştiul în timpul SĂRBĂTORILOR’??
Haha, se va arata ca un loc de parcare mare. Si ‚turiştii să se simtă ca la Viena’ lol! Cu masinele parcate pe trotuare, in zona pietonala (Centrul Vechi) pe trecere de pietoni etc. haha, ca in Viena! Trist.
vlad
23 Nov 10:34
+0
VOTURI
-0
Hm, deci talciocul de la Universitate se pastreaza, desi au anuntat ca-l muta la Constitutiei. Nu stiu cine sunt toti comerciantii astia care vin sa-si vanda kitschurile pe la tarabele primariei. Sunt cativa seriosi, dar restul...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE