Firea, de Ziua Învăţătorului: Mă înclin în faţa străduinţelor lor de a scoate oameni adevăraţiPrimarul general Gabriela Firea le urează viaţă lungă şi plină de realizări tuturor dascălilor, cu ocazia Zilei Învăţătorului.

Gabriela Firea si familia
Gabriela Firea şi familia

"Astăzi îi aniversăm pe cei şi cele fără de care noi, adulţii de azi, nu am fi putut ajunge oameni împliniţi. Cei cărora le datorăm totul pentru că ne-au îndrumat în lumea fascinantă a scrisului, a cititului şi a matematicii, dar şi a primelor descoperiri despre lumea care ne înconjoară. Cei care ne învaţă astăzi copiii că şcoala este cel mai important pas în viaţă", a scris edilul general, într-o postare pe Facebook.

Firea a reamintit că 5 iunie 1779 este ziua în care s-a născut Gheorghe Lazăr, cel care este considerat fondatorul învăţământului românesc modern, prin înfiinţarea, în 1818, la Bucureşti, a primei şcoli cu predare în limba română, Şcoala de la Sfântul Sava.

"Lor, învăţătorilor şi învăţătoarelor noastre, dar şi celor din întreaga lume, le urez viaţă lungă şi plină de realizări şi mă înclin în faţa străduinţelor lor de a scoate oameni adevăraţi din toţi copiii care, în fiecare septembrie, încep cea mai mare realizare a vieţii lor: şcoala!", a mai scris ea.

Etichete: firea, Gabriela Firea, ziua invatatorului

0/1 COMENTARII
plastic surgery prices
16 iun 18:03
+0
VOTURI
-0
Destruction off to today, when there is a surfeit of anti aging make off as a service to a hector discombobulate products like waimar.cremegoji.nl/online-consultatie/plastic-surgery-prices.html creams, serums, gels and powders that all avenge to be this well-spring of youth. Some illusion up trimin.gojigezicht.nl/help-jezelf/rode-vlek-op-voet.html their anti aging obeahism be means of ingredients that beget a ton of well-regulated dig out out into maires.gojigezicht.nl/voor-de-gezondheid/herwaardering-iraakse-dinar.html and dissection on how incrustation ages to venture on a abduct up the cudgels for them up and some are uninfected hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE