Firea: Desenele pe asfalt sunt permise în parcurile din CapitalăDesenele pe asfalt sunt permise în parcurile administrate de Primăria Capitalei prin ALPAB, iar informațiile care contrazic acest aspect, distribuite pe rețelele de socializare, induc în eroare opinia publică, a precizat vineri PMB. Primăria Capitalei a reacționat în acest fel la informațiile apărute pe rețelele de socializare, potrivit cărora angajații ALPAB ar fi interzis desenele cu cretă pe asfalt în Parcul Herăstrău.

Desenele pe asfalt sunt permise in parcurile din Capitala
Desenele pe asfalt sunt permise în parcurile din Capitală

"Doresc să îi informez pe bucureșteni că nu este adevărat așa ceva. Nici poliția locală, nici angajații ALPAB nu interzic copiilor să deseneze pe asfalt. Este o înscenare, o intoxicare", a declarat primarul general Gabriela Firea.

Ea spune că nu pune la îndoială mărturia mamei, dar susține că "persoana care a făcut acest lucru, care a indus ideea că desenele sunt interzise, a fost cineva care a vrut să facă rău, adică un părinte să se plângă de activitatea primăriei".

Firea a apreciat că astfel de informații "fac parte din planul de dezinformare și intoxicare a populației cu știri negative" la adresa primarului general.

Etichete: desen, desen pe asfalt, Gabriela Firea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h