Firea, despre coronavirus: Am găsit în timp record o locaţie pentru carantină, cu o sută de locuriPrimarul general, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că a identificat şi pus la dispoziţia autorităţilor o clădire cu o sută de locuri pentru carantină, în prezent fiind şase persoane în ea. "Nu sunt cazuri confirmate de coronavirus", a precizat primarul general.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Primăria asigură suport pentru comitetul pentru situaţii de urgenţă. Am găsit în timp record o locaţie pentru carantină, cu o sută de locuri. Am făcut eforturi şi nu aşteptăm nici măcar mulţumiri. Aseară, s-a mulţumit Prefecturii pentru locaţie, deşi noi am găsit-o", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Gabriela Firea.

Aceasta a precizat că nu sunt cazuri confirmate de coronavirus în Capitală.

"Avem şase persoane în acea clădire, pentru izolare, după ce cele două persoane venite primele au plecat acasă pentru că nu aveau simptome", a mai spus Firea.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni seara, că sunt 4.172 locuri de carantină la nivel naţional, în 125 de locaţii aflate în 121 de localităţi din 40 de judeţe.

Etichete: Bucureşti, carantină, coronavirus, firea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h