Firea, despre incendiul din Bamboo: Un club care nu are autorizaţie de funcţionare trebuie ÎNCHISPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă că, în cazul în care un club nu are autorizație de funcționare de la sectorul pe raza căruia se află, acesta trebuie închis.

 Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Incendiu la un club din Capitală! Nu sunt victime, Slavă Domnului! Am alertat toate autoritățile responsabile. Din punctul meu de vedere, în cazul în care un club nu are autorizație de funcționare de la sectorul pe raza căruia se află, așa cum prevede legea, trebuie închis. Numai așa va înțelege toată lumea că legile trebuie respectate de toți și că nu se joacă nimeni cu viețile oamenilor", a scris Firea pe Facebook.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la Clubul Bamboo din Capitală. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbușită în cea mai mare proporție.

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a declarat sâmbătă că, în a doua jumătate a anului trecut, Clubul Bamboo a fost amendat de primăria de sector, care are însă responsabiliatea de a emite autorizație doar pentru desfășurarea activităților de alimentație publică.

"În momentul de față, după ce au fost sancționați, dânșii au depus documentația pentru obținerea acestei autorizații, dar este incompletă la momentul actual și li s-a transmis să facă completările necesare. Au primit amenda în a doua parte a anului trecut. Din câte am înțeles, ei au documentația pentru autorizare ISU, au scenariul la incendiu, planul și tot ce trebuie", a precizat edilul, pentru Agerpres.

El a menționat că printre documentele care lipseau din dosarul depus se număra și recepția făcută în urma unei autorizații de construcție.

Etichete: autorizatie incendiu, aviz ISU, Bamboo, Gabriela Firea, incendiu bamboo, isu

0/3 COMENTARII
gabi
23 Jan 08:13
+0
VOTURI
-0
au aparut si primarul si viceprimarul de la 2 atat de nevinovati de parca nu eu au luat spaga pentru a lasa clubul ala sa functineze ani de zile fara autorizatie . ce vorbim aici . pai clubul ala produce intr-un minut cata amenda sia-u luat in 6 luni si atunci nici nu-I intereseaza de suma amenzii. trebuia inchis de mult .
Vlad
22 Jan 10:25
+0
VOTURI
-0
Firea nu are dreptul sa-l concedieze pe primarul de sector, ca nu l-a pus ea acolo. Dar da in mod normal primarul si viceprimarul ar trebui sa-si dea demisia. Nu o sa se intample cu niste politruci ca astia. Si bineinteles Firea nu o sa puna presiuni pe ei... e declaratie asa in dorul lelii. Doar sunt toti PSD-isti, nu?

Chestia e cu atat mai grava, Toader nu poate pretinde ca e de putin timp primar (de parca 7 luni e putin), el a fost viceprimar al lui Ontanu vreo 8 ani inainte, e la curent si a fost de acord cu toate deciziile din sector
Fii Rea!
21 Jan 16:23
+0
VOTURI
-0
Paaai... sa ne amintim de cazuri oarecum similare.
RATB - autobuze lipsa in traseu. Directorul destituit.
Circul Globus - incendiu la grajdul animalelor. Directorul destituit.

Clubul Bamboo - lipsa autorizatie ISU. Ar trebui destituit primarul de sector (ca sa nu zicem de cel general). Ce facem, dna Firea? Dam afara?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE