Firea, despre pregătirile pentru iarnă: Vom avea maşini pentru topit zăpada. Gazele au fost plătiteCapitala va avea, anul acesta, maşini pentru topit zăpada şi mai multe freze pentru îndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuare, a anunţat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la începutul şedinţei de Consiliul General. Firea a amintit că au fost plătite în avans gazele necesare încălzirii termice şi a subliniat că factura nu se va majora.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

„Anul acesta, în premieră în Capitală, vor acţiona şi câteva maşini pentru topit zăpada şi un număr mai mare de freze. Zăpada nu se putea depozita în timp scurt. Existau prea puţine utilaje pentru îndepărtarea zăpezii. De deszăpezire se ocupă primăriile de sector, dar şi Primăria Capitalei trebuie să contribuie pentru ca cetăţenii să aibă un confort pe perioada sezonului rece", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Edilul a amintit că au fost plătite în avans gazele necesare încălzirii termice şi a subliniat că factura nu se va majora.

„Am platit în avans gazele necesare încălzirii termice. Dezmint informaţiile conform cărora în Bucureşti nu va fi căldură. Sunt nişte ştiri toxice. Avem un program RADET – ELCEN pentru a acţiona sinergic şi nu fiecare instituţie separat. În ceea ce priveşte gigacaloria, s-a spus că s-ar fi majorat factura. Dimpotrivă, factura a scăzut. Factura nu se majorează la apă caldă şi căldură, iar acestea nu sunt în pericol", a mai spus Firea.

Etichete: firea, iarnă, iarna bucuresti, zapada bucuresti

0/2 COMENTARII
Igorrot
02 dec 13:14
+0
VOTURI
-0
Зима сырость под ногами
Если вы хотите чистоты в поликлинике используйте мешки для мусора,
не дорогие надежные мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 dec 22:24
+0
VOTURI
-0
Осень гряь на земле
Заходите на предприятие одеваете бахилы и все чисто,
по доступной цене отличного качества бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE