Firea doreşte o SALĂ POLIVALENTĂ în Bucureşti: Vom începe demersurile în cel mai scurt timpPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că realizarea unei săli polivalente la cele mai înalte standarde, în București, reprezintă o prioritate și va începe în cel mai scurt timp demersurile pentru un astfel de proiect.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"O sală polivalentă la cele mai înalte standarde, care să fie destinată și să găzduiască cele mai diverse evenimente sportive, culturale sau educative, este necesară în București și este o prioritate pentru mine. Vom începe demersurile în cel mai scurt timp pentru un astfel de proiect", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Mesajul face referire și la pagina de Facebook a Nadiei Comăneci, care a postat o fotografie în care apare alături de Ilie Năstase, la Sala Sporturilor Laszlo Papp din Budapesta.

"O astfel de sală dorim și noi la București și sper să o avem cât de curând", a scris fosta gimnastă pe pagina de socializare.

Etichete: Gabriela Firea, gabriela firea sala polivalenta, proiecte primaria bucuresti, sala polivalenta bucuresti, sala polivalenta capitala

0/1 COMENTARII
vlad
27 Jun 10:24
+0
VOTURI
-0
Cum adica o sa inceapa demersurile??? Nu se pregateste deja una la stadionul national??? Vrea inca una sau despre ce naiba vorbeste?? Din ce stiu eu deja s-a dat decizie definitiva pentru unul din ofertanti, Firea sa vina cu fondurile si sa se faca odata sala asta!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE