Firea, distincție pentru Elena Pagu, multiplă campioană mondială la atletismMesaj emoționat postat de primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe Facebook, după ce i-a acordat Elenei Pagu, multiplă campioană mondială la atletism o distincție specială.

Distinctie oferita de Gabriela Firea Elenei Pagu
Distincţie oferită de Gabriela Firea Elenei Pagu

"O oră de neprețuit în compania unei campioane a mișcării și a vieții...

La implinirea venerabilei vârste de 93 de ani, am acordat o DISTINCȚIE SPECIALA doamnei ELENA PAGU, multiplă campioană mondială la atletism, în semn de respect și apreciere pentru performanțele umane si sportive extraordinare și pentru contribuția semnificativă adusă în dezvoltarea sportului românesc.

Elena Pagu s-a născut într-un sat din județul Neamț. Până la vârsta de 57 de ani nu s-a preocupat cu interes de mișcarea fizică, însă o dată cu pensionarea, Elena Pagu a simțit nevoia să dea un nou sens vieții sale. Atunci a descoperit atletismul, care a devenit treptat un mod de viață, încununat de zecile de medalii și trofee obținute, de recordurile sportive înregistrate, care au uimit o lume întreagă.

Elena Pagu este deținătoarea a 4 titluri de campioană balcanică, 5 titluri de Campioană Europeană, 9 titluri de Campioană Mondială, cele mai recente medalii de aur câștigate chiar anul trecut, la vârsta de 92 de ani, la Campionatele Europene și Mondiale de atletism, organizate în Spania.

Dincolo de performanțele sale sportive, Elena Pagu este cu adevărat omul -lumină. Cine are ocazia să o întâlnească măcar o dată îi va putea citi în ochi bucuria vieții și dorința de a sorbi cu încântare fiecare clipă a trecerii timpului.

Elena Pagu crede cu tărie în frumusețea fiecărei zile, în zâmbetul copiilor pe care îi antrenează, în puterea oamenilor de a fi mai buni și mai ales în fericirea de a vedea răsăritul, în fiecare zi, alergând.

Am fost foarte emoționată sa o revăd, iar ora petrecuta alaturi de domnia sa a fost ca o gura de aer proaspat.

Am povestit despre performanțele ei sportive, despre amintirile frumoase pe care le-a adunat în toți acești ani de viață, dar și despre necesitățile pe care asemenea performanțe le impun.

De aceea, mai departe, voi rămâne alături de campioana noastră Elena Pagu în toate competițiile sale, oferindu-i sprijinul de care un sportiv, devenit simbol al României, are nevoie.

Prima altfel de ocazie este chiar la de-a 21-a ediție a European Masters Athletics Championships 2019 din Italia, unde doamna Elena Pagu va concura pe 6 septembrie, în aceeași zi, la două probe: 5000 m (5 km) marș și 100 m plat.

Competitia se desfășoară în perioada 5 - 15 septembrie 2019, la Veneția, pe trei stadioane, la Jesolo (Armand Picchi Stadium), Caorle (Giovanni Chiggiato Stadium) și Eraclea (Municipal Stadium). Vor participa reprezentanți din 40 de țări.

Mă bucur că am putut sa o susțin cu ceea ce a avut nevoie, în acest caz fiind si echipamentul sportiv complet, necesar atat antrenamentului cat si participarii la competitie.

La decernarea Distincției Onorifice doamnei Elena Pagu au participat Directorul General al Centrului pentru Seniori al Municipiului București, Alexandra Dobre, cea care a facilitat această întâlnire și Directorul General al Companiei Municipale Sport pentru Toți, domnul Cezar Stancu, care la rândul său a oferit mai multe premii sportive.

Vă mulțumim, stimată Doamnă, pentru faptul că, prin exemplul dumneavoastră, ne oferiți oportunitatea de a fi martorii unei victorii a vietii prin mișcare!", scrie Firea.

Etichete: distincţie, elena pagu, firea

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:02
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE