Firea: Doar 15% dintre asociaţiile de proprietari au fost de acord să primească AGENT TERMICPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seară că doar 15% dintre asociaţiile de proprietari din Bucureşti racordate la sistemul centralizat de încălzire şi-au dat acordul pentru a primi căldură în apartamente.

Caldura in calorifere
Căldură în calorifere

Gabriela Firea a explicat că de miercuri, de la ora 14.00, instalaţia de furnizare a căldurii funcţionează la capacitate maximă şi că proprietarii care sesizează că nu au caloriferele calde trebuie să discute cu conducerea asociaţiilor.

"Am transmis un chestionar către asociaţiile de proprietari şi doar 15% dintre acestea şi-au exprimat acordul în scris pentru a primi căldură în apartamente. Fac un apel către familiile din Capitală ca, în cazul în care nu simt căldură în calorifere, să ia legătură cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari sau cu alţi locatari şi să le atragă atenţia că doresc furnizarea energiei termice. Contractul RADET este cu asociaţia de proprietari şi nu cu fiecare familie în parte. De aceea RADET nu poate să furnizeze agentul decât la solicitarea asociaţiei. În acest moment, în ceea ce priveşte CET-urile sau funcţionarea RADET nu sunt probleme pentru livrarea agentului termic. Apă caldă era, au fost câteva probleme în unele cartiere din cauza presiunii, dar aceasta s-au reglat. Sunt cetăţeni care doresc în continuare ca apartamentele să fie încălzite, mai ales cei care au copii mici sau suferinţe şi se gândesc că mai bine plătesc întreţinerea decât tratamentul pentru diverse afecţiuni, dar şi familii care din cauza problemelor financiare preferă să depăşească această săptămână aşa cum au făcut-o şi în alte perioade şi să nu mai primească agent termic pentru a nu fi factura destul de mare la întreţinere", a explicat Gabriela Firea.

Etichete: asociaţii de proprietari, Bucureşti, caldura bucuresti, firea, pmb

0/3 COMENTARII
Stan
24 apr 18:01
+0
VOTURI
-0
Normal ar fi fost sa se dea caldura, iar cine nu vroia sa-si fi inchis vanele din subsol. Fara cereri scrise si alte prostii.
Dar de ce sa facem ceva simplu cand il putem complica?
IULIAN
21 apr 10:34
+0
VOTURI
-0
Sunteti dezinformata dna primar general. In secotur 5 radet nu poate furniza caldura ptr ca agentul primar are temperature scazuta si abi adau apa calda. In alta ordine de idei, de ce sa dea in scris asociatiile ca doresc caldura, nu era normal sa dati caldura si doar cei care nu doresc acest lucru sa formulize cereri in acest sens. Lucrati doar la imagine fara sa faceti ceva concret in sprijinul cetatenilor. Rusinica!!!!
Fox
20 apr 11:15
+0
VOTURI
-0
Astia sunt votantii Pandelei! Prefera sa dardaie de frig in casa... sa primeasca pomeni si sa se uite la Latrina 3. Foarte bine! Sa inghete de frig :)) Asa merita!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE