Firea dorește o altă abordare privind subvenția pentru RADET și face apel la ministrul EnergieiGabriela Firea a facut apel la ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, cerandu-i sa discute cu reprezentantii ELCEN in privinta problemei cu apa calda. Primarul ales al Capitalei sustine si ca doreste o alta abordare privind subventia pentru RADET, care  ''pana acum a venit cu picatura de la Consiliul General''.

Firea doreste o alta abordare privind subventia pentru RADET si face apel la ministrul Energiei
Firea dorește o altă abordare privind subvenția pentru RADET și face apel la ministrul Energiei
Foto: libertatea.ro

"Eu am fost in legatura permanenta si la sfarsitul saptamanii cu reprezentantii RADET si i-am intrebat, in fiecare zi, chiar de mai multe ori pe zi, care este nivelul presiunii agentului termic venit din partea ELCEN. Ei au sustinut in continuare ca cea mai mare problema a fost de aceasta data faptul ca s-au inchis doua CET-uri pentru revizie si nu doar unul, s-au inchis simultan si CET Sud si CET Grozavesti, ceea ce a determinat ca agentul termic cu apa, cum se spune in popor - calaie, sa ajunga de la aproape 20 de km distanta rece la consumator. I-am rugat si pe reprezentantii ELCEN cu care am vorbit la telefon, nefiind in tara, sa faca in asa fel incat bucurestenii sa aiba cat mai urgent apa calda. (...) Igiena personala nu este un lux, este ceva normal. (...) In cel mai scurt timp, cand se vor intoarce in tara reprezentantii ELCEN, ma voi intalni inca o data cu ei, impreuna cu reprezentantii RADET, dar fac apel si la ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, sa discute cu reprezentantii ELCEN care tin de domnia sa, pentru ca aceste litigii, sa le spunem, intre ELCEN si RADET nu trebuie sa se rasfranga asupra populatiei", a afirmat Firea luni, conform agerpres.ro.

"RADET ar fi trebuit sa faca reparatii tot acum, cand CET-urile sunt inchise pentru revizie, si nu in perioada urmatoare, iar ELCEN nu a dorit sa inteleaga acest lucru si nu a eliberat din cont sumele necesare reparatiilor pe care trebuie sa le execute RADET. Este o problema istorica (...) va garantez si asa cum stiti am puterea dialogului si discernamantul evenimentelor economice - voi sta la masa atat cu ministrul Energiei, cat si cu reprezentantii ELCEN si ai RADET si vom gasi de comun acord o solutie buna pentru bucuresteni.", a adaugat Firea.

Noul primar al Capitalei a mai spus ca ani de zile subventia pentru RADET a venit ''cu picatura'' de la Consiliul General al Capitalei insa spune ca, de acum, "vom avea cu totul alta abordare, pentru ca toate aceste dispute intre Regie si ELCEN nu fac altceva decat sa transforme viata bucuresteanului intr-un chin."

Etichete: firea, RADET, subventie radet

0/2 COMENTARII
BUhuhu
14 Jun 07:36
+0
VOTURI
-0
prostii vorbesti tu! ce, crezi ca stie sa gateasca ceva?
Cris
14 Jun 06:37
+0
VOTURI
-0
"Alta abordare" insemnand concret, ce? Aceasta bucatareasa a inceput deja sa arunce cu vorbe goale si minciuni. Mai bine ar tacea sa nu-i iasa vreo prostie din gura.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE