Firea: Dorim să construim în regim de urgenţă câteva parcări modularePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că Municipalitatea intenționează să construiască în regim de urgență câteva parcări modulare, în special în zonele în care nu există alte soluții.

Locuri de parcare Bucuresti
Locuri de parcare Bucureşti

"Împreună cu parteneri privați, în acest an, în cele mai aglomerate zone ale Capitalei — în afară de parcările de tip park and ride, care sunt de obicei la intrarea în oraș, precum și cele centrale, care sunt prevăzute în PIDU și PMUD, dorim să construim în regim de urgență câteva parcări modulare, în special în zonele în care nu există alte soluții. Parcări modulare de mai mici dimensiuni, care se construiesc din materiale ușoare, de obicei metalice, pentru soluții urgente", a spus Firea, în cadrul conferinței "Jump to smart 1.0 — Soluții rapide și inovatoare pentru România orașelor inteligente", eveniment organizat de asociațiile Smart România și Brainstorming.

În acest sens, ea a invocat cazul unui spital privat, din zona centrală a orașului, care dorește să se extindă.

"Toți cetățenii din zonă sunt pe bună dreptate deranjați, frustrați. Dar și spitalul trebuie să funcționeze. Și atunci împreună trebuie să găsim soluții practice, astfel încât spitalul privat să funcționeze — pentru că acolo merg pacienți — dar nici cetățenii care au acolo domiciliul sau tranzitează zona să nu fie deranjați, pentru că acolo a devenit o zonă pur și simplu irespirabilă, cel puțin la ora prânzului", a precizat primarul general.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a adăugat că luni a participat la un grup de lucru pe tema parcărilor ilegale, solicitând Poliției să aplice legislația. În context, ea a subliniat că, dincolo de obligațiile care revin autorităților, există și responsabilitatea fiecărui cetățean de a accepta să parcheze în locurile special create în acest scop.

"Sunt câteva (parcări ilegale, n.r.) chiar și în zona centrală, în care pentru două ore plătești 80 de lei. Este inadmisibil, de netolerat, în momentul în care ai totuși parcări publice și private la prețuri rezonabile. (...) Cu toții, când vizităm Europa, înțelegem că trebuie să lăsăm mașina într-o parcare publică sau privată, plătim cât este necesar — bineînțeles, rezonabil", a precizat Firea.

Etichete: Bucureşti, firea, parcari, parcari bucuresti, pmb

0/9 COMENTARII
doru
15 iun 18:40
+0
VOTURI
-0
pentru un jeg de pod pe langa ala de cale ferata din Herastrau...pennru un jeg din metal care se face intr-o saptamana sunteti atat de imbecili voi astia din primarie in frunte cu ziarista ....nu puteti sa faceti nimic...niciodata...ba ca nu puteti ba ca nu este studiu...ba ca faceti ponton...ba ca nu ponton ca il iau valurile...ce tampiti...sa va ia Draq
gogu
15 iun 18:37
+0
VOTURI
-0
Mars Primarito ca nu ai habar de nimic si nu ai facut nimic de cand te-ai uns in functie...aaaa...ba da , ai facut...festivaluri stradale prin tot centrul...blocat de strazi si pac festival...ziceai acum cateva luni ca aoleu fostul primar a blocat Keiseleff pentru sport pe strada...ai venit tu si cu nesimtire ai blocat calea Victoriei pentru alte tampenii...dar ziceai ca ce nenorocit a fost ala de a blocat kiseleff...mi-e scarba !!!
Cristian
15 iun 13:45
+0
VOTURI
-0
Oferim urgent lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
Xulescu
14 iun 17:56
+0
VOTURI
-0
O sa credem asta cand o sa vedem rezultatele!! Inca asteptam autobuzele cumparate anul trecut tot "in regim de urgenta"!! (si anul asta se repeta minciuna: iar spune ca va cumpara autobuze) Ce primarita ne-am tras!!
solutia exista
14 iun 16:11
+0
VOTURI
-0
parcarile modulare amenajate sunt firesc trotuarele, cel mai bine e sa parchezi masina pe trotuar, mai ales in zona gradinite, scoli, spitale, e plin de masin parcate pe trotuar peste tot. iar in trafic blocaj omul si masina, masina si doar un ocupant ca asa e in capitalism, ama ajuns orasul cu traficul cel mai blacat din europa.
FRONE
14 iun 13:30
+0
VOTURI
-0
Nimic din ce a fost fost urgent la dna Firea nu s-a intamplat: autobuze, tramvaie, benzi unice, parcari, transport gratuit, radet, etc, etc
andrei
14 iun 12:36
+0
VOTURI
-0
Dorim sa facem, vom achizitiona ,am identificat.
Doar vorbe in vant pentru cine crede si mai ales pentru fraieri. Mai vorbim peste 1 an ,sa vedem cate din aceste minciuni si multe altele se vor realiza !!
Pensionar
14 iun 11:32
+0
VOTURI
-0
Le va face viitorul primar pentru ca semnam pentru demiterea gospodinei
Sorin Grindeanu
14 iun 10:21
+0
VOTURI
-0
Demisia FMM de tarfa ordinara!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE