Firea, întrebată despre o candidatură la prezidenţiale: Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmplaPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, exclude o candidatură a Gabrielei Firea la alegerile prezidenţiale din 2019, în vreme ce actualul primar al Capitalei spune că ''doar Dumnezeu ştie''.

Gabriela Firea
Gabriela Firea
Foto: digi24.ro

"Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019. Noi putem să facem supoziţii şi să ne dăm cu părerea, Dumnezeu a ştiut ce ni se va întâmpla nouă în această viaţă şi, cu siguranţă, El a cunoscut faptul că eu voi ajunge primarul general al Capitalei, ceea ce eu nu am ştiut, dumneavoastră nu aţi ştiut, bucureştenii nu au ştiut. Nu avem noi de unde să ştim atât de multe lucruri şi în orice caz nu despre viitor", a declarat duminică Gabriela Firea la Antena 3, întrebată despre o candidatură la prezidenţialele din 2019.

Liviu Dragnea a exclus însă această posibilitate.

''Respectăm bucureştenii şi nu cred că e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală pentru cineva, dar mai este mult până atunci'', a declarat el.

Etichete: alegeri prezidentiale 2019, firea, firea prezidentiale, Gabriela Firea

0/1 COMENTARII
marius
04 iul 08:26
+0
VOTURI
-0
De stațiile de tramvai înguste lipsite de balustrade de protecție când scăpăm???A vedea Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Corneliu Coposu,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Strada Alexandru Șerbănescu,Bulevardul Octavian Goga etc etc.De mai mult de 16 ani de când există puteau până acum să se piardă sute de vieți.Asta-i crimă față de populația capitalei.Indiferența ucide!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE