Firea, lovitură pentru Nicușor Dan: A recunoscut că problema cu apa caldă nu era la PrimărieFostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, taxează vizita "prietenoasă" a lui Nicușor Dan la sediul ELCEN. Firea consideră că aceasta este o recunoaștere implicită a faptului că problema privitoare la apa caldă din București nu era la Primăria Capitalei ci la Guvern, instituție de care aparține ELCEN.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

 

"Dumnezeu nu doarme! Priviti cum s-au dat in vileag! Toata vara am informat bucurestenii ca livrarea deficitara a apei calde este din cauza "reviziilor" prelungite INTENTIONAT de catre ELCEN, care apartine de Guvernul PNL. Iar azi, primul drum facut de primarul ales este chiar la ELCEN! Zice ca acolo sunt "solutiile", nu la primarie! Cand spuneau eu, ma contrazicea! Nu credeam ca o sa-mi dea atat de rapid dreptate!

Si nu s-a dus la ELCEN sa le reproseze pentru ca i-a lasat pe bucuresteni fara apa calda, ci sa se pozeze prietenos, afectuos, si sa le multumeasca pentru implicarea guvernului in campania electorala, prin pedepsirea bucurestenilor.

Aceasta lipsa de sentimente fata de bucuresteni este de neimaginat intr-o societate normala. Usor, usor, toate minciunile din campanie ies la suprafata.

#MinciunaArePicioareScurte

#AdevarulIeseLaSuprafata", scrie Gabriela Firea.

 

Etichete: Gabriela Firea, nicuşor dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE